Н У Х Т

Поєднання теоретичних знань, набутих в університеті, з практичним досвідом виробництва

30 жовтня 2018

Поєднання теоретичних знань, набутих в університеті, з практичним досвідом виробництва

Студенти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, спеціальності «Енергетичне машинобудування» відвідали підприємство з виробництва енергоефективного обладнання вентиляції та кондиціонування – завод «Вент-сервіс», який оснащений сучасним обладнанням, що дозволяє поставляти продукцію не тільки на ринки України та країн СНД, а і в країни ЄС.

Студенти познайомились з усіма етапами на виробництві: отримання замовлення, розроблення комерційної пропозиції, розроблення проекту (комп’ютерне моделювання елементів обладнання та установки в цілому), виготовлення елементів обладнання, збір елементів у секції та установка, тестування, відправка готового виробу замовнику.

Також студенти познайомилися зі структурою підприємств «Вентконтрол», що займається розробленням систем автоматизації та диспетчеризації; AEROSTAR – дистриб’ютором вентиляційного обладнання.

Крім виробничих процесів студенти відчули і комерційну складову бізнес-процесів, що відбуваються на сучасному виробництві.

Студенти мали можливість більш глибоко усвідомити важливість свого фаху на сучасному ринку України, адже більшість холодильного обладнання та обладнання систем вентиляції й кондиціонування завозиться з-за кордону, однією з причин цього є недостатня кількість кваліфікованих спеціалістів у сфері холоду.

Студенти та викладач кафедри, доцент Олександр  Рябчук висловлюють глибоку вдячність Максиму Приндюку, Христині Ярошенко, керівництву та персоналу  AEROSTAR GROUP за можливість закріпити набуті на заняттях знання.

Студенти в захопленні від того, що в України будуються підприємства не гірші за європейські, на яких працюють висококваліфіковані спеціалісти – генератори якісних інноваційних ідей.

Опублікований: 30-10-2018
Читайте також:
Естафету успішних захистів прийняли бакалаври-заочники Кам’янець-Подільської філії НУХТ

У Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш. До складу Екзаменаційно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Естафету успішних захистів прийняли бакалаври-заочники Кам’янець-Подільської філії НУХТ 19 лютого 2020

Бінарна лекція на кафедрі обліку і аудиту

26 листопада 2020 р. на кафедрі обліку і аудиту відбулася бінарна лекція «Науковий погляд: бухгалтерський облік в системі економічних відносин», яку для здобувачів першого курсу бакалаврського рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» прочитали доцентка кафедри Ірина Колос і запрошена лекторка, наша випускниця, а нині бухгалтер у компанії ТОВ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бінарна лекція на кафедрі обліку і аудиту 27 листопада 2020

Студенти заочної форми навчання Смілянської філії нашого університету здобули освітній ступень «Бакалавр»

У Смілянській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр». Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли доцент кафедри техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти заочної форми навчання Смілянської філії нашого університету здобули освітній ступень «Бакалавр» 21 лютого 2017

Кращі вітчизняні підприємства гостинності прийняли на практику студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Виробнича практика другокурсників-бакалаврів денної форми здобуття вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» проходить у кращих готельних підприємствах нашої країни, які продовжують гостинно зустрічати відвідувачів навіть в умовах воєнного стану. Серед баз практик – ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі вітчизняні підприємства гостинності прийняли на практику студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 15 березня 2024