Н У Х Т

Проєкт НОК України Do Like Olympians у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

26 вересня 2022

Проєкт НОК України Do Like Olympians у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

За програмою заходів Всеукраїнського олімпійського уроку-2022 у гості до здобувачів освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ завітали представники відділення НОК України у Львівській області разом із уславленою борчинею, чемпіонкою світу та Европи, учасницею трьох Олімпіад Юлією Ткач.

Справжнє спортивне свято зі спільною руханкою, цікавими естафетами й вікториною олімпійської тематики зорганізувала т.в.о.керівника фізичного виховання коледжу, майстриня спорту міжнародного класу з боксу Вікторія Вірт-Гарасимович. А юнаки й дівчата, які взяли участь у олімпійському дійстві, з непідробним захопленням слухали розповідь Юлії Ткач про особистий шлях у спорті – від новачка до олімпійських столиць, про секрети спортивної майстерності та значення спорту у своєму житті. Студенти оглянули спортивні медалі та нагороди, які Юлія Ткач принесла з собою, й ще довго не відпускали її, очікуючи автограф від титулованої львівської спортсменки.

Саме Юлія Ткач разом із заступницею директора коледжу, к.п.н. Іриною Тарасюк вручили майбутнім фахівцям сфери харчової промисловості сертифікати учасника Всеукраїнського олімпійського уроку за підписом олімпійського чемпіона Сергія Бубки.

А заступниця голови – відповідальна секретарка відділення НОК України у Львівській області, професорка, кандидатка педагогічних наук Оксана Вацеба зауважила на особливій цінності олімпійських ідеалів під сучасну пору й передала для циклової комісії фізичного виховання коледжу літературу олімпійської тематики та спортивний інвентар.

Опублікований: 26-09-2022
Читайте також:
Законопроект, який збільшує вимоги до маркування харчових продуктів, схвалений у першому читанні

Що ми їмо? Чи безпечна ця їжа? Що входить до її складу? Чи не містить вона алергенів? В ідеалі відповіді на ці питання можна було б знайти на упаковці. Проте, на українській продукції така інформація є не зовсім точною та зрозумілою, а подекуди виробники навмисне замовчують справжній склад своєї продукції. Захистити споживача має закон «Про інформа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Законопроект, який збільшує вимоги до маркування харчових продуктів, схвалений у першому читанні 13 липня 2018

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae

Важливість практичного навчання у процесі підготовки майбутніх фахівців з біотехнології є незаперечною. Таке опанування дисциплін дозволяє не тільки закріпити теоретичні знання, а й розвинути навички аналізу та експериментальної роботи, що є ключовими для успішної професійної діяльності. У рамках педагогічної практики лабораторне заняття № 2 «Прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae 28 лютого 2025

Про правове адміністрування податків на відкритій лекції професорки кафедри економіки і права

На свою лекцію «Правові основи адміністрування податків в Україні» з навчальної дисципліни «Податкове право» для здобувачів 4 курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» запросила всіх бажаючих професорка кафедри економіки і права Аліна Соловйова. Викладачка доступно і на високому ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про правове адміністрування податків на відкритій лекції професорки кафедри економіки і права 23 жовтня 2023

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» розширюють знання на лекціях зарубіжних науковців

29 лютого 2024 р. відбулася онлайн-лекція «Principles of Agricultural Price, Policy and Trade Analysis» («Принципи аналізу сільськогосподарських цін, політики та торгівлі»). Її прочитав почесний професор аграрної та прикладної економіки Науково-дослідного інституту продовольчої та аграрної політики Університету Вільям Х. Мейерс. У ході лекції здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» розширюють знання на лекціях зарубіжних науковців 01 березня 2024