Н У Х Т

На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування»

17 травня 2018

На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування»

16-17 травня на базі кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за організаційної підтримки Коледжу ресторанного господарства НУХТ відбувся ІІІ (національний) етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» для студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку «молодшого спеціаліста».

Учасниками ІІІ етапу стали переможці обласних етапів олімпіади з Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, Волинського коледжу НУХТ, Коледжу ресторанного господарства нашого університету, Державного вищого навчального закладу «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»,  Галицького коледжу імені В’ячеслава Черновола, ДВНЗ «Криворізький державний комерційно-економічний технікум», Харківського кооперативного торгово-економічного коледжу, Економіко-правового коледжу Київського кооперативного інституту бізнесу і права, а також Вінницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.

Тож перед журі, яке очолила заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Наталія Бондар, постало нелегке завдання обрати кращих із-поміж найкращих. До складу журі увійшли: Віра Шеремет – голова циклової комісії, викладач Коледжу ресторанного господарства нашого університету; Галина Лилак – голова циклової комісії готельно-ресторанного та туристичного напряму Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ; Ольга Подольська – голова циклової комісії ресторанного обслуговування, викладач вищої категорії Дніпровського технолого-економічного коледжу; Тетяна Ревенко – голова циклової комісії ресторанного та побутового обслуговування Київського державного коледжу туризму та готельного господарства; Ірина Пархомець – викладач Коледжу ресторанного господарства НУХТ.

Учасників олімпіади й їх наукових керівників тепло привітали голова журі Наталія Бондар, заступник директора Коледжу ресторанного господарства НУХТ Микола Лобур, фахівець Інституту інноваційних технологій та змісту навчання МОН України Марія Литвин. Вони побажали конкурсантам якнайкраще розкрити свої знання, наснаги, і, звичайно ж, перемоги.

Після таких щирих настанов, учасники олімпіади приступили до виконання конкурсного завдання, яке складалося з тестової та теоретичної частини. Протягом трьох годин вони мали продемонструвати рівень своїх знань.

Ретельно перевіривши конкурсні роботи, журі винесло свій вердикт. Отже, переможцями Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» у 2018 році стали:

І місце – Ольга Заяць (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ)
ІІ місце – Кароліна Вознюк (Коледж ресторанного господарства НУХТ)
ІІІ місце – Ольга Ковтун (Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ).

Крім того, були вручені грамоти за творчий підхід у вирішенні завдань, за нестандартне мислення, за креативні ідеї, за інноваційний підхід у створенні бенкетного меню та алгоритму проведення бенкету та за високий рівень знань ресторанного сервісу.

Вітаємо переможців, бажаємо успіхів їм і учасникам олімпіади й чекаємо цю обдаровану молодь у числі студентів нашого університету!

Опублікований: 17-05-2018
Читайте також:
Майбутні економісти знайомляться з виробництвом

Студенти 2 і 3 курсів економічного відділу Свалявського технічного коледжу НУХТ під керівництвом викладачів побували на практичних заняттях на виробництві. Другокурсники знайомилися з діяльністю ФГ «Закарпатшампіньйон», третьокурсники –  ПрАТ «Єврокар» – офіційного постачальника автівок «Skoda» в Україні. Головний технолог «Закарпатшампіньйон» Вас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні економісти знайомляться з виробництвом 19 квітня 2019

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції розширює співпрацю із закладами ресторанного господарства

На запрошення членів міжнародної благодійної асоціації «Supreme Master Ching Hai» (SMCHIA), адептів веганського харчування Хуо Чжу та Ірини Балицької викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, завідувачка кафедри Олександра Нєміріч, професорка Наталія Фролова, доценти Наталія Ющенко, Людмила Мамченко, Ірина Силка, Ірина Корец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції розширює співпрацю із закладами ресторанного господарства 15 листопада 2024

Вітаємо випускників магістерської програми «Менеджмент персоналу»!

17 січня 2025 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам освітнього ступеня «Магістр» Навчально-наукового інституту економіки і управління. Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту щиро вітають випускників освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»! Це справжня команда унікальних особистостей, яка має численн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо випускників магістерської програми «Менеджмент персоналу»! 20 січня 2025

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти 27 магістерських робіт студентів денної і заочної форм навчання, а також 9 бакалаврських робіт студентів-заочників спеціалізації (напряму підготовки) «Управління персоналом та економіка праці». Теми дипломів обрані з урахуванням рекомендацій компаній-партнерів кафедри, містять практичні р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії 28 лютого 2019