Н У Х Т

На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування»

17 травня 2018

На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування»

16-17 травня на базі кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за організаційної підтримки Коледжу ресторанного господарства НУХТ відбувся ІІІ (національний) етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» для студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку «молодшого спеціаліста».

Учасниками ІІІ етапу стали переможці обласних етапів олімпіади з Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, Волинського коледжу НУХТ, Коледжу ресторанного господарства нашого університету, Державного вищого навчального закладу «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»,  Галицького коледжу імені В’ячеслава Черновола, ДВНЗ «Криворізький державний комерційно-економічний технікум», Харківського кооперативного торгово-економічного коледжу, Економіко-правового коледжу Київського кооперативного інституту бізнесу і права, а також Вінницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.

Тож перед журі, яке очолила заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Наталія Бондар, постало нелегке завдання обрати кращих із-поміж найкращих. До складу журі увійшли: Віра Шеремет – голова циклової комісії, викладач Коледжу ресторанного господарства нашого університету; Галина Лилак – голова циклової комісії готельно-ресторанного та туристичного напряму Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ; Ольга Подольська – голова циклової комісії ресторанного обслуговування, викладач вищої категорії Дніпровського технолого-економічного коледжу; Тетяна Ревенко – голова циклової комісії ресторанного та побутового обслуговування Київського державного коледжу туризму та готельного господарства; Ірина Пархомець – викладач Коледжу ресторанного господарства НУХТ.

Учасників олімпіади й їх наукових керівників тепло привітали голова журі Наталія Бондар, заступник директора Коледжу ресторанного господарства НУХТ Микола Лобур, фахівець Інституту інноваційних технологій та змісту навчання МОН України Марія Литвин. Вони побажали конкурсантам якнайкраще розкрити свої знання, наснаги, і, звичайно ж, перемоги.

Після таких щирих настанов, учасники олімпіади приступили до виконання конкурсного завдання, яке складалося з тестової та теоретичної частини. Протягом трьох годин вони мали продемонструвати рівень своїх знань.

Ретельно перевіривши конкурсні роботи, журі винесло свій вердикт. Отже, переможцями Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» у 2018 році стали:

І місце – Ольга Заяць (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ)
ІІ місце – Кароліна Вознюк (Коледж ресторанного господарства НУХТ)
ІІІ місце – Ольга Ковтун (Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ).

Крім того, були вручені грамоти за творчий підхід у вирішенні завдань, за нестандартне мислення, за креативні ідеї, за інноваційний підхід у створенні бенкетного меню та алгоритму проведення бенкету та за високий рівень знань ресторанного сервісу.

Вітаємо переможців, бажаємо успіхів їм і учасникам олімпіади й чекаємо цю обдаровану молодь у числі студентів нашого університету!

Опублікований: 17-05-2018
Читайте також:
На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання

12 червня 2018 р. на кафедрі біотехнології і мікробіології захищали магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли викладачі кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання 13 червня 2018

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки започаткувала нову наукову конференцію

3-4 червня 2024 року відбулася Перша міжнародна науково-практична конференція «Штучний інтелект та інформаційні технології» (AIIT-2024), присвячена сучасним науковим проблемам у сфері ІТ, штучного інтелекту, аналізу даних, робототехніки, інтернету речей, кібербезпеки тощо. Конференція була організована кафедрою інформаційних технологій, штучного і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки започаткувала нову наукову конференцію 05 липня 2024

Воркшоп від PwС для здобувачів-обліковців і фінансистів

Кафедра обліку і аудиту та кафедра фінансів продовжують добру традицію щодо проведення практичних воркшопів у онлайн-форматі. 4 квітня 2024 року відбувся захоплюючий практичний воркшоп від компанії PwC на тему «ПДВ. Акцизний податок. Мито». Його провели висококваліфіковані фахівці компанії PwС менеджери Юлія Шишко і Богдан Топольський та консульта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Воркшоп від PwС для здобувачів-обліковців і фінансистів 05 квітня 2024

Усі тонкощі роботи обладнання здобувачі опановують на виробничій практиці

Здобувачі  спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» ІV курсу денної форми здобуття освіти та ІІ курсу скороченого терміну денної форми здобуття освіти з 13 січня по 9 лютого 2025 р. проходять виробничу практику на ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця». Щодня вони ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі тонкощі роботи обладнання здобувачі опановують на виробничій практиці 20 січня 2025