Н У Х Т

На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування»

17 травня 2018

На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування»

16-17 травня на базі кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за організаційної підтримки Коледжу ресторанного господарства НУХТ відбувся ІІІ (національний) етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» для студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку «молодшого спеціаліста».

Учасниками ІІІ етапу стали переможці обласних етапів олімпіади з Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, Волинського коледжу НУХТ, Коледжу ресторанного господарства нашого університету, Державного вищого навчального закладу «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»,  Галицького коледжу імені В’ячеслава Черновола, ДВНЗ «Криворізький державний комерційно-економічний технікум», Харківського кооперативного торгово-економічного коледжу, Економіко-правового коледжу Київського кооперативного інституту бізнесу і права, а також Вінницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.

Тож перед журі, яке очолила заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Наталія Бондар, постало нелегке завдання обрати кращих із-поміж найкращих. До складу журі увійшли: Віра Шеремет – голова циклової комісії, викладач Коледжу ресторанного господарства нашого університету; Галина Лилак – голова циклової комісії готельно-ресторанного та туристичного напряму Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ; Ольга Подольська – голова циклової комісії ресторанного обслуговування, викладач вищої категорії Дніпровського технолого-економічного коледжу; Тетяна Ревенко – голова циклової комісії ресторанного та побутового обслуговування Київського державного коледжу туризму та готельного господарства; Ірина Пархомець – викладач Коледжу ресторанного господарства НУХТ.

Учасників олімпіади й їх наукових керівників тепло привітали голова журі Наталія Бондар, заступник директора Коледжу ресторанного господарства НУХТ Микола Лобур, фахівець Інституту інноваційних технологій та змісту навчання МОН України Марія Литвин. Вони побажали конкурсантам якнайкраще розкрити свої знання, наснаги, і, звичайно ж, перемоги.

Після таких щирих настанов, учасники олімпіади приступили до виконання конкурсного завдання, яке складалося з тестової та теоретичної частини. Протягом трьох годин вони мали продемонструвати рівень своїх знань.

Ретельно перевіривши конкурсні роботи, журі винесло свій вердикт. Отже, переможцями Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» у 2018 році стали:

І місце – Ольга Заяць (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ)
ІІ місце – Кароліна Вознюк (Коледж ресторанного господарства НУХТ)
ІІІ місце – Ольга Ковтун (Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ).

Крім того, були вручені грамоти за творчий підхід у вирішенні завдань, за нестандартне мислення, за креативні ідеї, за інноваційний підхід у створенні бенкетного меню та алгоритму проведення бенкету та за високий рівень знань ресторанного сервісу.

Вітаємо переможців, бажаємо успіхів їм і учасникам олімпіади й чекаємо цю обдаровану молодь у числі студентів нашого університету!

Опублікований: 17-05-2018
Читайте також:
Практично спрямована зустріч з учнями Северинівського ліцею

1 травня 2025 року в межах угоди про співпрацю між Северинівським ліцеєм Таращанської громади Київської області і кафедрою технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відбулася онлайн-зустріч, присвячена Тижню інженерії. Захід став логічним продовженням «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практично спрямована зустріч з учнями Северинівського ліцею 05 травня 2025

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації урочисто привітала переможців І туру олімпіади з дисципліни «Англійська мова»

Днями кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації урочисто привітала переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова». Грамоти та пам’ятні призи від кафедри отримали призери: 1 місце - Дарія Герасименко (група ФІ-2-15а), 2 місце - Ярослав Каленюк (група ФІ-1-12), 3 місце розподілили між собою сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації урочисто привітала переможців І туру олімпіади з дисципліни «Англійська мова» 02 квітня 2019

Нестандартно розпочав зустріч зі слухачами підготовчих курсів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Зустріч зі слухачами підготовчих курсів нашого університету провів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій Валерій Махинько. Розпочалася вона досить нестандартно: із запитання, чи вже спланували майбутні абітурієнти, чим вони будуть займатися після закінчення... університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартно розпочав зустріч зі слухачами підготовчих курсів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2018

Ректорат НУХТ вітає з Днем винахідника і раціоналізатора

Шановні колеги!  Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року. У 26-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректорат НУХТ вітає з Днем винахідника і раціоналізатора 18 вересня 2020