Н У Х Т

Отримані знання на практиці випробовують здобувачі-екологи

29 січня 2021

Отримані знання на практиці випробовують здобувачі-екологи

Тривають виробнича та переддипломна практики здобувачів спеціальності 101 «Екологія». Базами практики в цьому навчальному році стали підприємства: ТОВ «Криворізький хлібокомбінат», ПАТ «Карлсберг Україна», ТОВ «Пирятинський сирзавод», ПрАТ «Славутський пивоварний завод», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей», ДП Укрспирт МПД «Червонослобідський спиртзавод», ПрАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», ТОВ УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ФІЛІЯ «ЧЕМЕР» ДП «ЧАЙКА», ТОВ «Напої Плюс», ПП «Вершкова долина».

Іноді несподіванки трапляються навіть у такому серйозному виді студентської діяльності, як переддипломна практика.

Студентка-еколог 4 курсу Руслана Захарова нині проходить практику в Жашкові, що на Черкащині, на ТОВ «Напої плюс». Підприємство спеціалізується на виробництві пива, слабоалкогольних, безалкогольних, енергетичних напоїв і снеків.

Здобувачка обрала цю базу практики самостійно і усвідомлено, адже завод сучасний, цікавий, та ще й неподалік від дому.

Яке ж було її здивування, коли виявилося, що очолювати її практику від підприємства буде випускник кафедри, на якій вона навчається, Сергій Кузьмін! До речі, і він свого часу проходив практику тут же.

Руслана ознайомилася з виробництвом і, навіть, отримала домашнє завдання. Під час практики вона виконуватиме обов'язки помічника еколога. Практикантка зазначає, що особливо цікавими для неї виявилися технології виробництва пива «Жашківський Кабан» і слабоалкогольного енергетичного напою «Revo».

Ось це і буде дійсно реальна практична підготовка: під таким керівництвом і з можливістю ґрунтовно вивчити підприємство, його екологічні проблеми, а, отже, і запропонувати їх ефективне вирішення у кваліфікаційній роботі на здобуття ступеня «Бакалавр».

Опублікований: 29-01-2021
Читайте також:
Як сумчани День пам’яті та примирення і 73-ю річницю Перемоги над нацизмом відзначали

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулися заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом.  Студенти коледжу тісно співпрацюють із міською організацією ветеранів Другої світової війни. Разом із її керівником Миколою Чижиченком у сквері Сумсько-стрілецьких дивізій був організований концерт для мешканці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сумчани День пам’яті та примирення і 73-ю річницю Перемоги над нацизмом відзначали 10 травня 2018

Європейські технології оцінювання випускників  Івано-Франківського коледжу  ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі  ресторанного сервісу і туризму нашого університету тривають державні екзамени. 21 червня 2018  року студенти груп кулінарного та ресторанного напряму розпочали практичну частину державного екзамену, яка проходила за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експерти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейські технології оцінювання випускників Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 22 червня 2018

День гостинності у Вінницькому коледжі НУХТ

19 травня у Вінницькому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. Для  учнів 9-х та 11-х класів загальноосвітніх шкіл та професійно-технічних навчальних закладів були підготовлені різноманітні заходи. Запрошені мали можливість ознайомитись із презентацією спеціальностей від агітбригад відділень, відвідати майстер-класи та наочно побачити особлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності у Вінницькому коледжі НУХТ 22 травня 2018

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів

3 листопада 2021 р. директор департаменту з продажу харчових культур і ферментів ТОВ «Ch. Hansen Україна» Олег Рибачук прочитав лекцію англійською мовою для майбутніх докторів філософії та магістрантів випускових кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів 04 листопада 2021