Н У Х Т

Отримані знання на практиці випробовують здобувачі-екологи

29 січня 2021

Отримані знання на практиці випробовують здобувачі-екологи

Тривають виробнича та переддипломна практики здобувачів спеціальності 101 «Екологія». Базами практики в цьому навчальному році стали підприємства: ТОВ «Криворізький хлібокомбінат», ПАТ «Карлсберг Україна», ТОВ «Пирятинський сирзавод», ПрАТ «Славутський пивоварний завод», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей», ДП Укрспирт МПД «Червонослобідський спиртзавод», ПрАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», ТОВ УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ФІЛІЯ «ЧЕМЕР» ДП «ЧАЙКА», ТОВ «Напої Плюс», ПП «Вершкова долина».

Іноді несподіванки трапляються навіть у такому серйозному виді студентської діяльності, як переддипломна практика.

Студентка-еколог 4 курсу Руслана Захарова нині проходить практику в Жашкові, що на Черкащині, на ТОВ «Напої плюс». Підприємство спеціалізується на виробництві пива, слабоалкогольних, безалкогольних, енергетичних напоїв і снеків.

Здобувачка обрала цю базу практики самостійно і усвідомлено, адже завод сучасний, цікавий, та ще й неподалік від дому.

Яке ж було її здивування, коли виявилося, що очолювати її практику від підприємства буде випускник кафедри, на якій вона навчається, Сергій Кузьмін! До речі, і він свого часу проходив практику тут же.

Руслана ознайомилася з виробництвом і, навіть, отримала домашнє завдання. Під час практики вона виконуватиме обов'язки помічника еколога. Практикантка зазначає, що особливо цікавими для неї виявилися технології виробництва пива «Жашківський Кабан» і слабоалкогольного енергетичного напою «Revo».

Ось це і буде дійсно реальна практична підготовка: під таким керівництвом і з можливістю ґрунтовно вивчити підприємство, його екологічні проблеми, а, отже, і запропонувати їх ефективне вирішення у кваліфікаційній роботі на здобуття ступеня «Бакалавр».

Опублікований: 29-01-2021
Читайте також:
Перемога в Чемпіонаті України з бойового гопака!

25-26 квітня у спортивному комплексі Львівської Політехніки відбувся Чемпіонат України з бойового гопака, участь у якому взяли понад 250 гопаківців віком від 6 до 18 років із Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Волинської, Рівненської, Вінницької, Київської, Черкаської, Одеської, Дніпропетровської та Кіровоградської област...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога в Чемпіонаті України з бойового гопака! 27 квітня 2023

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету

Міністерством освіти і науки України погоджені максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2021 році до Національного університету харчових технологій для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти. Окрім цього, затверджена кількість осіб, які зможе пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету 16 липня 2021

Із тонкощами виробництва органічної продукції познайомив наших викладачів експерт SES

У рамках міжнародної програми від організації SES (Senior Expert Service, Germany) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулась ще одна лекція експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Цього разу експерт, Dr. Martin Ehret прочитав дві лекції на тему «Production of organic products. Features of the tech...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із тонкощами виробництва органічної продукції познайомив наших викладачів експерт SES 13 квітня 2021

Відзнака за актуальність дослідження

За підсумками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» у 2022-2023 навчальному році, який відбувся на базі Національного університету «Чернігівська політехніка» здобувачка кафедри обліку і аудиту Марія Соболюк відзначена в номінації «За актуальність дослідження». Керівниця роботи – к.е.н., доцент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнака за актуальність дослідження 15 червня 2023