Н У Х Т

Сучасні напрями розвитку туристичної сфери України розглянули на засіданні підсекції «Організація готельного та туристичного обслуговування»

17 квітня 2021

Сучасні напрями розвитку туристичної сфери України розглянули на засіданні підсекції «Організація готельного та туристичного обслуговування»

15 квітня 2021 року у рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» працювала підсекція «Організація готельного та туристичного обслуговування». До заходу долучилися близько 60 учасників, були заслухані 10 доповідей.

Роботу секції розпочала запрошена стейкхолдерка, голова правління Всеукраїнської асоціації гідів, віце-президент громадської спілки «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму», сертифікований тренер DVV International Яніна Гаврилова, яка розповіла про світові та вітчизняні гастротренди, комунікацію гідів із метою створення сприятливих умов для розвитку туристичного ринку України, а також поділилася досвідом створення гастрономічних турів та екскурсій.

Разом із цим, ключовою тематикою підсекції стали сучасні напрями розвитку туристичної сфери України, виходячи з останніх тенденцій на світовому туристичному ринку. Значну увагу доповідачі приділили питанням розвитку різних видів туризму, дослідженню впливу макроекономічних факторів на показники діяльності суб’єктів туристичної індустрії та антикризовому управлінню туристичними підприємствами.

Відповідно до підсумків роботи підсекції дипломом I ступеня нагороджена здобувачка групи ТУ-4-9а Марина Третяк за доповідь «Роль маркетингу поколінь при просуванні туристичного продукту в Україні», диплом ІІ ступеня отримала здобувачка групи ТУ-1-4М Тетяна Григор’єва, яка виступила з доповіддю «Трансформації рекреаційного туризму під впливом пандемії», а дипломом ІІІ ступеня оцінена доповідь «Екологічний менеджмент як важливий напрямок сталого розвитку туризму» здобувачки групи ТУ-4-1 Аліни Рябко.

Щиро вітаємо переможців і бажаємо подальших наукових звершень!

Опублікований: 17-04-2021
Читайте також:
Національна академія наук України відзначила наукову роботу магістра кафедри фінансів

Національна академія наук України традиційно проводила конкурс на здобуття премій для молодих учених і студентів вищих навчальних закладів за кращі наукові роботи. За роботи у галузі природничих, технічних і соціогуманітарних наук Президія НАН України щороку присуджує чотирнадцять премій для молодих учених і чотирнадцять премій для студентів вищих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Національна академія наук України відзначила наукову роботу магістра кафедри фінансів 07 травня 2018

Відбулася Конференція трудового колективу НУХТ

24 вересня 2019 року відбулася Конференція трудового колективу університету. Розпочалася вона з оголошення результатів виборів делегатів Конференції трудового колективу, про що детально доповів голова оргкомітету, перший проректор Володимир Яровий. Після цього делегати Конференції обрали голову Конференції, заступників голови та секретаря Конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася Конференція трудового колективу НУХТ 24 вересня 2019

Авторитет інженерної професії з кожним днем зростає – стверджують роботодавці

«Випускники університету мають усі можливості отримати цікаву, високооплачувану роботу та кар'єрне зростання», – наголосив фундатор найпотужнішого хлібокомбінату в Україні «КУЛИНИЧІ» (місто Васильків), а нині – директор фірми «Rodals Bakery» Вадим Погребняк. Фірма «Rodals Bakery» займається питаннями інжинірингу хлібопекарських і кондитерських вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Авторитет інженерної професії з кожним днем зростає – стверджують роботодавці 24 грудня 2019

Захистилися магістри освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На кафедрі вже не перший рік здійснюється підготовка фахівців за цією програмою. Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захистилися магістри освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» 15 лютого 2021