Н У Х Т

Сучасні напрями розвитку туристичної сфери України розглянули на засіданні підсекції «Організація готельного та туристичного обслуговування»

17 квітня 2021

Сучасні напрями розвитку туристичної сфери України розглянули на засіданні підсекції «Організація готельного та туристичного обслуговування»

15 квітня 2021 року у рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» працювала підсекція «Організація готельного та туристичного обслуговування». До заходу долучилися близько 60 учасників, були заслухані 10 доповідей.

Роботу секції розпочала запрошена стейкхолдерка, голова правління Всеукраїнської асоціації гідів, віце-президент громадської спілки «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму», сертифікований тренер DVV International Яніна Гаврилова, яка розповіла про світові та вітчизняні гастротренди, комунікацію гідів із метою створення сприятливих умов для розвитку туристичного ринку України, а також поділилася досвідом створення гастрономічних турів та екскурсій.

Разом із цим, ключовою тематикою підсекції стали сучасні напрями розвитку туристичної сфери України, виходячи з останніх тенденцій на світовому туристичному ринку. Значну увагу доповідачі приділили питанням розвитку різних видів туризму, дослідженню впливу макроекономічних факторів на показники діяльності суб’єктів туристичної індустрії та антикризовому управлінню туристичними підприємствами.

Відповідно до підсумків роботи підсекції дипломом I ступеня нагороджена здобувачка групи ТУ-4-9а Марина Третяк за доповідь «Роль маркетингу поколінь при просуванні туристичного продукту в Україні», диплом ІІ ступеня отримала здобувачка групи ТУ-1-4М Тетяна Григор’єва, яка виступила з доповіддю «Трансформації рекреаційного туризму під впливом пандемії», а дипломом ІІІ ступеня оцінена доповідь «Екологічний менеджмент як важливий напрямок сталого розвитку туризму» здобувачки групи ТУ-4-1 Аліни Рябко.

Щиро вітаємо переможців і бажаємо подальших наукових звершень!

Опублікований: 17-04-2021
Читайте також:
Зустріч здобувачів-фінансистів із роботодавцем

На запрошення завідувачки кафедри фінансів Лади Шірінян до здобувачів-фінансистів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освіти завітав директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу Київської регіональної дирекції страхової компанії «ARX» Дмитро Шуляк із гостьовою лекцією «Страхові послуги в системі динамічного розвитку фі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч здобувачів-фінансистів із роботодавцем 05 квітня 2023

У гостях у кафедри готельно-ресторанної справи – Євген Клопотенко

На кафедру готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завітав Євген Клопотенко. Вітали викладачі та студенти кулінарну зірку – бренд-шефа і співвласника закладів ресторанного господарства «Сто років тому вперед», «Полтава», «Інші», «Інші.Бар», ініціатора визнання борщу частиною нема...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гостях у кафедри готельно-ресторанної справи – Євген Клопотенко 17 вересня 2024

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи в Токійському університеті

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті за програмою екстреної допомоги для науковців і здобувачів освіти, які знаходяться в групі ризику після вторгнення російської федерації на територію України. За ініціативи Посольства Чеської Республіки в Японії та за участі Посольства Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи в Токійському університеті 28 листопада 2022

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів тісно співпрацює із загальноосвітніми навчальними закладами

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів продовжує профорієнтаційну роботу в школах Києва. 31 січня СЗШ №262 відвідала доцент Євгенія Шеманська. Тісна співпраця кафедри з цим загальноосвітнім навчальним закладом налагоджена завдяки сприянню вчителя хімії Ніни Степури, яка велику увагу приділяє підготовці молодих науковц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів тісно співпрацює із загальноосвітніми навчальними закладами 01 лютого 2017