Н У Х Т

Презентація освітньо-професійної програми «Менеджмент» здобувачам освіти фахових коледжів університету

14 грудня 2021

Презентація освітньо-професійної програми «Менеджмент» здобувачам освіти фахових коледжів університету

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту розпочав низку зустрічей зі здобувачами освіти фахових коледжів і технікумів, студенти яких могли б продовжити навчання в університеті, зі спілкування зі здобувачами-менеджерами Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ і Вінницького фахового коледжу НУХТ .

У режимі відеоконференції гарантка освітньо-професійної програми «Менеджмент», доцентка кафедри Світлана Дунда представила освітню програму, її переваги та можливості для продовження навчання, розповіла про терміни та правила подання документів та здавання ЗНО. Продовжили розмову доцентка кафедри, членкиня проєктної групи освітньо-професійної програми Тетяна Рибачук-Ярова, доцентка кафедри Ольга Кириченко та старша викладачка Олена Кутас. Вони розповіли і навели приклади освітньої мобільності здобувачів освіти університету, проходження ними практики, а також подальшого працевлаштування в різних сферах діяльності.

На завершення студенти коледжів переглянули також підготовлений матеріал щодо активного культурного життя студентів і схвально поставилися до ідеї подальшого спілкування не лише з викладачами кафедри, але й з випускниками коледжу, які вже навчаються в НУХТ на освітньо-професійній програмі «Менеджмент». 

Опублікований: 14-12-2021
Читайте також:
Переддипломну практику здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішно пройдено

З 8 квітня по 5 травня 2024 року здобувачі 4 курсу і 3 курсу зі скороченим терміном денної форми спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» проходили переддипломну практику на підприємствах гостинності. 60 здобувачів освіти бакалаврського рівня були направлені до провідних готелів м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломну практику здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішно пройдено 10 травня 2024

Безцінний практичний досвід здобувачів під час виїзних занять в умовах реального виробництва

За ініціативи завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи, лекторки дисципліни «Кулінарна етнологія», доцентки Лариси Шаран лабораторне заняття для третьокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбулося у виробничих умовах закладу ресторанного господарства сімейного спрямування Kitchen Polly. Гостей щиро привітали керуюча-партнер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безцінний практичний досвід здобувачів під час виїзних занять в умовах реального виробництва 15 жовтня 2025

Новітня наукова інформація від гостьової лекторки з Польщі

2 грудня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція англійською мовою викладачки Інституту харчових технологій і харчування Жешувського університету (м. Жешув, Польща), др. Грети Адамчик. Лекцію на тему «Thixotropic behavior in food rheology» прослухали здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» тре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітня наукова інформація від гостьової лекторки з Польщі 05 грудня 2025

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації провела завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Засідання було присвячене цікавій темі – «Millionaires». Розпочалося все з презентації, представленої студентом Навчаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США 06 грудня 2019