Н У Х Т

Час із користю

31 липня 2023

Час із користю

Здобувачі спеціальності «Туризм» прослухали навчальний курс Академії НТОУ «Управління дестинаціями і роль DMO».

У сучасному глобальному світі всі країни, регіони та міста конкурують за увагу до себе туристів, підприємців, інвесторів, організаторів подій, студентів, нових мешканців тощо. З кожним роком конкуренція серед дестинацій зростає і потребує стратегічного маркетингового мислення на всіх рівнях. Розвиток туризму передбачає створення умов та інституцій для консолідації всіх зацікавлених сторін, включаючи органи влади, туристичний бізнес, громадські та професійні об’єднання, академію та ЗМІ. Такими платформами мають стати Організації з управління та маркетингу дестинацій (DMO).

Здобувачі освіти пригадали, що таке туристична дестинація, дізналися про її маркетинг і менеджмент, ознайомилися з міжнародним досвідом просування туристичних дестинацій. І, як зазвичай, показали успішні результати, прослухавши весь курс і виконавши практичний блок теми.

Опублікований: 31-07-2023
Читайте також:
Дослідження сумісності компонентів складу продуктів  – лекція від професіоналів

У рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» лекцію для студентів кафедри біотехнології і мікробіології прочитав кандидат хімічних наук, хімік-аналітик R&D центру фармацевтичного підприємства «Київмедпрепарат», яке є партнером Корпорації «Артеріум» Юрій Літвінов. Тема лекції стосувалася дослідження сумісності компонентів ліка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідження сумісності компонентів складу продуктів – лекція від професіоналів 31 жовтня 2022

Фахівці Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у круглому столі Всеукраїнської екологічної ліги

20 вересня 2019 року співробітники Навчально-наукового інституту харчових технологій: завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний, заступник директора з навчально-виховної роботи Наталія Пушанко та відповідальна за організацію виховного процесу, інформаційну діяльність і за роботу зі студентами 1 та 2 курсів ННІХТ Ольга Ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у круглому столі Всеукраїнської екологічної ліги 24 вересня 2019

Практичні компетенції в реальних умовах закладів ресторанного господарства формують здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

За ініціативи завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран і старшої викладачки кафедри Аліни Ковтун виїзне заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства. Знайомство з виробничими умовами розпочалося для здобувачів третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна спра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні компетенції в реальних умовах закладів ресторанного господарства формують здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 04 квітня 2024