Н У Х Т

Університет – у першій 50-ці рейтингу за результатами вступної кампанії 2019 року

01 лютого 2020

Університет – у першій 50-ці рейтингу за результатами вступної кампанії 2019 року

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складений і оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії 2019 року.

Такий рейтинг складається втретє, його публікація спрямована на інформування широкої громадськості і, зокрема, майбутніх випускників шкіл і молоді, які планують вступати до закладів вищої освіти у 2020 році. Рейтинг допоможе їм зорієнтуватись у можливостях вступу до українських вишів, оцінити власні шанси та зробити свідомий вибір закладу для здобуття вищої освіти.

У рейтингу використані дані, отримані інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» з Єдиної державної бази з питань освіти.

За результатами вступної кампанії 2019 року наш університет посідає у цьому рейтингу 44 позицію з 225 закладів вищої освіти зі співвідношенням бюджет/контракт 2,17 (кількість вступників на контракт перевищила кількість вступників на бюджет у 2,17 рази) і конкурсом на 1 бюджетне місце – 13,45. Зауважимо, що НУХТ покращив свої позиції порівняно з попереднім роком, коли займав у цьому рейтингу 51 сходинку. 

Опублікований: 01-02-2020
Читайте також:
Другокурсники пересвідчилися, що практика – запорука професіоналізму

Традиційно підсумком навчальної практики студентів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ є кваліфікаційні пробні роботи. Успіху досягають тільки найбільш наполегливі та працелюбні. І саме це підтвердили студенти груп 21-ТХ і 22-ТХ спеціальності «Харчові технології» (Виробництво харчової продукції) під час кваліфікаційного іспиту. Зранку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники пересвідчилися, що практика – запорука професіоналізму 27 липня 2018

Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів

Викладачі кафедри харчової хімії продовжують серію відкритих лекцій. Черговий надзвичайно цікавий захід – лекція вибіркового курсу «Основи органічної хімії духмяних, барвних та структуроутворюючих речовин» – відбувся 24 березня для здобувачів ІІ-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» Навчально-наукового інституту харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів 24 березня 2021

Виїзне практичне заняття в умовах підприємства ТОВ «Bakery Food Investment»

Здобувачі групи ХЕ-3-12 освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» отримали можливість провести виїзне практичне заняття в умовах сучасного харчового підприємства в рамках вивчення дисципліни «Моніторинг виробничих процесів» під керівництвом лекторки, в.о. завідувача кафедри експертизи харчових продуктів О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне практичне заняття в умовах підприємства ТОВ «Bakery Food Investment» 19 квітня 2024

Раніше студенти – тепер роботодавці!

На кафедру біотехнології і мікробіології завітала випускниця Ніна Микитенко. У 2015 р. вона захистила диплом магістра зі спеціальності «Фармацевтична біотехнологія», а нині працює хіміком у відділі контролю якості ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця». Ніна поспілкувалась із магістрантами спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньо-про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Раніше студенти – тепер роботодавці! 10 жовтня 2019