Н У Х Т

Що має знати і вміти сучасний HR дізналися здобувачі освіти на майстер-класі від фахівчині компанії «Бізнес-Конструктор»

31 січня 2023

Що має знати і вміти сучасний HR дізналися здобувачі освіти на майстер-класі від фахівчині компанії «Бізнес-Конструктор»

30 січня 2023 року здобувачі освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» взяли активну участь у майстер-класі «Що має знати і вміти сучасний HR» від HR-директорки компанії «Бізнес-Конструктор», акредитованої консультантки з HR-розвитку в Європейському банку реконструкцій та розвитку Анастасії Журавель.

Спікерка продемонструвала багатовекторність функціонала HR-менеджера, що змінюється відповідно до сучасних HR-трендів, який потрібен і HR-менеджерам для підвищення власного рівня професійних компетенцій, і спеціалістам із метою отримання знань для претендування на посаду HR-менеджера, і власникам бізнесу та HR-директорам, що прагнуть розвивати HR-департамент (службу) компанії.

Актуальний майстер-клас дав відповіді на питання, як розвиватися в сфері управління персоналом, отримати нові знання та дізнатися, наскільки професійні компетенції відповідають затребуваним кандидатам на ринку праці. Здобувачі дізналися, чому HR-менеджери завжди користуються попитом навіть у кризу.

Викладачам і студентам сподобався майстер-клас і харизматичність, доброзичливість, професійна ерудиція ведучої, яка на цікавих прикладах продемонструвала, що треба вміти для затребуваності спеціаліста на ринку праці. Цікаву дискусію викликав між студентами модуль майстер класу «Екологічне» звільнення працівників», який регламентує процеси звільнення, і його роль у HR-бренді і HR-процесах компанії у воєнний час.

Викладачі і студенти щиро вдячні спікерці Анастасії Журавель та компанії «Бізнес-Конструктор» за оригінальний майстер-клас, який підвищує мотивацію до навчання і свідчить про затребуваність на ринку освітніх послуг освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу». Вони з нетерпінням чекають на нові майстер-класи для розвитку HR-менеджерів.

Опублікований: 31-01-2023
Читайте також:
Активність, прозорість та академічний вплив

У липневому випуску глобального Ranking Web of Universities (Webometrics) наш університет посів 5533 позицію серед майже 32 тисяч інституцій із понад 200 країн світу, включених до його оновленої редакції. Водночас НУХТ займає 55 місце серед українських вишів. Рейтинг іспанської дослідницької групи Cybermetrics Lab укладається з 2004 року і публіку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активність, прозорість та академічний вплив 30 липня 2025

Із освітньо-професійною програмою, за якою будуть навчатися, познайомилися першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

5 жовтня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доцентки Світлани Усатюк і членів робочої групи, доценток Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами першого курсу для ознайомлення їх із освітньо-професійною програмою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із освітньо-професійною програмою, за якою будуть навчатися, познайомилися першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 06 жовтня 2022

Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН

Директор Відокремленого структурного підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Анатолій Палаш за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів і плідну науково-педагогічну діяльність нагороджений нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН 28 травня 2021

Університет відзвітував про роботу Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування»

13 листопада на базі НУБіП України відбулося виїзне засідання Міністерства освіти і науки України, участь у якому взяли заступники міністра Юрій Полюхович та Єгор Стадний, генеральний директор директорату науки Дмитро Чеберкус, проректори з наукової роботи та очільники наукових підрозділів з більш як 40 провідних університетів України і серед них з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет відзвітував про роботу Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування» 14 листопада 2019