Н У Х Т

Що має знати і вміти сучасний HR дізналися здобувачі освіти на майстер-класі від фахівчині компанії «Бізнес-Конструктор»

31 січня 2023

Що має знати і вміти сучасний HR дізналися здобувачі освіти на майстер-класі від фахівчині компанії «Бізнес-Конструктор»

30 січня 2023 року здобувачі освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» взяли активну участь у майстер-класі «Що має знати і вміти сучасний HR» від HR-директорки компанії «Бізнес-Конструктор», акредитованої консультантки з HR-розвитку в Європейському банку реконструкцій та розвитку Анастасії Журавель.

Спікерка продемонструвала багатовекторність функціонала HR-менеджера, що змінюється відповідно до сучасних HR-трендів, який потрібен і HR-менеджерам для підвищення власного рівня професійних компетенцій, і спеціалістам із метою отримання знань для претендування на посаду HR-менеджера, і власникам бізнесу та HR-директорам, що прагнуть розвивати HR-департамент (службу) компанії.

Актуальний майстер-клас дав відповіді на питання, як розвиватися в сфері управління персоналом, отримати нові знання та дізнатися, наскільки професійні компетенції відповідають затребуваним кандидатам на ринку праці. Здобувачі дізналися, чому HR-менеджери завжди користуються попитом навіть у кризу.

Викладачам і студентам сподобався майстер-клас і харизматичність, доброзичливість, професійна ерудиція ведучої, яка на цікавих прикладах продемонструвала, що треба вміти для затребуваності спеціаліста на ринку праці. Цікаву дискусію викликав між студентами модуль майстер класу «Екологічне» звільнення працівників», який регламентує процеси звільнення, і його роль у HR-бренді і HR-процесах компанії у воєнний час.

Викладачі і студенти щиро вдячні спікерці Анастасії Журавель та компанії «Бізнес-Конструктор» за оригінальний майстер-клас, який підвищує мотивацію до навчання і свідчить про затребуваність на ринку освітніх послуг освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу». Вони з нетерпінням чекають на нові майстер-класи для розвитку HR-менеджерів.

Опублікований: 31-01-2023
Читайте також:
День вишиванки на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

18 травня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся діджитал-флешмоб до Дня вишиванки. Вишиванка – генетичний код нашої нації, символ та оберіг українського народу. Носити вишиванку – це сучасно, автентично, самобутньо. Одягаючи вишиванку, ми плекаємо національну ідентичність і зберігаємо традиці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 19 травня 2023

Цікаві біотехнологічні канікули: табір «Shamrock»

Тривалість шкільних канікул навесні ледь перевищує тиждень, але весняні табори, які стають нині надзвичайно популярними, навіть протягом цього часу намагаються надати дітям програми, насичені цікавими культурно-дозвільними заходами, майстер- класами, гуртками, квестами, спортивними заходами і вікторинами, конкурсами й сюрпризами. Саме таким, одноч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві біотехнологічні канікули: табір «Shamrock» 29 березня 2019

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), талановитий і натхнений шеф-кухар, гастроентузіаст Андрій Клюс уже вдруге увійшов до рейтингу топ-120 «Ukrainian Culinary Faces». Список топ-120 кулінарів України оголосили під час проведення гастрофоруму «Creative Chefs Summit 2021: Transformation». Це масштабна щорічна пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України 07 грудня 2021

Вагомі перемоги магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація». Участь в олімпіаді взяли 18 закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців з якості, стандартизації та сертифікації в Україні. Упродовж двох днів запекл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вагомі перемоги магістрантів кафедри експертизи харчових продуктів 24 квітня 2019