Н У Х Т

Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти

23 december 2022

Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти

Згідно з робочим планом спільного українсько-австрійського проєкту на 2021-2022 рр. «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», що фінансується відділом міжнародних зв'язків Австрійської Академії наук і Міністерством освіти і науки України, відбувся візит завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамари Носенко до Університету природних ресурсів та наук про життя (BOKU університет, Відень, Австрія).

У ході візиту учасниця спільного проєкту познайомилась із науковими лабораторіями та роботою обладнання факультету харчової науки і технологій. Були обговорені наукові результати, одержані в ході виконання проєкту та підведені підсумки виконання проєкту.

Професорка Носенко також виступила з презентацією про Національний університет харчових технологій перед колегами з університету BOKU. На завершення візиту австрійські партнери організували захопливу екскурсію визначними місцями Відня. 

Published on: 23-12-2022
Read also:
Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща

З 1 по 31 липня 2022 р. аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Вікторія Сапіга, яка здобуває освітній ступінь «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології» (керівниця – професорка Галина Поліщук), пройшла наукове стажування в Університеті природничих наук в Любліні на запрошення члена комісії харчових наук Польсько...

READ YOURSELF

Завершилося стажування аспірантки кафедри технології молока і молочних продуктів у Республіці Польща 02 august 2022

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладач кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Світлана Бажай-Жежерун за сприяння керівництва гімназії №59 ім. О.М. Бойченка м. Києва прочитала для учнів гімназії лекцію «Оздоровче харчування як розвиток уявлень про ідеальну їжу». Викладач акцентувала увагу слухачів на взаємозв'язку здоров'я і харчування, актуальності створення інновацій...

READ YOURSELF

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів 10 may 2019

Наш магістрант-біотехнолог серед стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024!

Магістрант першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Ростислав Коваль, який навчається за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» (спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»), став переможцем щорічного конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. Цього навчального р...

READ YOURSELF

Наш магістрант-біотехнолог серед стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024! 17 june 2024

За крок до успіху магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

22 лютого на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Варто згадати, що студенти кафедри технології молока і молочних продуктів проявляють себе не тільки у виконанні магістерських робіт, а й беруть участь і перемагають у всеукраїнських ...

READ YOURSELF

За крок до успіху магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 25 february 2019