Н У Х Т

Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти

23 december 2022

Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти

Згідно з робочим планом спільного українсько-австрійського проєкту на 2021-2022 рр. «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», що фінансується відділом міжнародних зв'язків Австрійської Академії наук і Міністерством освіти і науки України, відбувся візит завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамари Носенко до Університету природних ресурсів та наук про життя (BOKU університет, Відень, Австрія).

У ході візиту учасниця спільного проєкту познайомилась із науковими лабораторіями та роботою обладнання факультету харчової науки і технологій. Були обговорені наукові результати, одержані в ході виконання проєкту та підведені підсумки виконання проєкту.

Професорка Носенко також виступила з презентацією про Національний університет харчових технологій перед колегами з університету BOKU. На завершення візиту австрійські партнери організували захопливу екскурсію визначними місцями Відня. 

Published on: 23-12-2022
Read also:
Систему вищої освіти Німеччини вивчали фахівці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Делегація викладачів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого на чолі з директором Сергієм Блаженком повернулася з чотирьохденного стажування у столиці Німеччини Берліні. Своє стажування Олена Кулик, Олена Чепелюк, Юрій Вересоцький та Сергій Блаженко пройшли в одному із найбільших університетів прикладних наук Німеч...

READ YOURSELF

Систему вищої освіти Німеччини вивчали фахівці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 10 december 2019

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено

24 січня 2025 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Засідання, на якому поряд із членами робочої групи були присутні завідувачі кафедр інституту...

READ YOURSELF

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено 24 january 2025

Уперше в історії кафедри фізики відбувся науково-практичний семінар «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування»

26 листопада 2019 року вперше в історії кафедри фізики НУХТ відбувся довгоочікуваний науково-практичний семінар із міжнародною участю «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування», присвячений 135-річчю заснування нашого університету. На захід були запрошені фахівці фірми «Bruker BioSpin GmbH» (Німеччина) з відділу АПК: док...

READ YOURSELF

Уперше в історії кафедри фізики відбувся науково-практичний семінар «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування» 29 november 2019

НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу 2019 року серед закладів вищої освіти

У період міжсезоння у футболі та футзалі футбольні баталії перемістилися на пісок, і наші футболісти взяли участь у Кубку України з пляжного футболу серед ЗВО, який проводився Всеукраїнською футбольною асоціацією студентів. Зазначимо, що Кубок України з пляжного футболу серед ЗВО Всеукраїнська футбольна асоціація студентів провела вперше за майже 1...

READ YOURSELF

НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу 2019 року серед закладів вищої освіти 04 july 2019