Н У Х Т

Перші бакалаври-екологи 2019 року успішно захистили дипломні роботи

12 june 2019

Перші бакалаври-екологи 2019 року успішно захистили дипломні роботи

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці розпочалися захисти дипломних робіт студентів освітнього ступеня «бакалавр» з напряму «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». 

Перед початком захисту декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак і завідувач кафедри Олена Семенова звернулися до студентів із теплими словами підтримки та побажали удачі. Після проведення всіх офіційних процедур розпочалися захисти дипломних робіт.

Відкрив цьогорічні захисти бакалаврських дипломів Прохор Боженко, який зі впевненістю розпочав свій виступ і, попри значне хвилювання, вдало його завершив, надавши гарного старту наступним дипломантам.

У представлених до захисту дипломних проектах студенти розкрили суть і довели актуальність і практичну значимість запропонованих техніко-екологічних рішень. Всі присутні із зацікавленістю слухали доповіді, а члени комісії не відпускали доповідачів без відповіді на їхні запитання.

Після того, як всі доповіді були завершені, й екзаменаційна комісія порадилася щодо оцінювання рівня захисту кожного, завідувач кафедри Олена Семенова зазначила, що всі студенти показали високий рівень теоретичних знань і практичних навичок та гідні отримати кваліфікацію за ОС «бакалавр». За результатами оцінювання шість студентів захистили дипломні проекти на «відмінно».

Вітаємо студентів, які вже пройшли успішне випробовування захистом, і бажаємо наснаги та успіху наступним!

Published on: 12-06-2019
Read also:
Наука, що творить майбутнє: викладачі НУХТ представили інновації на конференції VeggiFruits

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, аспірантка першого року навчання спеціальності G13 «Харчові технології» Марія Омельченко разом зі своїм науковим керівником, доктором технічних наук, професором Олегом Кузьміним представили університет на масштабній галузевій конференції VeggiFruits, що об’єднала виробників, науковц...

READ YOURSELF

Наука, що творить майбутнє: викладачі НУХТ представили інновації на конференції VeggiFruits 24 november 2025

Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції обговорять в університеті

5-6 листопада 2019 р. в університеті відбудеться VIІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Вона працюватиме у рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти...

READ YOURSELF

Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції обговорять в університеті 13 august 2019

Заняття у Театрі стародавньої їжі: інтеграція історичних кулінарних традицій із сучасними уявленнями про гостинність і здорове харчування

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (група ГС-1-8а) у рамках дисципліни «Основи гостинності» та другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (група ГС-2-7а) у рамках дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» побували на виїзному занятті в інтерактивному Театрі стародавньої їжі. Освітні...

READ YOURSELF

Заняття у Театрі стародавньої їжі: інтеграція історичних кулінарних традицій із сучасними уявленнями про гостинність і здорове харчування 03 december 2025

Навички першої домедичної допомоги опанували наші викладачі в рамках інтенсиву для працівників HoReCa та закладів освіти

12-13 лютого 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і Володимир Польовик на запрошення ГО «Ресторанна гільдія» взяли участь у дводенному інтенсиві «Перша домедична допомога», розрахованому на працівників HoReCa та закладів освіти. Захід був організований за сприяння PROFI CLUB. Курс проводили профес...

READ YOURSELF

Навички першої домедичної допомоги опанували наші викладачі в рамках інтенсиву для працівників HoReCa та закладів освіти 15 february 2022