Н У Х Т

Відкриття Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

15 жовтня 2019

Відкриття Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

10 жовтня 2019 р. на кафедрі гуманітарних дисциплін був урочисто відкритий Х Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка.

З вітальним словом виступила завідувач кафедри Надія Левицька, яка зауважила, що сьогодні як ніколи є актуальним питання популяризації українського слова. Водночас наголосила на значенні постаті Тараса Шевченка в українській історії, мові, культурі. Безсмертні твори Кобзаря є великою порадою для сучасної і майбутньої України.

Доцент кафедри Людмила Приблуда зазначила, що конкурс спрямований на вшанування пам’яті Великого Кобзаря, який завжди стояв на варті українського слова. Тарас Шевченко став поетом світового рівня, непримиренним борцем за волю, тонким, натхненним ліриком, неперевершеним художником.

 

 

Опублікований: 15-10-2019
Читайте також:
Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі

На початку цього року був підписаний договір про співпрацю між нашим університетом і Громадською організацією «Освітня фундація продуктового ІТ», яка тісно співпрацює з продуктовою IT-компанією Genesis. Мета співпраці – сприяння розвитку вищої освіти і науки України; проведення двосторонніх заходів спрямованих на обмін досвідом за пріоритетними і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі 06 березня 2023

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виступила офіційною опоненткою захисту докторської дисертації

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова виступила офіційною опоненткою захисту докторської дисертації в Одеській національній академії харчових технологій. 11 травня відбулося засідання спеціалізованої вченої ради Д41.088.01, на якому доцентка кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виступила офіційною опоненткою захисту докторської дисертації 14 травня 2021

Молекулярна біотехнологія – практика від професіоналів

Практика є обов’язковою складовою частиною процесу підготовки фахівців у вищих навчальних закладах. Для студентів – це можливість не лише показати своє вміння, але і гарний шанс влаштуватись на роботу. З огляду на це, більшість студентів-бакалаврів і магістрів прагнуть потрапити на виробництво. Однак, ще 3 роки тому Наталія Жалій, нині – магістрант...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молекулярна біотехнологія – практика від професіоналів 10 жовтня 2018

Яскраві враження від тижня фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

З 18 по 22 березня 2019 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ проходив тиждень фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». 18 березня під керівництвом викладачів комп’ютерних дисциплін Миколи Павленка та Людмили Хименко відбувся І-й етап ХІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраві враження від тижня фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 27 березня 2019