Н У Х Т

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося відкрите практичне заняття

20 жовтня 2021

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося відкрите практичне заняття

19 жовтня старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко провела відкрите практичне заняття «Describing dishes» з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освіти групи ГС-1-8 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

У процесі заняття, яке проводилося з використанням комунікативного методу, здобувачі вищої освіти розвивали аудитивні та мовленнєві вміння, лексичні й граматичні навички у межах теми: опрацьовували фахову лексику, слухали діалог, виконували до нього вправи, відпрацьовували граматичну тему «The Present Simple Passive» на основі прослуханого діалогу, створювали свої власні діалоги.

Умовним місцем спілкування були заклади ресторанного господарства, учасниками спілкування – офіціант і відвідувач, предмет спілкування – страви з меню ресторану, комунікативні наміри – розпитати про страву у офіціанта або описати її для відвідувача.

Для організації парної роботи була використана опція «сесійні зали» платформи Zoom. Студенти також демонстрували підготовлені заздалегідь презентації, в яких описували улюблені страви, а також вина, що подають до цих страв. 

Опублікований: 20-10-2021
Читайте також:
Другий семестр в університеті розпочнеться з дистанційного навчання

Дистанційна форма навчання набуває все більшої популярності. Не стоїть осторонь від новацій і наш університет. Два останні роки навчання студентів стаціонару впродовж шести перших тижнів весняного семестру відбувалося за дистанційною формою. А з вересня 2017 року за дистанційною формою навчаються і студенти-заочники. Ґрунтовний аналіз, здійснений ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий семестр в університеті розпочнеться з дистанційного навчання 10 січня 2018

Перехресний вступ до магістратури у 2024 році

У 2024 році будь-яка особа може вступити до закладу вищої освіти для здобуття ступеня магістра на основі ступеня освіти, здобутого за іншою спеціальністю, за умови успішного проходження вступних випробувань. Заклад вищої освіти у Правилах прийому може встановлювати додаткові вимоги для такої категорії осіб щодо строків навчання, включення додатков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перехресний вступ до магістратури у 2024 році 09 серпня 2024

Наші викладачі долучилися до обговорення теми «European Green Deal як стратегія сталого зростання»

З кожним роком екологічні проблеми на нашій планеті стають все більше катастрофічними, глобальнішими та вагомішими. Бюро Верітас завжди слідкує, ретельно вивчає та ділиться усією актуальною інформацію, що допомагає, принаймні, призупинити негативні процеси у навколишньому природному середовищі, спираючись на діяльність людини на планеті. 23 липня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі долучилися до обговорення теми «European Green Deal як стратегія сталого зростання» 26 липня 2021

«Технології харчових концентратів» з гостьовим лектором

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція. Цього разу спікером виступив завідувач відділу виробництва ТОВ «Чіпси Люкс» Євген Строкач. Підприємство є дочірнім компанії ПрАТ «Монделіс Україна», що входить до групи компаній «Mondelēz International». Лекція «Технологія виробництва чіпсів» відбулася...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Технології харчових концентратів» з гостьовим лектором 18 жовтня 2023