Н У Х Т

Плідна співпраця з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів

08 листопада 2019

Плідна співпраця з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів активно співпрацюють ыз випускниками освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Випускниця кафедри 2011-12 року випуску Наталія Горлата сприяє популяризації та впровадженню у виробництво хлібобулочних виробів оздоровчого призначення. Серед асортименту ПрАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», де вона працює на посаді фахівця зы стандартизації, сертифікації та якості, представлені «Хліб білковий», «Хлібчики висівкові», «Хліб Лускунчик», що містить ядро насіння соняшника, родзинки, кмин, повидло, «Хліб Васильок» тощо.

Пані Наталія є співавтором ряду статей у місцевій пресі про користь хлібобулочних виробів оздоровчого призначення, з викладачами кафедри технології оздоровчих продуктів регулярно обговорює новинки галузі, можливості розширення асортименту виробів дієтичного, профілактичного призначення на хлібозаводі, де працює.

Антон Федоров, ще один із випускників освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 2011-12 року випуску, нещодавно завітав на рідну кафедру. Викладачі кафедри – асистенти Світлана Камінська, Тетяна Федоренко та завідувачка лабораторії Ольга Соколова мали можливість дізнатися про нові технології та матеріали, що використовують у будівельній галузі, адже в провідній компанії цієї сфери зараз працює цей випускник. Асистенти Тетяна Федоренко і Світлана Камінська, що проводять лабораторні заняття та здійснюють керівництво курсовим проектуванням з дисципліни «Проектування харчових виробництв», зможуть поділитися цікавою інформацією зі студентами.

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів завжди раді спілкуванню і зустрічам із випускниками, підтримують професійну співпрацю, а також запрошують долучитися до роботи Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека», яка відбудеться 14-15 листопада 2019 року.

 

Опублікований: 08-11-2019
Читайте також:
«Запакувати» пів року роботи у трихвилинний пітч: магістранти опановують курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами»

Протягом осіннього семестру студенти з усієї України, у т.ч. й здобувачі НУХТ зі спеціальності «Економіка» працювали над розробленням своїх стартапів. Креативили, перевіряли гіпотези, розбиралися з мільйоном табличок, а іноді проводили експерименти. Нині триває новий семестр, отже в університеті – новий сезон розроблення студентських стартапів. І ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Запакувати» пів року роботи у трихвилинний пітч: магістранти опановують курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» 27 лютого 2023

Нерозказана історія найвідомішої лиходійки Disney на черговому movie club кафедри іноземних мов професійного спрямування

«Малефісента» – це нерозказана історія найвідомішої лиходійки Disney з класичної анімації «Спляча красуня» 1959 року. Саме таку фантастичну історію в казкову київську погоду, було обрано для перегляду студентами групи ГС-2-9 ск та викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлією Ткачук. Малефісента, юна та щира чарівниця з неймовір...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нерозказана історія найвідомішої лиходійки Disney на черговому movie club кафедри іноземних мов професійного спрямування 01 грудня 2023

Відбулося останнє у календарному році засідання вченої ради університету

28 грудня відбулося останнє у календарному році засідання вченої ради університету. Ректор Анатолій Українець розпочав його з вітання з ювілеєм та вручення нагрудного знака «Відзнака Національного університету харчових технологій» ветерану нашого навчального закладу, який віддав йому понад 53 роки свого життя, Миколі Олексійовичу Прядку. Далі, ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося останнє у календарному році засідання вченої ради університету 28 грудня 2017

Перші враження четвертокурсників-біотехнологів від фармацевтичного підприємства

Виробнича практика – важлива складова навчального процесу, яка дає можливість зануритись у реальне професійне життя й «прокачати» навички, отримані в університеті. Цього року здобувачки-біотехнологи 4 курсу бакалаврату Анастасія Охмакевич, Вероніка Тромпак, Ольга Іванець та Юлія Михальська проходять практику в дослідно-впроваджувальній лабораторії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші враження четвертокурсників-біотехнологів від фармацевтичного підприємства 24 січня 2023