Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів активно співпрацюють ыз випускниками освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».
Випускниця кафедри 2011-12 року випуску Наталія Горлата сприяє популяризації та впровадженню у виробництво хлібобулочних виробів оздоровчого призначення. Серед асортименту ПрАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», де вона працює на посаді фахівця зы стандартизації, сертифікації та якості, представлені «Хліб білковий», «Хлібчики висівкові», «Хліб Лускунчик», що містить ядро насіння соняшника, родзинки, кмин, повидло, «Хліб Васильок» тощо.
Пані Наталія є співавтором ряду статей у місцевій пресі про користь хлібобулочних виробів оздоровчого призначення, з викладачами кафедри технології оздоровчих продуктів регулярно обговорює новинки галузі, можливості розширення асортименту виробів дієтичного, профілактичного призначення на хлібозаводі, де працює.
Антон Федоров, ще один із випускників освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 2011-12 року випуску, нещодавно завітав на рідну кафедру. Викладачі кафедри – асистенти Світлана Камінська, Тетяна Федоренко та завідувачка лабораторії Ольга Соколова мали можливість дізнатися про нові технології та матеріали, що використовують у будівельній галузі, адже в провідній компанії цієї сфери зараз працює цей випускник. Асистенти Тетяна Федоренко і Світлана Камінська, що проводять лабораторні заняття та здійснюють керівництво курсовим проектуванням з дисципліни «Проектування харчових виробництв», зможуть поділитися цікавою інформацією зі студентами.
Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів завжди раді спілкуванню і зустрічам із випускниками, підтримують професійну співпрацю, а також запрошують долучитися до роботи Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека», яка відбудеться 14-15 листопада 2019 року.