Н У Х Т

Плідна співпраця з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів

08 листопада 2019

Плідна співпраця з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів активно співпрацюють ыз випускниками освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Випускниця кафедри 2011-12 року випуску Наталія Горлата сприяє популяризації та впровадженню у виробництво хлібобулочних виробів оздоровчого призначення. Серед асортименту ПрАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», де вона працює на посаді фахівця зы стандартизації, сертифікації та якості, представлені «Хліб білковий», «Хлібчики висівкові», «Хліб Лускунчик», що містить ядро насіння соняшника, родзинки, кмин, повидло, «Хліб Васильок» тощо.

Пані Наталія є співавтором ряду статей у місцевій пресі про користь хлібобулочних виробів оздоровчого призначення, з викладачами кафедри технології оздоровчих продуктів регулярно обговорює новинки галузі, можливості розширення асортименту виробів дієтичного, профілактичного призначення на хлібозаводі, де працює.

Антон Федоров, ще один із випускників освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 2011-12 року випуску, нещодавно завітав на рідну кафедру. Викладачі кафедри – асистенти Світлана Камінська, Тетяна Федоренко та завідувачка лабораторії Ольга Соколова мали можливість дізнатися про нові технології та матеріали, що використовують у будівельній галузі, адже в провідній компанії цієї сфери зараз працює цей випускник. Асистенти Тетяна Федоренко і Світлана Камінська, що проводять лабораторні заняття та здійснюють керівництво курсовим проектуванням з дисципліни «Проектування харчових виробництв», зможуть поділитися цікавою інформацією зі студентами.

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів завжди раді спілкуванню і зустрічам із випускниками, підтримують професійну співпрацю, а також запрошують долучитися до роботи Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека», яка відбудеться 14-15 листопада 2019 року.

 

Опублікований: 08-11-2019
Читайте також:
Міжнародна комунікація як запорука професійного розвитку

Днями кафедра фінансів долучилася до обговорення актуальних викликів на страховому ринку в розрізі вітчизняного та міжнародного досвіду. Доцент Михайло Арич взяв участь у третій щорічній конференції учасників міжнародної ініціативи науковців та дослідників «The Genetic Discrimination Observatory», що відбулася в м. Монреаль (Канада) 2 червня 2022 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна комунікація як запорука професійного розвитку 09 червня 2022

Бакалаври презентували свої наукові досягнення у секції «Фізика та професійна безпека»

7 квітня 2025 р. відбулося онлайн-засідання секції «Фізика та професійна безпека» 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», в якому брали активну участь здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» Навчально-наукового інституту харчових те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври презентували свої наукові досягнення у секції «Фізика та професійна безпека» 10 квітня 2025

Час із користю проводять студенти-маркетологи: що таке бренд і з чим його їдять?

Під час карантину багато хто сумує вдома, проте, це ніяк не про студентів кафедри маркетингу. За час карантину студенти-маркетологи відвідали велику кількість вебінарів, зокрема «Шо робити?» від «Бітрікс24», «Антикризовий інтернет-маркетинг. Як пережити спад попиту?» від засновника Академії інтернет-маркетингу WebPromoExperts та багато інших. Одни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час із користю проводять студенти-маркетологи: що таке бренд і з чим його їдять? 04 червня 2020

Два дні тривав ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики

23 та 24 травня 2020 р. відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики. Олімпіада проводилася дистанційно з використанням платформи відеоконференцій Zoom. За два дні в олімпіаді взяли участь 49 майбутніх вступників. Для визначення рівня підготовки школярам були запропоновані 10 завдань: три – тестові, які оцінювались по 5 балів, чотири...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Два дні тривав ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики 26 травня 2020