Н У Х Т

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар

01 березня 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре», на якому була представлена доповідь здобувача кафедри Ольги Пушки (науковий керівник - доцент Андрій Гавриш).

На науковому заході були присутні представники кафедр готельно-ресторанної справи, технології ресторанної і аюрведичної продукції, технології оздоровчих продуктів, технології хлібопекарських та кондитерських виробництв.

Робота, присвячена удосконаленню технології структуроутворюючого напівфабрикату для супів-пюре за рахунок використання модифікованих крохмалів і поверхнево-активних речовин, викликала жваву дискусію серед присутніх професорів і доцентів. Проте здобувач компетентно і кваліфіковано відповідала на всі питання.

Із позитивними рецензіями виступили професори Галина Сімахіна, Вікторія Дорохович і доцент Надія Кравчук. Тож одностайним рішенням присутніх роботу Ольги Пушки рекомендували до представлення спеціалізованій вченій раді.

Бажаємо успіху та подальших звершень молодому науковцю!

Опублікований: 01-03-2018
Читайте також:
Наші фахівці долучилися до липневої дегустації у Науковому Центрі «Український Інститут Вина»

У Науковому Центрі «Український Інститут Вина» триває спекотний сезон літніх дегустацій. 14 липня відбулося нове засідання дегустаційної комісії, в якому взяли участь фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету. Як зазначають наші дегустатори українські підприємства знову потішили своїми неповторними новинкам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці долучилися до липневої дегустації у Науковому Центрі «Український Інститут Вина» 19 липня 2021

Профком співробітників вітає з новорічними святами!

Шановні колеги! Профком співробітників НУХТ щиро вітає вас з Новим роком і Різдвом Христовим! Рік, що минає, беззаперечно продемонстрував, що сила нашого народу у його єдності, людяності та патріотизмі. Щодня кожний з нас, на своєму місці наближає перемогу і з кожним днем наша віра тільки зростає. Як і впевненість, що ми обов’язково відновимо мир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком співробітників вітає з новорічними святами! 25 грудня 2022

На старті виборчого процесу

11 лютого відбулося перше засідання Організаційного комітету з виборів ректора університету. У порядку денному були сім питань: обрання голови Оргкомітету, обрання заступників голови Оргкомітету, обрання секретаря Оргкомітету, обговорення наказу по університету про організацію виборів ректора, формування пакету положень, що стосуються виборчого про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На старті виборчого процесу 11 лютого 2020

На провідних підприємствах удосконалюють практичні навички наші студенти

Невід’ємною складовою навчального процесу у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ є проходження виробничої (технологічної) практики на підприємстві. Нині студенти спеціальності «Харчові технології» проходять технологічну практику на провідних харчових підприємствах України та Сумської області: ТОВ «Булочно-кондитерський комбінат» (м. Київ),...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На провідних підприємствах удосконалюють практичні навички наші студенти 18 вересня 2019