На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася важлива подія для здобувачки освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми здобуття освіти Олени Яремчук, яка займає посаду інженерки з якості на ТОВ «Цукорагропром» філія «Жданівський цукровий завод», – захист її кваліфікаційної роботи.
Роботу екзаменаційної комісії очолила в.о. завідувача кафедри технології цукру і підготовки води, доцентка Інна Карпович. До складу комісії увійшли доцентки кафедри Наталія Пушанко, Оксана Деменюк і Світлана Шульга. На захисті також була присутня головна технологиня ТОВ «Цукорагропром» філія «Жданівський цукровий завод» Алла Босак.
До захисту була представлена кваліфікаційна робота «Проєкт технічного переоснащення продуктового відділення ТОВ «Цукорагропром» (Жданівський цукровий завод, Вінницька область) з метою покращення якості та виходу цукру».
Олена Яремчук впевнено відповідала на запитання членів комісії, які відзначили високий рівень теоретичної підготовки здобувачки, актуальність і практичну спрямованість її роботи.
На підставі успішного захисту кваліфікаційної роботи випускниці присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Колектив кафедри вітає Олену Яремчук із цією радісною подією, бажає мирного неба, міцного здоров’я, натхненного кар’єрного зростання та чекає її на вступних іспитах до магістратури кафедри технології цукру і підготовки води!