Н У Х Т

З практичним спрямуванням: блискучий захист бакалавра кафедри технології цукру і підготовки води

23 лютого 2024

З практичним спрямуванням: блискучий захист бакалавра кафедри технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася важлива подія для здобувачки освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми здобуття освіти Олени Яремчук, яка займає посаду інженерки з якості на ТОВ «Цукорагропром» філія «Жданівський цукровий завод», – захист її кваліфікаційної роботи.

Роботу екзаменаційної комісії очолила в.о. завідувача кафедри технології цукру і підготовки води, доцентка Інна Карпович. До складу комісії увійшли доцентки кафедри Наталія Пушанко, Оксана Деменюк і Світлана Шульга. На захисті також була присутня головна технологиня ТОВ «Цукорагропром» філія «Жданівський цукровий завод» Алла Босак.

До захисту була представлена кваліфікаційна робота «Проєкт технічного переоснащення продуктового відділення ТОВ «Цукорагропром» (Жданівський цукровий завод, Вінницька область) з метою покращення якості та виходу цукру».

Олена Яремчук впевнено відповідала на запитання членів комісії, які відзначили високий рівень теоретичної підготовки здобувачки, актуальність і практичну спрямованість її роботи.

На підставі успішного захисту кваліфікаційної роботи випускниці присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Колектив кафедри вітає Олену Яремчук із цією радісною подією, бажає мирного неба, міцного здоров’я, натхненного кар’єрного зростання та чекає її на вступних іспитах до магістратури кафедри технології цукру і підготовки води!

Опублікований: 23-02-2024
Читайте також:
Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів в режимі онлайн відбувся науковий семінар «Практичні засади реалізації ДСТУ ISO 17025:2017 у випробувальних лабораторіях». Захід був проведений спільно з фахівцями Українського державного науково-дослідного інституту «Ресурс» у рамках договору про співпрацю Із презентаційною доповіддю виступила завіду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн 17 березня 2021

Рецепти оздоровлення довкілля в Україні дізналася доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Які в Україні існують рецепти оздоровлення довкілля та як підприємства можуть змінити ситуацію на краще? Відповіді на ці запитання отримали учасники конференції «ЕКОлогічний діагноз та рецепт оздоровлення для бізнесу в Україні: шукаємо рішення», яку організувала PAEU (Професійна асоціація екологів України) та журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рецепти оздоровлення довкілля в Україні дізналася доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці 12 листопада 2019

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся успішний захист звітів за результатами проходження професійної практики в Природничому університеті у Любліні (Польща) здобувачами першого курсу освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» в рамках освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервуванн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі 19 лютого 2024

Олімпіада-2020 зібрала найкращих знавців іноземних мов у НУХТ

Наприкінці зими кафедра іноземних мов професійного спрямування провела триденну олімпіаду з англійської, німецької та французької мов, надавши можливість студентам протестувати свою мовну компетенцію та здобути звання найкращих знавців іноземних мов у НУХТ. Тож, вітаємо переможців з англійської мови:І місце розділили Юлія Братівник (група ТУ 1-12а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Олімпіада-2020 зібрала найкращих знавців іноземних мов у НУХТ 02 березня 2020