Н У Х Т

З практичним спрямуванням: блискучий захист бакалавра кафедри технології цукру і підготовки води

23 лютого 2024

З практичним спрямуванням: блискучий захист бакалавра кафедри технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася важлива подія для здобувачки освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми здобуття освіти Олени Яремчук, яка займає посаду інженерки з якості на ТОВ «Цукорагропром» філія «Жданівський цукровий завод», – захист її кваліфікаційної роботи.

Роботу екзаменаційної комісії очолила в.о. завідувача кафедри технології цукру і підготовки води, доцентка Інна Карпович. До складу комісії увійшли доцентки кафедри Наталія Пушанко, Оксана Деменюк і Світлана Шульга. На захисті також була присутня головна технологиня ТОВ «Цукорагропром» філія «Жданівський цукровий завод» Алла Босак.

До захисту була представлена кваліфікаційна робота «Проєкт технічного переоснащення продуктового відділення ТОВ «Цукорагропром» (Жданівський цукровий завод, Вінницька область) з метою покращення якості та виходу цукру».

Олена Яремчук впевнено відповідала на запитання членів комісії, які відзначили високий рівень теоретичної підготовки здобувачки, актуальність і практичну спрямованість її роботи.

На підставі успішного захисту кваліфікаційної роботи випускниці присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Колектив кафедри вітає Олену Яремчук із цією радісною подією, бажає мирного неба, міцного здоров’я, натхненного кар’єрного зростання та чекає її на вступних іспитах до магістратури кафедри технології цукру і підготовки води!

Опублікований: 23-02-2024
Читайте також:
Завершуємо навчальний рік: магістранти оцінюють результати

У складних умовах проходить нині навчання у закладах вищої освіти, складних і для здобувачів, і для педагогічного персоналу. Однак це не зменшує рівня вимог кафедри технології оздоровчих продуктів до надання здобувачам магістерського ступеня необхідної суми знань зі всіх дисциплін навчального плану та міри відповідальності суб’єктів навчального про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершуємо навчальний рік: магістранти оцінюють результати 13 травня 2022

На спалених війною крилах

У розпал військового лихоліття нам не дає втратити душу і береже мир у наших серцях поезія. У буремний час вона дозволяє злетіти над брудом і попелом бойовищ на обпалених війною паперових крилах вище верхівок найвищих хмарочосів до хмар, до зірок, до небес. І в цей момент вогонь війни, який спалює наш світ, стає запалом для поетичної думки. Студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На спалених війною крилах 23 травня 2022

Про здобутки магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося розширене засідання робочої групи та групи забезпечення за участю здобувачів 1-2 курсів здобуття вищої освіти денної та заочної форм навчання, стейкхолдерів ‒ HR-практиків, представників академічної спільноти, викладачів для обговорення результатів локального моніторингу освітньо-професійної прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про здобутки магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 02 лютого 2024

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш 15 жовтня 2019 року прочитала відкриту лекцію «Органічна косметика. Сучасний підхід у збереженні здоров'я, краси та молодості» з дисципліни «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» для студентів групи ХТ-І-16-Маг. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 17 жовтня 2019