Н У Х Т

Компанія «Лантманнен Акса» презентувала умови проходження практики та працевлаштування студентам НУХТ

26 лютого 2020

Компанія «Лантманнен Акса» презентувала умови проходження практики та працевлаштування студентам НУХТ

Представники компанії «Лантманнен Акса» зустрілися зі здобувачами Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету автоматизації і комп’ютерних систем. На зустріч також завітали працівники сектору практики та викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Компанія «Лантманнен Акса» входить до скандинавського харчового концерну «Lantmänne». Завдяки використанню унікальних технологій, сучасних автоматизованих ліній виробництва та постійному збільшенню асортименту, сьогодні компанія є найбільшим виробником швидких сніданків в Україні. Бренди «START!» та «АХА» популярні не лише в нашій країні, але й в Молдові, Грузії, Білорусії, Вірменії, Латвії, Азербайджані, Узбекистані, Казахстані, Киргизстані, країнах Балтії та Данії, ОАЕ, Йорданії та Китаї.

Менеджери з персоналу Валентина Герасименко та Ольга Губар розповіли про історію заснування компанії, асортимент продукції та перспективи його розширення, про політику компанії щодо забезпечення високої якості продукції.

Особливу увагу вони звернули на перспективи працевлаштування, умови роботи на підприємстві, програми розвитку для молодих фахівців та можливості кар’єрного росту.

На завершення зустрічі студенти задавали запитання щодо проходження практики на підприємстві, відкритих вакансій та можливості працевлаштування для студентів.

Особливу зацікавленість доповідь викликала у здобувачів, що навчаються за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», адже це пов’язано з їх спеціалізацією.

Викладачі кафедри сподіваються, що зустріч спонукає здобувачів обрати для проходження практики саме це провідне підприємство України та розширити знання з технології сухих сніданків.

Опублікований: 26-02-2020
Читайте також:
Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

У 2018 р. кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства спільно з відділом міжнародних зв’язків НУХТ налагодила контакти з Університетом Гайзенхама  (Німеччина, Гессен (Hochschule Geisenheim University) у рамках підготовки документів до участі у програмі Erasmus+. НУХТ заключив договір про співпрацю з цим університетом. Hochschule Geisenh...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ 04 березня 2020

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося відкрите практичне заняття

19 жовтня старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко провела відкрите практичне заняття «Describing dishes» з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освіти групи ГС-1-8 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. У процесі заняття, яке проводилося з використанням кому...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося відкрите практичне заняття 20 жовтня 2021

Відбулася презентація серії підручників, виданих англійською мовою

Відбулася презентація серії підручників, виданих англійською мовою за основними дисциплінами англомовного проекту. Серія підготовлена під керівництвом завідувача кафедри міжнародної економіки, доктора економічних наук, професора Світлани Гуткевич за участю викладачів кафедри спільно з викладачами Литви та Швеції: «Educational systems of the world»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася презентація серії підручників, виданих англійською мовою 26 листопада 2018

До удосконалення процесу підготовки фахівців з інжинірингу фармацевтичних виробництв долучаються спеціалісти фірми «Дарниця»

Партнери кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв – фахівці відділу головного механіка фармацевтичної фірми «Дарниця» подарували кафедрі колекцію довідкової та навчальної літератури, журналів, презентацій і навчальних відеоматеріалів із усіх аспектів фармацевтичного виробництва та інженерії. Ці матеріали допоможуть майбутнім ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До удосконалення процесу підготовки фахівців з інжинірингу фармацевтичних виробництв долучаються спеціалісти фірми «Дарниця» 12 лютого 2019