Н У Х Т

Компанія «Лантманнен Акса» презентувала умови проходження практики та працевлаштування студентам НУХТ

26 лютого 2020

Компанія «Лантманнен Акса» презентувала умови проходження практики та працевлаштування студентам НУХТ

Представники компанії «Лантманнен Акса» зустрілися зі здобувачами Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету автоматизації і комп’ютерних систем. На зустріч також завітали працівники сектору практики та викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Компанія «Лантманнен Акса» входить до скандинавського харчового концерну «Lantmänne». Завдяки використанню унікальних технологій, сучасних автоматизованих ліній виробництва та постійному збільшенню асортименту, сьогодні компанія є найбільшим виробником швидких сніданків в Україні. Бренди «START!» та «АХА» популярні не лише в нашій країні, але й в Молдові, Грузії, Білорусії, Вірменії, Латвії, Азербайджані, Узбекистані, Казахстані, Киргизстані, країнах Балтії та Данії, ОАЕ, Йорданії та Китаї.

Менеджери з персоналу Валентина Герасименко та Ольга Губар розповіли про історію заснування компанії, асортимент продукції та перспективи його розширення, про політику компанії щодо забезпечення високої якості продукції.

Особливу увагу вони звернули на перспективи працевлаштування, умови роботи на підприємстві, програми розвитку для молодих фахівців та можливості кар’єрного росту.

На завершення зустрічі студенти задавали запитання щодо проходження практики на підприємстві, відкритих вакансій та можливості працевлаштування для студентів.

Особливу зацікавленість доповідь викликала у здобувачів, що навчаються за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», адже це пов’язано з їх спеціалізацією.

Викладачі кафедри сподіваються, що зустріч спонукає здобувачів обрати для проходження практики саме це провідне підприємство України та розширити знання з технології сухих сніданків.

Опублікований: 26-02-2020
Читайте також:
Серпневі новинки презентує Науково-технічна бібліотека університету

У розділі «Інформаційна діяльність» на офіційному сайті Науково-технічної бібліотеки університету розміщений Інформаційний бюлетень, що містить відомості про літературу, отриману фондами бібліотеки у серпні поточного року. Нові надходження згруповані за розділами УДК. Цього місяця підручники, посібники, монографії, електронні ресурси отримані з: н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серпневі новинки презентує Науково-технічна бібліотека університету 28 серпня 2018

Біоенергетика – майбутнє, що настає сьогодні!

Магістранти спеціальності «Промислова біотехнологія» продовжують здобувати нові знання на навички. Разом із доцентом кафедри біотехнології і мікробіології Вікторії Красінько вони відвідали XII Міжнародну спеціалізовану виставку «Енергоефективність. Відновлювана енергетика-2019». Попередньо в межах дисципліни «Біоенергетика та охорона довкілля» вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біоенергетика – майбутнє, що настає сьогодні! 12 листопада 2019

Підприємці і голова обласної адміністрації відвідали Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій відвідала делегація в складі підприємців, роботодавців і голови обласної адміністрації Руслана Марцінків. Міська влада налагоджує співпрацю між підприємствами Івано-Франківська та закладами професійно-технічної освіти, адже, як кажуть чиновники,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підприємці і голова обласної адміністрації відвідали Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ 21 березня 2018

Маркетолог-оратор і вимоги до нього

Саме такою цікавою, корисною та актуальною 5 жовтня була тема у маркетологів першого курсу. Відриту лекцію прочитала старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко. Здобувачі набули знань про публічний виступ, контакт зі слухачами, спільність психічного стану оратора й аудиторії, адже це найвища сходинка майстерності публічного виступу. Бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетолог-оратор і вимоги до нього 07 жовтня 2022