Н У Х Т

Компанія «Лантманнен Акса» презентувала умови проходження практики та працевлаштування студентам НУХТ

26 лютого 2020

Компанія «Лантманнен Акса» презентувала умови проходження практики та працевлаштування студентам НУХТ

Представники компанії «Лантманнен Акса» зустрілися зі здобувачами Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету автоматизації і комп’ютерних систем. На зустріч також завітали працівники сектору практики та викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Компанія «Лантманнен Акса» входить до скандинавського харчового концерну «Lantmänne». Завдяки використанню унікальних технологій, сучасних автоматизованих ліній виробництва та постійному збільшенню асортименту, сьогодні компанія є найбільшим виробником швидких сніданків в Україні. Бренди «START!» та «АХА» популярні не лише в нашій країні, але й в Молдові, Грузії, Білорусії, Вірменії, Латвії, Азербайджані, Узбекистані, Казахстані, Киргизстані, країнах Балтії та Данії, ОАЕ, Йорданії та Китаї.

Менеджери з персоналу Валентина Герасименко та Ольга Губар розповіли про історію заснування компанії, асортимент продукції та перспективи його розширення, про політику компанії щодо забезпечення високої якості продукції.

Особливу увагу вони звернули на перспективи працевлаштування, умови роботи на підприємстві, програми розвитку для молодих фахівців та можливості кар’єрного росту.

На завершення зустрічі студенти задавали запитання щодо проходження практики на підприємстві, відкритих вакансій та можливості працевлаштування для студентів.

Особливу зацікавленість доповідь викликала у здобувачів, що навчаються за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», адже це пов’язано з їх спеціалізацією.

Викладачі кафедри сподіваються, що зустріч спонукає здобувачів обрати для проходження практики саме це провідне підприємство України та розширити знання з технології сухих сніданків.

Опублікований: 26-02-2020
Читайте також:
Традиційна передноворічна поїздка до Прилуцької спеціальної школи

Уже традиційно напередодні новорічних свят студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого приєдналися до акції Благодійного фонду «Від мрії до реальності» й 23 грудня відвідали вихованців Прилуцької спеціальної школи та привітали їх із прийдешніми Новим роком і Різдвом Христовим. Зважаючи на карантинні обмеження,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційна передноворічна поїздка до Прилуцької спеціальної школи 29 грудня 2020

Триває підготовка до ІІ туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології

Уже третій рік поспіль кафедра біотехнології і мікробіології проводить Всеукраїнську олімпіаду НУХТ з біології, у якій беруть участь школярі, які в майбутньому бажають приєднатися до лав студентів НУХТ, адже за перемогу в ІІ турі можна отримати додаткові 20 балів до сертифікату ЗНО з біології. У І турі взяли участь більше 40 учнів випускових класі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка до ІІ туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології 20 травня 2020

Новий аспект біотехнології відкрила для себе магістрантка під час переддипломної практики

В Україні є кілька підприємств, що спеціалізуються на такій цікавій галузі біотехнології як вирощування їстівних грибів. Одне з них знаходиться безпосередньо в Києві – це ТДВ «ЕСМАШ». Саме там проходить переддипломну практику магістрантка ІІ курсу кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Рудкевич. Вона зізнається, що дізналася та побачила багато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий аспект біотехнології відкрила для себе магістрантка під час переддипломної практики 02 жовтня 2017

Підвищення кваліфікації викладачів інженерно-технічного інституту

Викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого завершили навчання в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України». За результатами навчання слухачі опанували знання та навички зі сучасної промислової гідравліки, основ мехатроніки, огляду давачів та їх використання для керування технологічними процес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації викладачів інженерно-технічного інституту 13 березня 2024