2 жовтня 2023 року з виїзного лекторію-практикуму в умовах сучасного ресторанного підприємства стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі».
Під керівництвом професорки кафедри готельно-ресторанної справи і модераторки Тетяни Сильчук та доцентки цієї ж кафедри Ольги Пушки слухачі відвідали трендовий заклад ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду».
Неймовірним досвідом приготування різних видів кави, чаю й напоїв на їх основі поділився зі здобувачами справжній професіонал своєї справи Андрій Собін. Набуті практичні навички з виготовлення сучасної продукції ресторанного господарства є 100% умовою успішного працевлаштування. Попереду слухачів чекає ще багато цікавих й інформативних занять для підвищення їхньої конкурентоспроможності на ринку праці та успішної кар’єри в закладах готельно-ресторанного бізнесу!
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро дякує пану Андрію та всім працівникам закладу за можливість набуття практичних навичок нашими здобувачами освіти!
Сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка започаткована у 2016 році. І поки триває навчання в осінньому семестрі, вже розпочався наступний набір на сертифікатну програму. Запрошуємо на навчання!