Н У Х Т

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

03 жовтня 2023

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

2 жовтня 2023 року з виїзного лекторію-практикуму в умовах сучасного ресторанного підприємства стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі».

Під керівництвом професорки кафедри готельно-ресторанної справи і модераторки Тетяни Сильчук та доцентки цієї ж кафедри Ольги Пушки слухачі відвідали трендовий заклад ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду».

Неймовірним досвідом приготування різних видів кави, чаю й напоїв на їх основі поділився зі здобувачами справжній професіонал своєї справи Андрій Собін. Набуті практичні навички з виготовлення сучасної продукції ресторанного господарства є 100% умовою успішного працевлаштування. Попереду слухачів чекає ще багато цікавих й інформативних занять для підвищення їхньої конкурентоспроможності на ринку праці та успішної кар’єри в закладах готельно-ресторанного бізнесу!

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро дякує пану Андрію та всім працівникам закладу за можливість набуття практичних навичок нашими здобувачами освіти!

Сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка започаткована у 2016 році. І поки триває навчання в осінньому семестрі, вже розпочався наступний набір на сертифікатну програму. Запрошуємо на навчання!

Опублікований: 03-10-2023
Читайте також:
Сучасні тренди в технологіях виробництва рослинних білкових продуктів представили наші науковці на міжнародній конференції

Традиційно у травні провідні виробничники та гравці ринку олійно-жирової галузі зібралися на Міжнародну конференцію «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку дванадцять років поспіль організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». У роботі конференції взяли участь понад 200 учасників, у тому числі представники міжнародних компаній-виробни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди в технологіях виробництва рослинних білкових продуктів представили наші науковці на міжнародній конференції 20 травня 2019

Магістри-експерти підтверджують високий рівень підготовки

14 лютого 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочалися засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Екзаменаційна комісія працювала у складі н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-експерти підтверджують високий рівень підготовки 15 лютого 2024

Монографія про російсько-українську війну

На початку квітня науковці Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка (Центр українсько-європейського наукового співробітництва) звернулися до української наукової спільноти з пропозицією взяти участь у підготовці колективної монографії «Російсько-українська війна (2014 – 2022): історичні, політичні, культурно-освітні, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Монографія про російсько-українську війну 16 травня 2022

Вдячні за допомогу!

Шановні випускники, студенти, співробітники та роботодавці! Адміністрація Національного університету харчових технологій висловлює вам вдячність за ваші людські якості: добросердечність, чуйність, людяність та активну громадську позицію. Щиро дякуємо вам за благодійну допомогу у відновлені будівель студентського кампусу, пошкоджених під час обстр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдячні за допомогу! 19 вересня 2023