Н У Х Т

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

03 жовтня 2023

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

2 жовтня 2023 року з виїзного лекторію-практикуму в умовах сучасного ресторанного підприємства стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі».

Під керівництвом професорки кафедри готельно-ресторанної справи і модераторки Тетяни Сильчук та доцентки цієї ж кафедри Ольги Пушки слухачі відвідали трендовий заклад ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду».

Неймовірним досвідом приготування різних видів кави, чаю й напоїв на їх основі поділився зі здобувачами справжній професіонал своєї справи Андрій Собін. Набуті практичні навички з виготовлення сучасної продукції ресторанного господарства є 100% умовою успішного працевлаштування. Попереду слухачів чекає ще багато цікавих й інформативних занять для підвищення їхньої конкурентоспроможності на ринку праці та успішної кар’єри в закладах готельно-ресторанного бізнесу!

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро дякує пану Андрію та всім працівникам закладу за можливість набуття практичних навичок нашими здобувачами освіти!

Сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка започаткована у 2016 році. І поки триває навчання в осінньому семестрі, вже розпочався наступний набір на сертифікатну програму. Запрошуємо на навчання!

Опублікований: 03-10-2023
Читайте також:
Студентський форум на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Кафедра іноземних мов професійного спрямування 6 грудня запросила студентів четвертого курсу до участі у Студентському форумі. Тема обговорення «Я в моїй професії – плани і перспективи» («I am in my profession – plans and prospects») була обрана не випадково. Менше року залишилося до того часу, коли випускники університету з дипломами бакалаврів по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський форум на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 08 грудня 2023

Нещодавно здобувачка освіти, а сьогодні – успішна стейкхолдерка

9 вересня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в рамках лекційного заняття «Технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів груп ХЧ-3-1, ХЧ-3-2, ХЧ-3-3 відбувся лекторій від нашої успішної випускниці Дарини Юрченко. Гостю запросили доцентка Наталія Стукальська та асистентка Владлена Михайленко. Наша випускниця щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нещодавно здобувачка освіти, а сьогодні – успішна стейкхолдерка 10 вересня 2021

Гостьова лекція англійською мовою для магістрантів кафедри технології оздоровчих продуктів

1 грудня 2021 р. на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Гостьову онлайн-лекцію англійською мовою «Quality Management Systems. Quality Basics» прочитав викладач англомовно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція англійською мовою для магістрантів кафедри технології оздоровчих продуктів 02 грудня 2021

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом

15 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Микола Бондар та асистент кафедри Ярослав Боярчук провели практичне заняття з дисципліни «Вступ до харчових технологій» студентам групи ТІ-1-3 на міні-пивоварні «АВС Пивоварня» у м. Бровари. Під час заняття вони мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом 16 жовтня 2019