Н У Х Т

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до форуму «Торгівля України 2024: трансформація стратегій»

23 вересня 2024

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до форуму «Торгівля України 2024: трансформація стратегій»

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у форумі «Торгівля України 2024: трансформація стратегій», організованому на базі Державного торговельно-економічного університету.

Зі вступним словом до учасників форуму звернулися ректор Державного торговельно-економічного університету Анатолій Мазаракі, представивши дослідження «Торгівля України 2024: динаміки змін у воєнний час» та завідувачка кафедри міжнародного менеджменту Тетяна Мельник, доповівши про зовнішню торгівлю України в умовах геополітичних конфліктів.

Під час форуму було заслухано доповіді: «Ритейл у воєнні часи: стратегії роботи (кейси від експертів MALL CLUB)» директора ТРЦ Lavina Mall, операційного директора ТРЦ Blockbuster Mall Дмитра Лашина; «Епіцентр К»: адаптивні стратегії» HR-спеціалістки ТОВ «Епіцентр К» Лариси Петрової; «Особливості роботи з асортиментом і постачальниками» заступниці комерційного директора «Новус Україна» Світлани Данько; «Розвиток формату магазинів біля дому» керівниці департаменту формату Мі-маркет ТОВ «Новус Україна» Тетяни Козлової; «ЕКО Маркет: нові виклики та шляхи їх подолання» директорки департаменту з якості ТОВ «ЕКО» Надії Підлісної; «Територія мінімальних цін: подолання викликів війни» директорки по персоналу компанії «Територія мінімальних цін» Вікторії Закарчевної; «Торгівля і дронарство: післявоєнні перспективи використання БПЛА в логістиці й торгівлі» співзасновника Аналітичного центру «Українська фабрика думки» Юрія Гаврилечка та інші.

Підсумком форуму стала фахова дискусія щодо проблем і факторів забезпечення стабільності функціонування торговельної галузі в умовах воєнного стану; трансформації стратегії розвитку у повоєнний період у контексті євроатлантичної інтеграції; кейси стійкості й соціальної відповідальності підприємств торгівлі; диджиталізація; електронна комерція, за участю представників торговельних мереж: Епіцентр К, Новус, Еко Маркет, Сільпо, Територія мінімальних цін, Варус, Антошка, Велмарт, ТРЦ Lavina Mall, та інших галузевих об’єднань (виробничих, логістичних підприємств, фахових асоціацій, міжнародних та вітчизняних бізнес-структур), органів виконавчої влади, ЗВО України, наукових, експертних установ, громадських організацій, споживачів і виробників.

Професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко вдячні доценту кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю ДТЕУ Дмитру Антюшко за запрошення, спікерам за корисний матеріал та організаторам за модерацію заходу!

Опублікований: 23-09-2024
Читайте також:
День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Сьогодні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у онлайн-форматі відбувся День гостинності кафедри, на який завітали старшокурсники Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ і старшокласники Васильківського професійного ліцею. Здобувачі освіти та викладачі обох закладів освіти скористались нагодою поставити запи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 13 грудня 2024

Перспективи дівчат у технологіях оцінювала здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Студентка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Софія Бойко 7-8 червня 2022 взяла участь у саміті «Perspektywy Women in Tech Summit», що налічує більше 10 тисяч відвідувачів офлайн та онлайн, більше ніж зі 100 країн світу. Наша здобувачка долучилася до інших представниць з України, разом із якими продемонструвала, що і ми також рухаємось у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективи дівчат у технологіях оцінювала здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 10 червня 2022

Випускники-рекламісти поділилися досвідом зі здобувачами на конкурсі «НЕштучний інтелект»

На честь Дня рекламіста кафедра маркетингу організувала для здобувачів творчий конкурс робіт «НЕштучний інтелект». У ньому взяли участь студенти-рекламісти 1-4 курсів, які розробляли рекламні креативи для продуктів здорового харчування, згенерованих із допомогою ШІ. Визначення переможців відбувалося в два етапи: спочатку за роботи голосували всі о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники-рекламісти поділилися досвідом зі здобувачами на конкурсі «НЕштучний інтелект» 25 жовтня 2023

Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ

Останнім часом стало доброю традицією щорічне поповнення лав студентів-екологів випускниками коледжів. Приємно, що з кожним роком продовжувати отримання освіти бажає все більше молодших спеціалістів, які отримали диплом за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища». Тому з метою ознайомлення майбутніх випускників із перспективами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ 27 лютого 2017