Н У Х Т

Як вплинув карантин на дослідження та комунікації молодих науковців

10 серпня 2020

Як вплинув карантин на дослідження та комунікації молодих науковців

Як вплинув карантин на дослідження українських молодих вчених? Чого найбільше бракує в нових умовах роботи? Як змінився спосіб наукової комунікації і що стримує її розвиток? Про це йдеться в соціологічному опитуванні «Наукові комунікації молодих вчених під час карантину», що тривало впродовж півтора місяців навесні 2020 року.

Його організувала та провела Рада молодих учених України при МОН України за підтримки аналітичного центру «Українська експертна ліга». 28 липня 2020 року результати опитування були розміщені на сайті МОН.

У дослідженні використане онлайн-опитування зі стандартизованою анкетою. Загалом були отримані 357 анкет на дослідження та комунікації молодих науковців, а до вибіркової сукупності за підсумками процедур контролю відібрані 306. У дослідженні взяли участь молоді науковці з усіх регіонів України (окрім АР Крим).

Опублікований: 10-08-2020
Читайте також:
Гості кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – учні та викладачі Київського центру професійно-технічної освіти

У гостях кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв побували учні та викладачі Київського центру професійно-технічної освіти. Цей навчальний заклад уже понад 70 років готує кваліфікованих спеціалістів-робітників у галузях машинобудування, автотранспорту, інформаційно-комунікативних технологій. Професійний колектив закладу працює ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – учні та викладачі Київського центру професійно-технічної освіти 03 лютого 2020

Нове поповнення книжкової полички здобувачів від професора кафедри технології консервування

Наші викладачі і в умовах воєнного стану активно працюють над оновленням і удосконаленням навчально-методичного забезпечення навчального процесу. Ось і професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк плідно й із користю попрацював влітку над навчальною літературою. Результатом став вихід із друку другого, доповненого видання підручника «Лог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення книжкової полички здобувачів від професора кафедри технології консервування 13 вересня 2022

Смак традицій у сучасних технологіях

У цьому навчальному році до навчального плану підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» вперше введена нова дисципліна «Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів», що має на меті поєднати багаті кулінарні традиції України зі сучасними підходами до виробництва харчових продуктів. На першому лаб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смак традицій у сучасних технологіях 30 вересня 2025

Профспілка НУХТ відзначена за організацію донорства для потреб ЗСУ

11 лютого 2025 року голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь вручив Подяку колективу профспілкової організації НУХТ від національного військово-медичного клінічного центру головного військового клінічного госпіталю за організацію та проведення донорства для потреб ЗСУ. Відзнака вручена за п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профспілка НУХТ відзначена за організацію донорства для потреб ЗСУ 11 лютого 2025