Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко, Юлія Камбулова, Олена Кохан і Лариса Михонік взяли участь у вебінарі, що був організований ТОВ «Лесаффр Україна» і присвячений технології дріжджових листкових виробів.
Керівник технологічного відділу ТОВ «Лесаффр Україна», випускниця НУХТ, к.т.н. Світлана Паливода познайомила учасників вебінару з вимогами до основної сировини, що використовується в технології шарованих виробів, звернувши особливу увагу на якість борошна та жирового компоненту. Були зроблені акценти на особливостях кожної стадії виробництва круасанів залежно від якості вхідної сировини та способу виготовлення. Наводилися практичні рекомендації по усуненню можливих дефектів виробів.
Участь у вебінарі взяли понад 70 осіб, серед яких були виробничники, науковці, керівники компаній. На всі питання доповідач надала вичерпні відповіді.
Викладачі кафедри збагатилися цінною інформацією про практичні сторони виробництва дріжджових шарованих виробів, яку в подальшому використають у своїх лекторських курсах, при проведенні лабораторних занять і під час керівництва дипломними та магістерськими роботами.