Н У Х Т

Наше особливе свято: колектив відзначив 140-річчя університету

18 жовтня 2024

Наше особливе свято: колектив відзначив 140-річчя університету

2024 рік – ювілейний для нашого закладу вищої освіти. За 140 років своєї історії він кілька разів змінював свою назву, статус, місце розташування і, навіть, країну. Був свідком і величних, і трагічних подій. І у кожний історичний етап визначався високим рівнем роботи свого колективу, натхненними високопрофесійними викладачами, надійними й активними співробітниками, талановитими вмотивованими студентами. А ще особливою теплою, щирою, по-сімейному затишною атмосферою. Кожне покоління працівників і студентів, привносячи щось своє, зберігали і цю особливу атмосферу, і традиції, започатковані попередниками.

І сьогодні у актовій залі зібралася велика й дружна сім’я, щоб відзначити день народження рідного університету. Щиро й тепло привітав присутніх з ювілеєм альма матер і нагадав основні історичні віхи започаткування, становлення й розвитку нашого славетного вишу ректор, професор Олександр Шевченко.

Багато теплих вітань і подарунків у вигляді відзнак для викладачів і співробітників отримав наш колектив від керівництва держави, Уряду та Міністерства освіти і науки України. Плідну й самовіддану роботу НУХТівців відзначило нагородами також і керівництво університету. А наші талановиті здобувачі освіти привітали всіх неймовірними яскравими творчими номерами.

До університету продовжують надходити вітання від випускників, колег, стейкхолдерів, зарубіжних партнерів. Ми щиро вдячні всім, хто розділив з нами цю важливу й знакову дату. Окрема подяка нашим захисникам і захисницям, завдяки яким ми продовжуємо працювати, навчати і навчатися, вписувати нові сторінки в літопис київського харчового!

Опублікований: 18-10-2024
Читайте також:
Наші викладачі підсумували свою участь у Другій Пан Кавказькій літній школі

Протягом тижня у жовтні 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Ірина Корецька, Ігор Устименко та асистент Володимир Польовик брали участь у Другій Пан Кавказькій літній школі за напрямом виноробного бізнесу (Second Pan Caucasian Summer School Wine Business), орг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі підсумували свою участь у Другій Пан Кавказькій літній школі 01 грудня 2021

День гостинності у Вінницькому коледжі НУХТ

19 травня у Вінницькому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. Для  учнів 9-х та 11-х класів загальноосвітніх шкіл та професійно-технічних навчальних закладів були підготовлені різноманітні заходи. Запрошені мали можливість ознайомитись із презентацією спеціальностей від агітбригад відділень, відвідати майстер-класи та наочно побачити особлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності у Вінницькому коледжі НУХТ 22 травня 2018

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів долучилася до обговорення якості харчових продуктів, що споживають українці

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів, доктор технічних наук, доцент Тамара Носенко взяла участь у роботі круглого столу «Успішним курсом за якістю українського продукту», організованого Асоціацією українських виробників «Морозиво і   заморожені   продукти». Під час заходу провідні експерти з якості та безпечності харчових пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів долучилася до обговорення якості харчових продуктів, що споживають українці 05 липня 2018

Цитувати – це визнавати здобутки попередників, робити відкриття та інтелектуально зростати

У курсі іноземної мови за професійним спрямуванням, яку вивчають першокурсники Навчально-наукового інституту економіки і управління, чимало часу приділяється роботі з різними джерелами, які здобувачі використовують у написанні есе та підготовці презентацій. Саме тому доцентка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Дужик п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цитувати – це визнавати здобутки попередників, робити відкриття та інтелектуально зростати 22 вересня 2023