Н У Х Т

Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»

09 червня 2020

Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»

Тематика бакалаврських дипломних проєктів зазвичай стикується із актуальними для промисловості питаннями.

Перший у цьому році захист бакалаврів, що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», це правило підтвердив. Найвідповідальніші бакалаври кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – Марія Тєняєва, Владислав Новицький, Артур Ройко, В’ячеслав Новицький і Володимир Медвідь вийшли на перший захист, виконали і представили свої актуальні розробки на високому рівні, цікаво і з творчим підходом.

Питання, які були розглянуті, стосувалися транспортних систем первинного оброблення м’ясної продукції, підвищення якості напівфабрикатів для виготовлення ковбас і м’ясних виробів, а також їх пакування. Не менш важливими є представлені питання виробництва хлібних виробів, зокрема, підвищення ефективності обладнання для тістоприготування. У всіх проєктах приділена значна увага покращенню умов і безпеки праці.

Онлайн-захист проєктів, що відбувся одним із перших як на кафедрі, так і в університеті та Україні, був незвичним для студентів і екзаменаційної комісії. Колектив кафедри швидко налаштувався на нові вимоги, тому і захист відбувся успішно. Голова екзаменаційної комісії, професор Олександр Гавва наголосив, що сьогодення ставить до нас вимоги швидко звикати до нових викликів і вчитися, а шановним випускникам побажав міцного здоров’я і успішного продовження навчання у магістратурі.

Розуміючи, що після закінчення пандемії змішана система навчання тривалий час буде основною, фахівці кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв шукають ефективні способи поєднання класичного та дистанційного навчання, і зокрема – дипломного проєктування, залучаючи досвід партнерів із європейських університетів. А на основі першого досвіду онлайн-захисту будуть розроблені рекомендації, як зробити змішану систему навчання ефективнішою.

Опублікований: 09-06-2020
Читайте також:
Освітні пропозиції НУХТ користуються сталим попитом на Днях кар’єри Київщини

9 та 10 жовтня 2019 року в містах Васильків, Переяслав-Хмельницький та Миронівка відбулися Дні кар’єри, які пройшли в міськрайонних центрах зайнятості. У заходах взяли участь учні випускних класів. Під час виставки школярі отримали оновлені матеріали про університет, його структурні підрозділи, спеціальності, освітні програми, підготовчі курси. Фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітні пропозиції НУХТ користуються сталим попитом на Днях кар’єри Київщини 10 жовтня 2019

Формування конкурентних переваг ЗВО у дослідженнях наших науковців

У травні 2022 року у місті Карлсруе (Німеччина) вийшла друком міжнародна колективна монографія науковців «Prospektive Globale Wissenschaftliche Trends: Wirtschaft, Management, Pädagogik, Psychologie, Sport, Jurisprudenz, Kunstgeschichte  (серія «Європейська наука»)». У монографії представлено комплекс нових ідей, методів, і результатів досліджень у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формування конкурентних переваг ЗВО у дослідженнях наших науковців 17 травня 2022

Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі!

У рамках вивчення дисципліни «Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 3. Оцінка терміну придатності харчових продуктів» здобувачі групи ХЕ-4-12 під керівництвом викладачів кафедри експертизи харчових продуктів – лекторки, доцентки Оксани Петруші, доцента Богдана Пащенка та асистентки Анни Логінової провели віртуальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі! 08 лютого 2024

Зі сучасними тенденціями у сфері фінансових технологій знайомляться викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилася до семінару «FinTech Soft-landing», організованого за підтримки Erasmus Centre for Entrepreneurship і присвяченого сучасним тенденціям у сфері фінансових технологій та їхньому впливу на освіту й бізнес. Захід мав на меті надати учасникам глибоке розуміння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями у сфері фінансових технологій знайомляться викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 березня 2025