Н У Х Т

Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»

09 june 2020

Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»

Тематика бакалаврських дипломних проєктів зазвичай стикується із актуальними для промисловості питаннями.

Перший у цьому році захист бакалаврів, що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», це правило підтвердив. Найвідповідальніші бакалаври кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – Марія Тєняєва, Владислав Новицький, Артур Ройко, В’ячеслав Новицький і Володимир Медвідь вийшли на перший захист, виконали і представили свої актуальні розробки на високому рівні, цікаво і з творчим підходом.

Питання, які були розглянуті, стосувалися транспортних систем первинного оброблення м’ясної продукції, підвищення якості напівфабрикатів для виготовлення ковбас і м’ясних виробів, а також їх пакування. Не менш важливими є представлені питання виробництва хлібних виробів, зокрема, підвищення ефективності обладнання для тістоприготування. У всіх проєктах приділена значна увага покращенню умов і безпеки праці.

Онлайн-захист проєктів, що відбувся одним із перших як на кафедрі, так і в університеті та Україні, був незвичним для студентів і екзаменаційної комісії. Колектив кафедри швидко налаштувався на нові вимоги, тому і захист відбувся успішно. Голова екзаменаційної комісії, професор Олександр Гавва наголосив, що сьогодення ставить до нас вимоги швидко звикати до нових викликів і вчитися, а шановним випускникам побажав міцного здоров’я і успішного продовження навчання у магістратурі.

Розуміючи, що після закінчення пандемії змішана система навчання тривалий час буде основною, фахівці кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв шукають ефективні способи поєднання класичного та дистанційного навчання, і зокрема – дипломного проєктування, залучаючи досвід партнерів із європейських університетів. А на основі першого досвіду онлайн-захисту будуть розроблені рекомендації, як зробити змішану систему навчання ефективнішою.

Published on: 10-06-2020
Read also:
Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019» зібрав рекордну кількість учасників

13 березня відбувся захід, що традиційно збирає в нашому університеті провідних роботодавців країни – Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019». Щороку кількість учасників, що презентують свої кар’єрні пропозиції нашим студентам збільшується – цього разу два поверхи холу головного корпусу зайняли стенди майже 50 компаній. Генеральними спонсорами Ярмарку ...

READ YOURSELF

Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019» зібрав рекордну кількість учасників 14 march 2019

Працювати на Перемогу і водночас виконати дипломний проєкт – все під силу нашим механікам-фармацевтам!

Захистили дипломні проєкти наші студенти, що вивчали інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв (спеціальність 133 «Галузеве машинобудування»). На обличчях випускників помітно втому, не всі усміхнені, як зазвичай. Причина цьому поважна – багато студентів цієї групи роблять безпосередній внесок у наближення Перемоги. З часом ми дізнаєм...

READ YOURSELF

Працювати на Перемогу і водночас виконати дипломний проєкт – все під силу нашим механікам-фармацевтам! 21 june 2022

Стартували! Вітаємо перших бакалаврів-біотехнологів 2019!

Чому так відбувається, що цей день водночас є і найочікуванішим, і найстрашнішим для більшості студентів? Тому, що тут вирують емоції та почуття! 6 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти бакалаврів-біотехнологів. Успішних захистів, а також показати свої вміння, знання і навички побажали присутнім завідувач кафедри Тетя...

READ YOURSELF

Стартували! Вітаємо перших бакалаврів-біотехнологів 2019! 07 june 2019

«Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів» – започатковуємо нову конференцію

17 квітня 2024 року в нашому університеті за сприяння Управління з питань продовольчої безпеки та підакцизної продукції департаменту державної політики у сфері санітарних та фітосанітарних заходів та продовольчої безпеки Міністерства аграрної політики та продовольства України і Федерації органічного руху України відбулася І Всеукраїнська науково-пр...

READ YOURSELF

«Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів» – започатковуємо нову конференцію 22 april 2024