Н У Х Т

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді

15 august 2023

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді

Стажування, обмін досвідом і встановлення стійких міжнародних зв’язків із закладами вищої освіти є важливим кроком до зростання якості освіти та підготовки висококваліфікованих фахівців із міжнародною перспективою.

Доцентка кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій взяла участь у розширенні міжнародного співробітництва та партнерства з освітнім закладом St. Lawrence College в Канаді. Під час зустрічі із заступницею директора по глобальному партнерству і міжнародній освіті Інінг Трейсі Чао та координаторкою міжнародного відділу SLC Оленою Поліщук були обговорені перспективи партнерства між Національним університетом харчових технологій та St. Lawrence College, спільні навчальні проєкти, участь у міжнародних конференціях, можливість академічної мобільності здобувачів, а також інші аспекти, які можуть сприяти поглибленню взаємовідносин і співпраці між нашими закладами.

Оксана Топчій здобула цінний досвід та активно обмінювалася знаннями з колегами з Канади, ознайомилась із новими підходами та технологіями навчання і викладання у St. Lawrence College, взявши участь у міжнародній програмі стажування. Відвідування лекцій та семінарів надало можливість побачити, як проходить навчання в реальному часі, спостерігати за взаємодією викладачів і студентів, за методами викладання, використанням матеріально-технічних ресурсів для забезпечення навчання.

У рамках програми вивчалися різноманітні аспекти лідерства, менеджменту, міжнародних відносин і міжкультурної комунікації. Завершення програми міжнародного стажування та отримання сертифіката «International Leadership Training Program» дає можливість застосувати інноваційні підходи та технології, які будуть впроваджені в навчально-науковий процес кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів.

Ця ініціатива сприятиме підвищенню якості навчання, надасть нові можливості та дозволить додатково збагатити міждисциплінарну освітньо-наукову програму «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» та освітньо-професійну програму «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», яких кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів запрошує на навчання!

Published on: 15-08-2023
Read also:
Університет співпрацюватиме з авторизованим представником «Phoenix Contact Group» в Україні

Шириться коло партнерів-стейкхолдерів нашого університету – до НУХТ завітав генеральний директор ТОВ «Фенікс Контакт» Андрій Максимець. Гостя зустрічали ректор Олександр Шевченко, декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк і завідувач кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Ярослав Смітюх. Під ча...

READ YOURSELF

Університет співпрацюватиме з авторизованим представником «Phoenix Contact Group» в Україні 22 february 2023

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів»

Інноваційний, новий, незвичний, дууууже цікавий, насичений, актуальний і перспективний – ось так можна коротко описати практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів», що за вже сталою традицією 23 квітня був проведений на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів у колаборації з вітчизняною компанією ТОВ «Українська кр...

READ YOURSELF

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів» 24 april 2024

Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси

У Кривому Розі відбувся І відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2019». У регіональному відбірковому конкурсі в Дніпропетровській області брали участь 86 талановитих конкурсантів, більше 1000 гостей, експертів, представників роботодавців. Враховуючи, що відбіркові конкурси в Україні проходили вперш...

READ YOURSELF

Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси 14 november 2019

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

            Наші випускники неодноразово давали підстави своїм викладачам пишатися ними. І ще один привід для невимовної гордості дали нам випускники кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів, сім’я Возняк. Христина і Тарас подарували автомобіль українськимм військовим. Машина поїхала на передову напакована необхідними речами та смаколиками д...

READ YOURSELF

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 march 2022