Н У Х Т

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді

15 august 2023

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді

Стажування, обмін досвідом і встановлення стійких міжнародних зв’язків із закладами вищої освіти є важливим кроком до зростання якості освіти та підготовки висококваліфікованих фахівців із міжнародною перспективою.

Доцентка кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій взяла участь у розширенні міжнародного співробітництва та партнерства з освітнім закладом St. Lawrence College в Канаді. Під час зустрічі із заступницею директора по глобальному партнерству і міжнародній освіті Інінг Трейсі Чао та координаторкою міжнародного відділу SLC Оленою Поліщук були обговорені перспективи партнерства між Національним університетом харчових технологій та St. Lawrence College, спільні навчальні проєкти, участь у міжнародних конференціях, можливість академічної мобільності здобувачів, а також інші аспекти, які можуть сприяти поглибленню взаємовідносин і співпраці між нашими закладами.

Оксана Топчій здобула цінний досвід та активно обмінювалася знаннями з колегами з Канади, ознайомилась із новими підходами та технологіями навчання і викладання у St. Lawrence College, взявши участь у міжнародній програмі стажування. Відвідування лекцій та семінарів надало можливість побачити, як проходить навчання в реальному часі, спостерігати за взаємодією викладачів і студентів, за методами викладання, використанням матеріально-технічних ресурсів для забезпечення навчання.

У рамках програми вивчалися різноманітні аспекти лідерства, менеджменту, міжнародних відносин і міжкультурної комунікації. Завершення програми міжнародного стажування та отримання сертифіката «International Leadership Training Program» дає можливість застосувати інноваційні підходи та технології, які будуть впроваджені в навчально-науковий процес кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів.

Ця ініціатива сприятиме підвищенню якості навчання, надасть нові можливості та дозволить додатково збагатити міждисциплінарну освітньо-наукову програму «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» та освітньо-професійну програму «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», яких кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів запрошує на навчання!

Published on: 15-08-2023
Read also:
Свідоме ставлення до культури безпеки праці формують у студентів фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

За ініціативи міжнародної організації праці (МОП) щороку 28 квітня у всьому світі відзначають День охорони праці. Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006  у Всесвітній день охорони праці в Україні теж відзначають це свято. Цього року МОП святкує 100-літній ювілей. Саме тому День охорони праці у 2019 році організація планує...

READ YOURSELF

Свідоме ставлення до культури безпеки праці формують у студентів фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 16 april 2019

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології алкогольних напоїв та технології спиртової бражки». До загального обговорення були представлені доповіді аспірантів кафедри: «Удосконалення технології алкогольних напоїв новими природними та наноматеріалами» Ірини Савченко, «Удосконалення ...

READ YOURSELF

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 june 2021

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла  участь у роботі конференції «Органік: знання, досвід, результат», яка відбулася 9 червня 2021 року у м. Києві на території Національного Експоцентру України у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» та Спеціалізованої виставки-ярмарку органіч...

READ YOURSELF

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 june 2021

Підготовка до виборів ректора університету триває

3 березня відбулося чергове засідання Організаційного комітету з підготовки до виборів ректора НУХТ. На початку засідання голова Оргкомітету, перший проректор Володимир Яровий проінформував членів Оргкомітету про те, що розроблені положення щодо організації виборів погоджені Профкомом НУХТ, затверджені вченою радою університету, введені у дію нака...

READ YOURSELF

Підготовка до виборів ректора університету триває 03 march 2020