Н У Х Т

Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0!

03 may 2023

Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0!

Ще одна команда здобувачів освіти нашого університету у числі переможців Всеукраїнських змагань хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів» 4.0!

Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: компанії «БТУ-Центр», «Хлібпром», Ovostar Union та Coca Cola HBC Ukraine.

На етапах підготовки до змагань учасники ігор мали змогу прослухати цікаві вебінари від провідних фахівців цих компаній. Активну участь в змаганнях взяла збірна команда «НУХТ-ННІТІ» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого. Свої варіанти вирішення задач команда презентувала технічним радам підприємств, де в дискусіях захищала унікальність проєктів, доводила їх переваги та практичну можливість їх впровадження. До фіналу дійшли найкращі, і серед них і ця наша команда.

За результатами фінального етапу, проєкти команди «НУХТ-ННІТІ» у складі здобувачів освіти Олега Розумного (група МП-1-1М), Юрія Якимчука, Євгенія Константинова (обидва – група ОХ-1-2), Вікторії Ватилик (група ЕЛ-1-7М) та Тетяни Якимчук (група ПМ-2-1) посіли два перших місця в кейсах по вирішенню практичних задач для компаній «Хлібпром» і Coca Cola HBC Ukraine. Консультант команди – завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, професор Микола Якимчук.

Вітаємо команду «НУХТ-ННІТІ» із заслуженою перемогою, яка є результатом високого професійного рівня підготовки майбутніх фахівців. Зичимо всім подальших здобутків і перемог!

Published on: 03-05-2023
Read also:
Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів

Співробітники телеканалу «Київ – канал європейської столиці» звернулися до нашого університету з проханням надати консультації для телепрограми «Якісне життя». І, звісно ж, наші співробітники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів погодилися допомогти журналістам підготувати матеріали про фальсифікацію недоброякісними виробниками м’яса та м’я...

READ YOURSELF

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів 04 february 2019

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики

Акціонерне товариство «РУДЬ» є лідером серед українських виробників морозива. Продукція компанії не лише задовольняє потреби споживачів, а й перевищує їхні очікування. Навіть найбільш вимогливі покупці можуть знайти в асортименті продуктів те, що їм до вподоби. Завдяки європейському підходу до розвитку, компанія «Рудь» випустила «Ескімос-Organic» —...

READ YOURSELF

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики 08 july 2025

Наші здобувачі освіти – активні учасники закордонних конференцій

Наукова весна в університеті триває. Наші здобувачі освіти й викладачі активно долучаються до наукових заходів колег із інших закладів освіти та наукових установ, у тому числі й зарубіжних. Творча молодь НУХТ – аспірант кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Борис Михайлик і магістрантка кафедри технології хлібопекарських і ...

READ YOURSELF

Наші здобувачі освіти – активні учасники закордонних конференцій 26 may 2021

Сучасні тренди та орієнтири молочної промисловості: започатковуємо ще одну наукову традицію

Колективи наших випускових кафедр продовжують зміцнювати партнерські зв’язки з промисловістю і бізнесом, залучаючи фахівців-практиків до цікавих івентів і актуальних обговорень. 29 травня 2024 року кафедра технології молока і молочних продуктів зібрала у дружньому творчому колі виробників молочних продуктів, колег-освітян і науковців, щоб поспілку...

READ YOURSELF

Сучасні тренди та орієнтири молочної промисловості: започатковуємо ще одну наукову традицію 31 may 2024