Н У Х Т

Кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління отримала промислового робота

29 september 2020

Кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління отримала промислового робота

Завдяки співробітництву у напрямку освіти та просвіти з роботехніки, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління отримала від представників авторизованого партнера компанії «ABB» в Україні «ЛБЮ-тех» промислового робота, що буде впроваджений у навчальний процес.

Тож, у викладачів попереду багато роботи, у студентів – нових лабораторних робіт, а також оновлений курс по роботехніці. Адже цей напрям дуже перспективний і є частиною концепції Розумного виробництва та Індустрії 4.0.

Колектив кафедри щиро вдячний Андрію Панченку та Юрію Кузьмичу за сприяння.

Published on: 29-09-2020
Read also:
У новому випуску журналу «Вища школа» опублікована стаття про підготовку у нашому університеті фахівців з аюрведи

Нарешті, після усіх карантинних затримок вийшов № 2 журналу «Вища школа». Одна з тем випуску – робота нашого університету, зокрема «Мистецтво аюрведи, як складова системи освіти в НУХТ». У березні 2020 року, тоді ще ректор університету, професор Анатолій Українець написав цю статтю для журналу. У ній він розкрив особливості системи аюрведи та її ...

READ YOURSELF

У новому випуску журналу «Вища школа» опублікована стаття про підготовку у нашому університеті фахівців з аюрведи 10 july 2020

Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025!

27 і 28 вересня у Мистецькому Арсеналі в Києві відбувся найбільший національний фестиваль сирного мистецтва – конкурс ProCheese Awards 2025, який об’єднав близько 80 виробників із усієї України. Його організатори та журі, серед яких фахівці з України та іноземні експерти, оцінювали сири за міжнародними стандартами – органолептикою, ароматом, тексту...

READ YOURSELF

Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025! 02 october 2025

Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

28 березня для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася очікувана подія – представлена до захисту у спеціалізовану вчену раду за спеціальністю  «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» робота Віти Щербини «Удосконалення технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь» (керівник – професор, док...

READ YOURSELF

Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 march 2019