Н У Х Т

English Speaking Club EcoEurope NUFT: наукова подорож до Бразилії

15 may 2024

English Speaking Club EcoEurope NUFT: наукова подорож до Бразилії

Засідання English Speaking Club – це завжди нові знайомства та можливість дізнатися щось нове від професіоналів. Цей розмовний клуб був започаткований у рамках реалізації проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з Ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС. Координує роботу клубу професор кафедри екології та екоменеджменту Ігор Якименко.

Нещодавно учасники клубу поспілкувалися з професором Медичного інституту Сумського державного університету (СумДУ) Сергієм Кириленком. Він є фахівцем з молекулярної біології, клітинної біології, неврології та біотехнології. Має багаторічний досвід роботи в університетах світу – Університеті Куопіо (Фінляндія), Університеті Масарика (Чеська Республіка), Університеті Сан-Паулу (Бразилія). Нині він проводить наукові дослідження в бразильському університеті São Paulo.

Сергій Кириленко розповів про свій досвід роботи у центрі біомедичних досліджень СумДУ, наголосив на важливості співпраці у сфері біотехнологій з Бразилією та поділився світлинами, що були ним зроблені у різних місцях цієї країни. Професор зробив для учасників міні-подорож до Бразилії та показав неймовірні місця, які викликали незабутні враження. Присутні мали змогу задати йому безліч запитань, щоб більше дізнатися про навчання та наукові дослідження у Бразилії, а також перспективи співпраці з університетами та науковими установами цієї країни.

Учасники English Speaking Club дуже вдячні професору Сергію Кириленку за цікаву та змістовну зустріч і з нетерпінням чекають на наступне засідання!

Published on: 15-05-2024
Read also:
Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Киї...

READ YOURSELF

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 february 2019

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів

У період карантину група закладів вищої освіти Швейцарії (Swiss Education Group, SEG), яка є міжнародним освітнім партнером кафедри готельно-ресторанної справи, активно організовує вебінари на актуальні для студентів теми у сфері гостинності. Серед спікерів – представники академічної спільноти SEG і провідні фахівці готельно-ресторанного бізнесу. ...

READ YOURSELF

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів 12 june 2020

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грант на навчання на практичному курсі ELEML

У лютому цього року профспілка PAEW (Professional Association of Environmentalists of the World) у співпраці з Офісом сталих рішень оголосила Конкурс на отримання грантів на навчання на річному практичному курсі ELEML для кафедр українських ЗВО, що готують спеціалістів зелених професій. Переможці мали можливість отримати навчання на 10-модульному д...

READ YOURSELF

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грант на навчання на практичному курсі ELEML 13 march 2025

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу

Напередодні травневих свят наймолодші дебютанти VII Кулінарного конкурсу, студенти спеціальності 242 «Туризм» стали учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. Подарунковий сертифікат від «Львівської майстерні шоколаду» першокурсники отримали за участь у наймасштабнішому кулінарному шоу факультету готельно-ресторанного та туристично...

READ YOURSELF

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу 26 april 2019