Н У Х Т

English Speaking Club EcoEurope NUFT: наукова подорож до Бразилії

15 травня 2024

English Speaking Club EcoEurope NUFT: наукова подорож до Бразилії

Засідання English Speaking Club – це завжди нові знайомства та можливість дізнатися щось нове від професіоналів. Цей розмовний клуб був започаткований у рамках реалізації проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з Ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС. Координує роботу клубу професор кафедри екології та екоменеджменту Ігор Якименко.

Нещодавно учасники клубу поспілкувалися з професором Медичного інституту Сумського державного університету (СумДУ) Сергієм Кириленком. Він є фахівцем з молекулярної біології, клітинної біології, неврології та біотехнології. Має багаторічний досвід роботи в університетах світу – Університеті Куопіо (Фінляндія), Університеті Масарика (Чеська Республіка), Університеті Сан-Паулу (Бразилія). Нині він проводить наукові дослідження в бразильському університеті São Paulo.

Сергій Кириленко розповів про свій досвід роботи у центрі біомедичних досліджень СумДУ, наголосив на важливості співпраці у сфері біотехнологій з Бразилією та поділився світлинами, що були ним зроблені у різних місцях цієї країни. Професор зробив для учасників міні-подорож до Бразилії та показав неймовірні місця, які викликали незабутні враження. Присутні мали змогу задати йому безліч запитань, щоб більше дізнатися про навчання та наукові дослідження у Бразилії, а також перспективи співпраці з університетами та науковими установами цієї країни.

Учасники English Speaking Club дуже вдячні професору Сергію Кириленку за цікаву та змістовну зустріч і з нетерпінням чекають на наступне засідання!

Опублікований: 15-05-2024
Читайте також:
Про сучасний стан розвитку технологічних можливостей обладнання та виробничої безпеки дізнавалися першокурсники

Студенти першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю у супроводі кураторів груп БТ-1, БТ-2 Ольги Євтушенко та Аліни Сірик відвідали найвідоміший в Україні промислово-технічний захід «Міжнародний промисловий форум-2019», який відбувся 19-22 листопада 2019 року в столичному Міжнародному виставковому центрі. Міжнародний промислови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасний стан розвитку технологічних можливостей обладнання та виробничої безпеки дізнавалися першокурсники 25 листопада 2019

Завершено локальний моніторинг освітніх програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»

Відповідно до наказу ректора №23 від 28.12.2022 р., робочі групи освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня і освітньої програми «Готельна і ресторанна справа» магістерського рівня здійснили локальний моніторинг забезпечення якості надання освітніх послуг. Під керівництвом гарантки програми бакалаврського рівня, деканки ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершено локальний моніторинг освітніх програм за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» 23 лютого 2023

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів збагатили свої професійні знання в галузі сироваріння та просування сирів на ринку харчових продуктів

Прагнення України стати потужним гравцем на світовому і європейському ринках, зокрема щодо реалізації молочної продукції, вимагає не тільки впровадження передових технологій та устаткування, дотримання систем якості та безпечності продукції, але й не останнє місце у переліку завдань усебічної інтеграції займає якісна підготовка фахівців, які б могл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів збагатили свої професійні знання в галузі сироваріння та просування сирів на ринку харчових продуктів 28 березня 2023

Спікером майстер-класу Taste of Smakolyky виступила доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Taste of Smakolyky – оригінальна подія з історії української гастрономії, непересічна ініціатива українських рестораторів, інформаційного порталу PostEat  та агенції Yuliya Rabin Creative Events з метою привернути увагу до автентичних українських страв і створити нову українську кухню на базі локальних продуктів. Нещодавно відбулася серія блискучи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спікером майстер-класу Taste of Smakolyky виступила доцент кафедри гуманітарних дисциплін 22 листопада 2019