Н У Х Т

Тренування у польових умовах: четвертокурсники-холодильщики готуються до ChillTech Students Awards-2025

17 december 2024

Тренування у польових умовах: четвертокурсники-холодильщики готуються до ChillTech Students Awards-2025

Здобувачі четвертого курсу освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» під керівництвом доцента кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексія Пилипенка 16 грудня 2024 року завершили монтаж і пусконалагоджувальні роботи теплового насосу на базі кондиціонеру Mitsubishi.

Виконання робіт здобувачами проводилося у рамках їх підготовки до участі у конкурсі професійної майстерності ChillTech Students Awards-2025, який відбудеться на виставці Chill Pro 2025 19-21 лютого 2025 року.

Тепловий насос розроблено на базі відновленого коштом і зусиллями кафедри теплоенергетики та холодильної техніки кондиціонеру Mitsubishi. Систему керування його роботою здобувачі розробили та змонтували самостійно без втрати функціональних можливосте приладу.

Базую для проведення натурного тренування став один зі спортивних залів Дитячо-юнацької спортивної школи «МРІЯ», що входить до Федерації ковзанярського спорту України та займається вихованням спортсменів із ковзанярського спорту.

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки щиро вдячна тренеру школи В’ячеславу Плетенецькому за надану можливість і всебічне сприяння у проведенні тренувань.

Published on: 17-12-2024
Read also:
Вчена рада університету завершила 2024-2025 навчальний рік

Сьогодні відбулося останнє в цьому навчальному році планове засідання вченої ради університету, у ході якого розглянули й ухвалили рішення щодо низки важливих питань. Про акредитацію освітніх програм у 2024-2025 н. р. доповів перший проректор Володимир Яровий. Доповідач зазначив, що відповідно до плану акредитацій освітніх програм у 2024-2025 навч...

READ YOURSELF

Вчена рада університету завершила 2024-2025 навчальний рік 26 june 2025

Міжкафедральна комплексна кваліфікаційна робота – погляд з різних точок зору

23 лютого 2024 р. відбувся захист міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи «Дослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів із впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області», здобувачами освітнього ступеня «Магістр...

READ YOURSELF

Міжкафедральна комплексна кваліфікаційна робота – погляд з різних точок зору 27 february 2024

Ректор підписав накази про зарахування вступників до бакалаврату на навчання за державним замовленням

9 серпня в університеті відбувся черговий важливий етап цьогорічної вступної кампанії – зарахування вступників на освітній ступінь «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на навчання за державним замовленням. В урочистій обстановці, за присутності фахівців Приймальної комісії університету і відбіркових комісій навчально-наукових інс...

READ YOURSELF

Ректор підписав накази про зарахування вступників до бакалаврату на навчання за державним замовленням 10 august 2021

Смак традицій у сучасних технологіях

У цьому навчальному році до навчального плану підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» вперше введена нова дисципліна «Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів», що має на меті поєднати багаті кулінарні традиції України зі сучасними підходами до виробництва харчових продуктів. На першому лаб...

READ YOURSELF

Смак традицій у сучасних технологіях 30 september 2025