Н У Х Т

Блискучий захист дисертаційної роботи докторантом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

19 september 2019

Блискучий захист дисертаційної роботи докторантом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

18 вересня на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах» докторанта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерія Махинька. Науковий консультант – професор Віра Дробот.

Офіційними опонентами виступили: доктор технічних наук, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Тетяна Лебеденко; доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі Вікторія Євлаш; доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Михайло Кравченко. Усі опоненти відзначили актуальність роботи, значну наукову та практичну цінність і дали позитивні відгуки.

Задали свої запитання і взяли участь у обговоренні представленої роботи професори кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Юрчак, Антонелла Дорохович, Віра Оболкіна, професор кафедри технології цукру і підготовки води Олена Грабовська, декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, завідувач кафедри харчових технологій Херсонського національного технічного університету Микола Валько, завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів ДУ «Інститут громадського здоров'я ім. О.М. Марзєєва» Віталій Корзун.

Підтримати дисертанта прийшли викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, а також викладачі споріднених кафедр, аспіранти, студенти, рідні та близькі люди.

За результатами захисту дисертаційної роботи члени ради одноголосно присудили Валерію Махиньку науковий ступінь доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.

Вітаємо науковця!

Published on: 19-09-2019
Read also:
Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу

Студенти-першокурсники освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ виявили соціальну ініціативу та спільно з молодшим і старшим кураторами відвідали Святошинський дитячий будинок-інтернат для хлопчиків із синдромом Дауна й глибокою розумовою відсталістю. Підготовка відбулася оперативно. На зі...

READ YOURSELF

Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу 29 november 2019

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством

Наставниці академічних груп здобувачів вищої освіти1-3 курсів, доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів організували екскурсію до виробничих цехів №7-8 ТОВ «Київхліб» м. Києва. Екскурсію провела кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії підприємства Тетяна Васильченко. Здобувачі відвідали хлібопекарс...

READ YOURSELF

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством 28 april 2023

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі

24 травня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція директора компанії «GREENPACK» Олега Красносельського, під час якої фахівець розповів про світові тенденції щодо виробництва та використання одноразового біопосуду з кукурудзяного крохмалю. До лекції були залучені здобувачі освітнього ступеня «М...

READ YOURSELF

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі 25 may 2021

Працювати на Перемогу і водночас виконати дипломний проєкт – все під силу нашим механікам-фармацевтам!

Захистили дипломні проєкти наші студенти, що вивчали інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв (спеціальність 133 «Галузеве машинобудування»). На обличчях випускників помітно втому, не всі усміхнені, як зазвичай. Причина цьому поважна – багато студентів цієї групи роблять безпосередній внесок у наближення Перемоги. З часом ми дізнаєм...

READ YOURSELF

Працювати на Перемогу і водночас виконати дипломний проєкт – все під силу нашим механікам-фармацевтам! 21 june 2022