Н У Х Т

Якість освіти обговорили на кафедрі міжнародної економіки

15 november 2024

Якість освіти обговорили на кафедрі міжнародної економіки

Тема Другого Всеукраїнського конкурсу «Якість освіти очима здобувача освіти» – дуже актуальна і важлива, особливо зараз, в умовах воєнного часу. Це підтвердили переможці-доповідачі круглого столу за підсумками конкурсу з різних регіонів нашої країни. Зауважимо, що деякі учасники вже вдруге взяли участь у конкурсі.

Були чудові доповіді, цікаві запитання, щирі емоції... Організатори висловлюють подяку всім учасникам круглого столу: патріотичним, талановитим, творчим, активним!

Найбільше учасників було з Харківського регіону. Вони доповідали під час повітряної тривоги.

Кафедра менеджменту Харківського національного автомобільно-дорожнього університету була представлена Андрієм Панченком, Аліною Шведчиковою (керівниця – д.е.н., професорка Ірина Федотова), Катериною Панченко (керівниця – д.е.н., професорка Оксана Криворучко), Кариною Пугач (керівниця – к.е.н, доцента Надія Бочарова), Дар'єю Терьохіною (керівниця – асистентка Яна Величко).

Дуже емоційно учасники сприйняли доповідь і презентацією-відео Дар'ї Корінько та її керівника Владислава Іванова з 108 Харківського ліцею.

Викликав інтерес виступ курсанта Харківського національного університету внутрішніх справ Дмитрієва Романа, який з правової точки зору розкрив питання академічної доброчесності. Також представники Сумської філії цього університету Владислав Ясик і Вікторія Мозгова (керівниця – к.е.н., доцентка Світлана Виганяйло) дуже цікаво доповіли по своїх темах.

Цікавими були виступи і представників Київської духовної академії і семінарії. Дмитро Іванашко доповів про пріоритети здобувачів освіти. Богдан Лавріненко, який зробив акцент на значенні читання української літератури для молоді, є студентом і Київської духовної академії і семінарії, і спеціальності «Міжнародні економічні відносини» нашого університету.

Судилківський ліцей з цікавою доповіддю про академічну доброчесність представила Даша Ковальчук.

Дуже емоційним був виступ майбутнього психолога Мілани Будзановської з Тарасівського ліцею.

Студентка нашого університету Ольга Лясковська доповіла про міжнародні організації, що впливають на якість освіти.

Симпатії професорсько-викладацького складу кафедри міжнародної економіки віддані дев'ятикласнику-гімназисту з Дніпра Дмитру Мірошнику та харківському дев'ятикласнику Тимофію Болдовському.

Відповідно до Положення про конкурс усі учасники та їх керівники отримають сертифікати, а найкращі есе-доповіді будуть опубліковані у збірнику наукових матеріалів кафедри міжнародної економіки.

За результатами роботи круглого столу запропоновано проєкт резолюції проведеного конкурсу, і конкурсна комісія чекає на зауваження і доповнення до 18 листопада 2024 року.

Кафедра міжнародної економіки вдячна всім учасникам нашого наукового товариства й сподівається на нові зустрічі.

Бережіть себе та своїх близьких!
Миру і Перемоги України!

Published on: 15-11-2024
Read also:
Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів

Інноваційний розвиток харчової промисловості неможливий без висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців, здатних забезпечити потреби суспільства, ринку праці та держави в питаннях ефективного вирішення комплексних організаційно-технологічних, інженерно-технічних, організаційно-управлінських завдань у виробництві харчової продукції та суміжн...

READ YOURSELF

Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів 03 june 2022

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld»

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко увійшла до складу експертної ради міжнародних наукових журналів, що входять до наукометричних баз IndexCopernicus та GoogleScholar – «Scientific look into the future» (Україна), «Modern engineering and innovative technologies» (Німеччина) і «SWorldJournal» (Болгарія)...

READ YOURSELF

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld» 28 march 2024

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

Протягом двох днів на засіданнях спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Дарії Матяс і Любові Мазур. Дисертаційна робота Дарії Матяс «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом» виконана під керівництвом ...

READ YOURSELF

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук 19 april 2019

Лекторій для майбутніх фахівців із гостинності від бренд-шефа мережі ресторанів «Сільпо»

На факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завітав бренд-шеф мережі ресторанів «Сільпо» Марко Черветті. Лекторій від іменитого гостя для студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» щодо особливостей організації роботи підприємств харчування однієї з найбільших торгівельних мереж України викли...

READ YOURSELF

Лекторій для майбутніх фахівців із гостинності від бренд-шефа мережі ресторанів «Сільпо» 03 june 2019