Н У Х Т

Здобувачі освіти підкорюють «Гарбузовий маєток 2023-2024»!

31 october 2024

Здобувачі освіти підкорюють «Гарбузовий маєток 2023-2024»!

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» взяли активну участь у конкурсі рецептів «Гарбузовий маєток» за результатами 2023-2024 навчального року, що відбувся за підтримки Асоціації рестораторів та готельєрів м. Дніпра та її директорки Олени Булах:

Анатолій Кравченко з рецептом «Гарбузові рафаелки» (керівниця – доцентка, к.т.н. Ольга Коваль);

Маліка Ходжаєва з рецептом «Торт «Гарбузовий лате» (керівниця – доцентка, к.т.н. Ірина Корецька);

Ростислав Кузьменко з рецептом «Гарбузові сирники з гарбузово-апельсиновим варенням» (керівниця – доцентка, к.т.н. Олена Павлюченко);

Софія Боровко з рецептом «Гарбузовий рулет з крем-сиром» (керівниця – доцентка, к.т.н. Наталія Стукальська);

Денис Фефелов з рецептом «Гарбузова квінтесенція під мереживним парусом» (керівниця – доцентка, к.т.н. Людмила Мамченко).

Роботи оцінювало журі з компетентних експертів. Його рішенням Маліка Ходжаєва посіла третє місце.

Для створення страв здобувачі освіти використовували сорти гарбузів «Доля», «Славута» та «Ждана», внесені до Державного реєстру сортів рослин України. Робота виконана у межах меморандуму, укладеного між Інститутом овочівництва і баштанництва НААН та університетом під керівництвом академіка Володимира Хареби, професорки Олени Хареби і ректора НУХТ Олександра Шевченка.

Нагадаємо, що протягом останніх років на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції під керівництвом гаранта освітньої бакалаврської програми «Технології харчування», професора Олега Кузьміна впроваджується зона елітарної освіти.

Вітаємо учасників і переможців кулінарного онлайн-конкурсу рецептів «Гарбузовий маєток 2023-2024»! Зокрема Маліку Ходжаєву та її наукову керівницю Ірину Корецьку, які відзначилися найкращим результатом!

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку партнерам за підтримку, що сприяє розвитку молодих талантів у сфері кулінарії!

Published on: 01-11-2024
Read also:
Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу

13 лютого 2024 року бакалаври і магістранти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Менеджмент персоналу», стали активними учасниками вебінару «Як підкорити соцмережі з АІ», який провів автор курсу Роман Кирилович. Він є експертом у сфері штучного інтелекту (Artificial Intelligence, AI), франчайзингу та масштабування бізнесу з 20-річним ...

READ YOURSELF

Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу 14 february 2024

День знайомств: відбувся перший у 2021 році День відкритих дверей НУХТ

Більше дізнатися про виш своєї мрії й почути відповіді на питання, що хвилюють, змогли 6 лютого майбутні вступники, приєднавшись до чергового онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ. Профорієнтаційний івент розпочався з відеофільму про наш університет. Дізнавшись про його історію, структурні підрозділи, студентський кампус, дозвілля й спорт, учасники зах...

READ YOURSELF

День знайомств: відбувся перший у 2021 році День відкритих дверей НУХТ 06 february 2021

Традиції благодійності маркетологів

Викладачі та студенти кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вкотре продемонстрували свою згуртованість та вміння організовуватися в правильних напрямках. Протягом двох місяців за їх ініціативи тривала благодійна акція «Допомога дітям-інвалідам», завдяки якій вдалося зібрати багато солодощів, канцтоварів, новор...

READ YOURSELF

Традиції благодійності маркетологів 14 february 2019

Фахово про харчову промисловість: в гостях у студентів академік НААНУ

До Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ (ННІ ЕіУ) завітав директор Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, академік Національної академії аграрних наук України Микола Сичевський. Микола Петрович – випускник нашого університету, відомий вчений-економіст і знаний фахівець вітчизняної харчової промисловості. Він завітав, аби през...

READ YOURSELF

Фахово про харчову промисловість: в гостях у студентів академік НААНУ 31 may 2019