Н У Х Т

Вітаємо колектив кафедри фінансів з виходом у світ нового підручника!

26 september 2019

Вітаємо колектив кафедри фінансів з виходом у світ нового підручника!

Вийшов друком підручник «Банківська система» (частина перша) колективу авторів кафедри фінансів під керівництвом та загальною редакцією д.е.н. Лади Шірінян.

Підручник складається із двох частин: «Банківська система України та її економічні основи» (ч. 1) й «Основи банківської справи. Банківські послуги та операції» (ч. 2).

Автори спробували «очима студентів» створити цікавий і зрозумілий підручник із банківської системи, у якому доступно був би викладений складний матеріал, оскільки впевнені, що молоді люди мають відкрити для себе цікавий світ банківської науки і сучасні теми в галузі банківської діяльності, які стануть центральними в їхній професійній діяльності через кілька років. Автори прагнули максимально доступно викласти матеріал без втрати економічної суті з метою захоплення курсом і професійного збагачення студентської молоді та доклали максимум зусиль для того, щоб видання було сучасним і професійним і допомогло студенту зрозуміти, що і як відбувається в банківський системі України.

Такий авторський підхід поступового занурення в дисципліну сприяє активнішому вивченню і спрямований на активну пізнавальну діяльність, самостійну творчу працю студента, уміння розв’язувати задачі.

Підручник розрахований на викладачів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, практиків банківської справи і буде корисний усім, хто бажає професійно знати все про сучасну банківську систему України.

Із підручником можна ознайомитися в Науково-технічній бібліотеці університету.

Published on: 26-09-2019
Read also:
Науковиця Жешувського університету (Польща) поділилася результатами своїх досліджень з нашими магістрантами

Завдяки міжнародному співробітництву з Жешувським університетом (Польща) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція доцентки Грети Адамчик для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології орга...

READ YOURSELF

Науковиця Жешувського університету (Польща) поділилася результатами своїх досліджень з нашими магістрантами 12 december 2022

Важливі для сталого розвитку ініціативи «Carlsberg Ukraine» вивчали наші студенти

Чи замислювались ви, що виробництво пива може бути екологічним? Під час візиту на пивзавод «Carlsberg Ukraine» (м. Київ) студенти-екологи другого курсу разом із наставником групи Оксаною Ничик у цьому переконались. Нове сучасне виробництво, де прораховане все до дрібниць – від локального впровадження «Зеленого офісу» до глобального – зниження вугл...

READ YOURSELF

Важливі для сталого розвитку ініціативи «Carlsberg Ukraine» вивчали наші студенти 31 july 2019

Подаруй Різдво!

Підготовка до Різдва – це завжди радісний процес, адже нам не потрібно думати про робочі турботи і проблеми, і всі ми готуємося до приходу чудового свята. 21 грудня 2023 року в нашому університеті за ініціативи ректора, професора Олександра Шевченка та фахівчинь Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності Олени Подобій і Юлії Запо...

READ YOURSELF

Подаруй Різдво! 22 december 2023

На провідних підприємствах стажуються викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд і Борис Хіврич пройшли стажування на підприємстві ПрАТ «Карлсберг Україна». Підприємство оснащено сучасним технологічним обладнанням, використовуються новітні інноваційні технології, що дозволяють отримувати продукт високої якості, є перспективи подальшого розвитку у сфері...

READ YOURSELF

На провідних підприємствах стажуються викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 30 january 2023