Н У Х Т

Важливі hard skills на гостьовій лекції експертки EY Ukraine

24 november 2025

Важливі hard skills на гостьовій лекції експертки EY Ukraine

21 листопада 2025 р. у межах дисциплін «Фінансова звітність за міжнародними стандартами» й «Організація і методика аудиту» та у рамках співпраці кафедри обліку і аудиту з EY Ukraine відбулася гостьова лекція на тему «Оцінювання фінансових інструментів через призму аудиту. Основи МСФЗ 9».

EY Ukraine – українська філія групи Ernst&Young, однієї з великої четвірки аудиторських корпорацій, з офісами в Києві та Львові. В EY працюють понад 190 000 співробітників у понад 700 офісах у близько 150 країнах світу.

Спікерка заходу – старша експертка з аудиту EY Ukraine Валерія Можна представила здобувачам освітніх програм «Облік і аудит» та «Економіка підприємства» низку кейсів, які допомогли засвоїти теоретичні знання й набути нових вмінь приймати конкретні рішення в процесі аудиту різних облікових моделей фінансових активів, оцінювання очікуваних кредитних збитків.

Здобувачі освіти активно дискутували при розгляді кейсів, відповідали на запитання спікерки, а також цікавилися можливістю стажуватись в компанії EY Ukraine.

Колектив кафедри обліку і аудиту особливо вдячний фахівчині з розвитку бренду роботодавця EY Ukraine Олесі Комаренко за сприяння в організації зустрічі та співпрацю!

Published on: 24-11-2025
Read also:
«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти

Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ. «Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...

READ YOURSELF

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти 05 april 2023

Стале лідерство: НУХТ утримує першість серед винахідницької діяльності

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» оприлюднило результати діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України у сфері промислової власності, а також показники винахідницької активності національних заявників за І півріччя 2019 року. Як відзначають фахівці відомства, найбільш активними у І півріччі 2...

READ YOURSELF

Стале лідерство: НУХТ утримує першість серед винахідницької діяльності 15 august 2019

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпові...

READ YOURSELF

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 06 june 2019