Н У Х Т

Незабутнє навчання в Греції за програмою Erasmus+

05 february 2025

Незабутнє навчання в Греції за програмою Erasmus+

Здобувачка третього курсу освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» (спеціальність 051 «Економіка») Марія Демчихіна повернулася з навчання у Греції за програмою Erasmus+, яке поєднало академічний розвиток, культурний обмін і нові знайомства.

Програма дала здобувачці можливість зануритися в міжнародне середовище, удосконалити знання за своєю спеціальністю та покращити англійську мову.

Як ділиться Марія, викладачі були відкритими до спілкування, а куратори підтримували студентів у процесі адаптації. Особливо їй сподобалися інтерактивні заняття, групові проєкти та можливість практичного застосування знань.

Крім навчання, студентка мала нагоду відкрити для себе грецьку культуру – відвідати історичні місця, насолодитися місцевою кухнею та зануритися в атмосферу цієї гостинної країни. Незабутнім стало і спілкування з іншими студентами Erasmus+ із різних куточків світу, що допомогло розширити світогляд та знайти друзів з Румунії, Молдови, Грузії, Німеччини та Іспанії. Цей досвід навчив здобувачку гнучкості та кращому розумінню грецької культури.

Нагадуємо, можливість стати учасником академічної мобільності в нашому університеті відкрита для всіх. Марія запевняє, що з підтримкою нашого університету це зробити простіше за будь-яких умов. Вона закликає друзів-здобувачів вірити у себе і використовувати всі можливості.

Студентка вдячна в.о. завідувача кафедри економіки і права Юлії Левченко та викладачам за підтримку в організації цієї поїздки, створення умов гнучкого навчання та всій команді Erasmus+ за такі можливості для молоді.

Програма Erasmus+ – це унікальний шанс для академічного та особистісного зростання, що залишиться з вами назавжди!

Published on: 05-02-2025
Read also:
Четвертокурсниця виборола перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»

28-29 березня 2019 року у Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 242 «Туризм», де були представлені 27 наукових робіт студентів із різних вишів України. Студентка 4 курсу спеціальності «Туризм» Марія Вощана з дослідженням «Чат-боти як...

READ YOURSELF

Четвертокурсниця виборола перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм» 02 april 2019

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Початок квітня у нашому університеті – час проведення Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», до участі у якій традиційно долучаються здобувачі вищої освіти й молоді науковці з усього світу. У 2022 році конференція відбувається уже у 88...

READ YOURSELF

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 13 april 2022

Вчена рада зібралася на планове засідання

29 вересня 2022 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко розпочав його з традиційного вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, а далі перейшли до розгляду порядку денного. Про хід вступної кампанії 2022 року доповів відповідальний секретар приймальної ...

READ YOURSELF

Вчена рада зібралася на планове засідання 29 september 2022

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся неймовірно казковий майстер-клас. А як інакше можна назвати подію, коли мова йде про витончені десерти?! Студентка кафедри 2 курсу зі скороченим терміном навчання, шеф-кондитер ресторану-дому «Антресоль» у м. Суми Світлана Ведмідь у рамках дисципліни «Технологія продукції...

READ YOURSELF

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 may 2019