Н У Х Т

Незабутнє навчання в Греції за програмою Erasmus+

05 february 2025

Незабутнє навчання в Греції за програмою Erasmus+

Здобувачка третього курсу освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» (спеціальність 051 «Економіка») Марія Демчихіна повернулася з навчання у Греції за програмою Erasmus+, яке поєднало академічний розвиток, культурний обмін і нові знайомства.

Програма дала здобувачці можливість зануритися в міжнародне середовище, удосконалити знання за своєю спеціальністю та покращити англійську мову.

Як ділиться Марія, викладачі були відкритими до спілкування, а куратори підтримували студентів у процесі адаптації. Особливо їй сподобалися інтерактивні заняття, групові проєкти та можливість практичного застосування знань.

Крім навчання, студентка мала нагоду відкрити для себе грецьку культуру – відвідати історичні місця, насолодитися місцевою кухнею та зануритися в атмосферу цієї гостинної країни. Незабутнім стало і спілкування з іншими студентами Erasmus+ із різних куточків світу, що допомогло розширити світогляд та знайти друзів з Румунії, Молдови, Грузії, Німеччини та Іспанії. Цей досвід навчив здобувачку гнучкості та кращому розумінню грецької культури.

Нагадуємо, можливість стати учасником академічної мобільності в нашому університеті відкрита для всіх. Марія запевняє, що з підтримкою нашого університету це зробити простіше за будь-яких умов. Вона закликає друзів-здобувачів вірити у себе і використовувати всі можливості.

Студентка вдячна в.о. завідувача кафедри економіки і права Юлії Левченко та викладачам за підтримку в організації цієї поїздки, створення умов гнучкого навчання та всій команді Erasmus+ за такі можливості для молоді.

Програма Erasmus+ – це унікальний шанс для академічного та особистісного зростання, що залишиться з вами назавжди!

Published on: 05-02-2025
Read also:
Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

            Наші випускники неодноразово давали підстави своїм викладачам пишатися ними. І ще один привід для невимовної гордості дали нам випускники кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів, сім’я Возняк. Христина і Тарас подарували автомобіль українськимм військовим. Машина поїхала на передову напакована необхідними речами та смаколиками д...

READ YOURSELF

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 march 2022

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва

У нашому університеті навчаються студенти не тільки з Києва, а і з інших населених пунктів. А наша столиця дуже гарна й мальовнича, особливо в чудову пору – осінь, яка наразі у самому розпалі. Тож, студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю запропонувала всім охочим черговий челендж, який показав всю красу Києва. Маршрути б...

READ YOURSELF

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва 18 october 2023

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства

Четвертокурсники продовжують закріплювати знання, здобуті на кафедрі біотехнології і мікробіології на технологічній та переддипломній практиці. Адже практика – це закріплення студентами навичок і знань, та є складовою частиною захисту диплому. Студенти-біотехнологи мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармац...

READ YOURSELF

Серед баз практик четвертокурсників-біотехнологів не лише фармацевтичні, а й провідні харчові підприємства 05 february 2019

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології алкогольних напоїв та технології спиртової бражки». До загального обговорення були представлені доповіді аспірантів кафедри: «Удосконалення технології алкогольних напоїв новими природними та наноматеріалами» Ірини Савченко, «Удосконалення ...

READ YOURSELF

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 june 2021