Н У Х Т

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

13 june 2019

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочалися захисти дипломних проектів студентів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом «Харчові технології».

Для досягнення поставленої мети – успішного захисту дипломних проєктів, студенти наполегливо працювали та творчо підходили до вирішення технологічних задач, використовуючи при цьому знання й навички, отримані під час навчання в університеті.

Роботи студентів оцінюють Екзаменаційні комісії по хлібопекарському і кондитерському виробництву у складі: голови комісії, завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси та членів ЕК, професорів кафедри Віри Дробот і Вікторії Дорохович, доцентів Олени Кохан і Наталії Фалендиш, старшого викладача Віталія Малиновського та секретарів Людмили Бурченко і Оксани Онофрійчук.

Під час доповідей студенти впевнено презентують свої проекти, зокрема, обґрунтовування впроваджених технологічних заходів та обраних технологій виробництва хлібобулочних, кондитерських і харчоконцентратних виробів, пропонують заходи,  спрямовані на підвищення потужності підприємства, розширення асортименту, підвищення енергоефективності тощо. 

Після завершення захистів традиційно лунають слова вітання випускникам із завершенням ще одного етапу професійного зростання, від голови комісії Володимира Ковбаси, а також друзів, близьких і роботодавців, які є частими гостями захистів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Вітаємо випускників і бажаємо підкорення нових вершин і стрімкого кар’єрного росту!

 

Published on: 13-06-2019
Read also:
Університет у ТОП-40 Інтернет-рейтингу українських вишів

Згідно з результатами Webometrics Ranking of World's Universities, отриманими розробниками з урахуванням систематизованих даних у липні 2021 року, наш університет посів 33 місце (у 2019 році – 42) серед українських закладів вищої освіти і 4221 (у 219 – 5495) серед світових. Результати досліджень традиційного рейтингу світових університетів за рівн...

READ YOURSELF

Університет у ТОП-40 Інтернет-рейтингу українських вишів 25 august 2021

Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019» зібрав рекордну кількість учасників

13 березня відбувся захід, що традиційно збирає в нашому університеті провідних роботодавців країни – Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019». Щороку кількість учасників, що презентують свої кар’єрні пропозиції нашим студентам збільшується – цього разу два поверхи холу головного корпусу зайняли стенди майже 50 компаній. Генеральними спонсорами Ярмарку ...

READ YOURSELF

Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019» зібрав рекордну кількість учасників 14 march 2019

Нові інсайти готельно-ресторанної справи від професіонала

До студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітала маркетинг-менеджер в’єтнамської бістрономії «Chang» Мішель Котенко. Гостя поділилася зі здобувачами вищої освіти власним досвідом професійного зростання у ресторанному бізнесі і розповіла, як працювати у закладі, що став «Відкриттям року» за версією Національної премії «С...

READ YOURSELF

Нові інсайти готельно-ресторанної справи від професіонала 04 november 2019

Здобувачі освіти опановують прийоми покращення якості продуктів із фахівцями галузі

У сучасних умовах проблема безпечності та якості харчових продуктів набула пріоритетного значення і особливої актуальності, стала важливим фактором підвищення рівня життя та забезпечення продовольчої безпеки. Значна увага до цієї проблеми обумовлена збільшенням кількості захворювань, пов’язаних із харчуванням, зростанням небезпеки забруднення сільс...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти опановують прийоми покращення якості продуктів із фахівцями галузі 29 november 2023