Н У Х Т

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

13 червня 2019

Важливий етап професійного зростання долають бакалаври кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочалися захисти дипломних проектів студентів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом «Харчові технології».

Для досягнення поставленої мети – успішного захисту дипломних проєктів, студенти наполегливо працювали та творчо підходили до вирішення технологічних задач, використовуючи при цьому знання й навички, отримані під час навчання в університеті.

Роботи студентів оцінюють Екзаменаційні комісії по хлібопекарському і кондитерському виробництву у складі: голови комісії, завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси та членів ЕК, професорів кафедри Віри Дробот і Вікторії Дорохович, доцентів Олени Кохан і Наталії Фалендиш, старшого викладача Віталія Малиновського та секретарів Людмили Бурченко і Оксани Онофрійчук.

Під час доповідей студенти впевнено презентують свої проекти, зокрема, обґрунтовування впроваджених технологічних заходів та обраних технологій виробництва хлібобулочних, кондитерських і харчоконцентратних виробів, пропонують заходи,  спрямовані на підвищення потужності підприємства, розширення асортименту, підвищення енергоефективності тощо. 

Після завершення захистів традиційно лунають слова вітання випускникам із завершенням ще одного етапу професійного зростання, від голови комісії Володимира Ковбаси, а також друзів, близьких і роботодавців, які є частими гостями захистів на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Вітаємо випускників і бажаємо підкорення нових вершин і стрімкого кар’єрного росту!

 

Опублікований: 13-06-2019
Читайте також:
Продовжують вивчати світові технології хлібобулочних виробів магістри: на черзі – ХАЛА

Здобувачі вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують вивчати технології хлібобулочних виробів інших країн. На черзі традиційний виріб Ізраїлю – ХАЛА. Хала – єврейський традиц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують вивчати світові технології хлібобулочних виробів магістри: на черзі – ХАЛА 25 травня 2020

Практика закріплює теорію

З 16 січня по 26 лютого здобувачі освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходять виробничу практику, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки. Практичну підготовку здобувачів за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» забезпечують кращі готельні та ресторанні підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика закріплює теорію 20 лютого 2023

Університет – у першій 50-ці рейтингу за результатами вступної кампанії 2019 року

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складений і оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії 2019 року. Такий рейтинг складається втретє, його публікація спрямована на інформування широкої громадськості і, зокрема, майбутніх випускників шкіл і молоді, які планують вступати до закладів вищої освіти у 2020 році. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет – у першій 50-ці рейтингу за результатами вступної кампанії 2019 року 01 лютого 2020

Єднаємо сили у пошуку ефективних способів отримання енергії

26 і 27 травня 2022 року здобувачі освіти і викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту прослухали цикл лекцій у рамках проєкту «Єднаємо сили у пошуку ефективних способів отримання енергії: аспекти наукові та освітні», що реалізується за підтримки «Польсько-Американського Фонду Свободи». Лекції прочитав професор Вищої школи охорони пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Єднаємо сили у пошуку ефективних способів отримання енергії 30 травня 2022