Кафедра готельно-ресторанної справи активно співпрацює з професійними об’єднаннями індустрії гостинності.
Співпраця колективу кафедри з Національною ресторанною асоціацією України розпочалася ще восени 2021 р. із нетворкінг-зустрічей щодо перспектив і майбутніх планів співпраці – обговорення запитів і потреб під час взаємодії стейкхолдерів із закладом вищої освіти. Більш тісне знайомство з представниками Асоціації відбулося 16 грудня в рамках заходу з обговорення податкової системи та доплати за сервіс у закладах харчування.
На жаль, тісна співпраця кафедри та Асоціації була тимчасова перервана у зв’язку з повномасштабним вторгненням рф на територію України.
27 жовтня 2022 р. зв'язок і співпраця з Асоціацією були відновлені у форматі комунікативної зустрічі з використанням засобів відозв’яку для обговорення подальших спільних планів співпраці та підписання Меморандуму про співпрацю між Національним університетом харчових технологій та Асоціацією в особі виконавчого директора Миколи Бляшина.
Викладачі й науковці кафедри сподіваються на плідну співпрацю з виявлення актуальних проблем сфери ресторанного бізнесу, обміну інформацією, знаннями і досвідом для антикризового менеджменту ресторанних підприємств і розвитку галузі.
Разом до активного співробітництва та Перемоги на освітньому фронті!