Н У Х Т

Молоді викладачі прокачують свої педагогічні навички

29 листопада 2022

Молоді викладачі прокачують свої педагогічні навички

28 листопада 2022 року асистент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Андрій Слюсенко провів відкриту лабораторну роботу за темою «Створення креслень деталей» з дисципліни «Системи автоматизованого проєктування» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» 2-го року навчання спеціальності 131 «Прикладна механіка», освітньо-професійної програми «Прикладна механіка».

На занятті розглянули основні аспекти створення тривимірних моделей деталей та їх креслень у середовищі програми Autodesk Inventor Professional.

Під час заняття викладачем використано елементи, спрямовані на стимулювання здобувачів до самостійної роботи та орієнтовані на майбутню професійну діяльність. Упродовж лабораторної роботи Андрій Слюсенко вів діалог зі здобувачами у форматі питання-відповідь за темою заняття та звертав увагу на практичне застосування набутих знань.

Присутні на відкритому занятті викладачі кафедри відзначили, що лабораторна робота проведена на високому рівні та відповідає сучасним вимогам вищої освіти. 

Опублікований: 29-11-2022
Читайте також:
Бакалаври-експерти знайомляться з можливостями вільного вибору дисциплін

15 та 16 квітня 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися зустрічі робочої групи освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доценток Світлани Усатюк, Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого та третього курсів денної і заочної ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти знайомляться з можливостями вільного вибору дисциплін 18 квітня 2024

У нас новий чемпіон України!

5-9 вересня 2022 р. у Львові на стадіоні «Динамо» проходив чемпіонат України серед юніорів зі стрільби з лука (IV ранг). Переможцем змагання став здобувач освіти за освітньо-професійною програмою  «Експлуатація і ремонт обладнання харчових виробництв» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Ігор Табака (група ЕР-4). ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У нас новий чемпіон України! 19 вересня 2022

До обговорення системи громадського здоров’я долучилася завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За спільної ініціативи Полянської об’єднаної територіальної громади та Академії наук України відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Система громадського здоров’я: теорія, методологія, технологія, соціальна практика і управління», присвячена 100-річчю з дня народження президента НАН України Бориса Патона. Метою конференції було форму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення системи громадського здоров’я долучилася завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 грудня 2018

EVI DRIVE на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Один із викликів сьогодення для вступника на освітній ступінь «Магістр» – це Єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови. Він був започаткований у 2017 році,  проводиться у формі вступного випробування з англійської (або німецької, або французької, або іспанської) мови та передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО....

ЧИТАТИ ДАЛІ

EVI DRIVE на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 лютого 2021