Н У Х Т

Відбувся перший майстер-клас із кондитерського мистецтва для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

25 вересня 2018

Відбувся перший майстер-клас із кондитерського мистецтва для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Відбувся перший майстер-клас із кондитерського мистецтва для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи студентів бакалаврату і магістратури привітала з початком занять менеджер освітньої професійної програми, доцент Тетяна Сильчук.

У гостях факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – талановитий кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» Тетяна Лоза, яка знає все про ексклюзивні десерти. Разом зі слухачами сертифікатної програми Тетяна приготувала кейк-попси на шифоновому бісквіті з топленим чорним шоколадом і коньяком, пісочне шоколадне печиво з кокосовою стружкою, а для тих, хто у тренді здорового харчування – низькокалорійне вітамінізоване гарбузове печиво з насінням кунжуту і гарбуза, міксом цедри апельсину і лимону, ароматизоване корицею.

Слухачі були активно залучені до процесу приготування десертів, допомагали кондитеру на всіх технологічних етапах і самостійно декорували вироби кондитерськими прикрасами. Заняття проходило у приємній творчій атмосфері й закінчилося дегустацією.

Викладацький колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку Тетяні Лозі за ексклюзивний кондитерський майстер-клас!

Попереду у слухачів сертифікатної програми професійні майстер-класи з пивоваріння, виробництва морозива, аюрведичної кулінарії в умовах закладів ресторанного господарств і практикуми з автоматизованого управління готельними підприємствами.

Опублікований: 25-09-2018
Читайте також:
Аспіранти апробують результати своїх досліджень

Аспірант третього року навчання кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Дмитро Михайличенко 26 листопада взяв участь у Х Міжнародній науково-технічній конференції «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’2024», присвяченій науковим, технічним, економічним і навчально-методичним проблемам побудови ефективних систем енерге...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти апробують результати своїх досліджень 02 грудня 2024

Серед дипломантів Всеукраїнського конкурсу «Винахід року 2020» – два винаходи наших науковців

Відбулося оголошення та нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Винахід року 2020». Захід проходив в онлайн-режимі за участі представників Укрпатенту, Торгово-промислової палати України та Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Під час трансляції переможці отримали можливість презентувати власні проє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед дипломантів Всеукраїнського конкурсу «Винахід року 2020» – два винаходи наших науковців 27 липня 2020

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР

Згідно із Законом «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» обов’язковим для всіх харчових підприємств є розроблення і впровадження до кінця 2018 року систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами стандарту ISO 22000. Для підприємств, на яких впроваджена СМБХП чи інтегрована система м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці допомагають виробничникам у впровадженні та актуалізації систем НАССР 25 червня 2018

Звіти з практики – захищені!

5 березня відбулися онлайн-захисти звітів з практики здобувачами вищої освіти другого курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». З 1 по 28 лютого студенти проходили виробничу практику з урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звіти з практики – захищені! 10 березня 2021