Н У Х Т

Щодо проведення педагогічних експериментів всеукраїнського рівня подискутували викладачі Львівського коледжу НУХТ

26 жовтня 2018

Щодо проведення педагогічних експериментів всеукраїнського рівня подискутували викладачі Львівського коледжу НУХТ

Голова циклової комісії готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Ірина Тарасюк і  викладач циклової комісії економічних дисциплін Юлія Журавель взяли участь у дискусійних панелях з теми проведення педагогічних експериментів всеукраїнського рівня та конференції «Упровадження дуальної форми навчання в закладах професійної (професійно-технічної) та вищої освіти України – поєднання навчання з практикою – підвищення якості освіти з урахуванням вимог роботодавців», що відбулися в рамках Х Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» та VІІІ Міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu».

Учасниками конференції були представники закладів вищої освіти, коледжів і закладів професійної освіти України, голова Асоціації з підбору кадрів за кордоном Республіки Болгарія Ілін Дімітров та ін.

Під час конференції обговорювали проблеми переходу на двоступеневу систему навчання в українських закладах освіти та основні шляхи адаптації національної системи освіти до Болонського процесу: досвід Німеччини; європейські можливості для студентів і випускників; міжнародні програми для майбутніх фахівців із туризму та готельно-ресторанного бізнесу та ін.

За результатами участі у конференції Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості НУХТ отримав пропозиції щодо співпраці з проведення міжнародних стажувань майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи.

Міжнародна співпраця – сьогодні один з актуальних напрямків освітньої діяльності. Співпраця в цьому напрямку забезпечить академічну мобільність, що підвищить якість освіти, розвиток міжкультурного обміну, підготовку майбутніх конкурентноздатних фахівців і сприятиме попиту на наших випускників на ринку праці.

Опублікований: 26-10-2018
Читайте також:
Виноробство майбутнього: у НУХТ презентували дисертацію про безалкогольне вино

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи за темою «Удосконалення технології безалкогольних вин» на здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії Ольгою Успаленко. До розширеного засідання кафедри долучилися завідувач і викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і вин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виноробство майбутнього: у НУХТ презентували дисертацію про безалкогольне вино 14 травня 2025

Вітаємо з ювілеєм нашого ректора!

Вельмишановний Олександре Юхимовичу! Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого ювілею від усього колективу навчально-наукового комплексу НУХТ! Ваші професіоналізм, безмежна відданість справі, талант керівника, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей слугують розвитку й процвітанню нашого вишу. Пройшовши у нашому універс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з ювілеєм нашого ректора! 12 серпня 2025

Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускових кваліфікаційних робіт магістрів у онлайн-форматі

10 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся неймовірно цікавий захист магістерських робіт здобувачів освітнього рівня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Карантинні заходи, спричинені пандемією COVID-19, – не перешкода для с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускових кваліфікаційних робіт магістрів у онлайн-форматі 11 лютого 2021

Перший крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології

13 вересня 2018 р. відбулася довгоочікувана для аспіранта кафедри біотехнології і мікробіології, активного учасника наукового гуртка «Biotech» Миколи Івахнюка подія – представлення на засіданні кафедри результатів кандидатської дисертації за спеціальністю 03.00.20 – «біотехнологія». Тема дисертаційної роботи – «Синтез мікробного полісахариду етапол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології 14 вересня 2018