Н У Х Т

Важлива інформація, яскраві емоції і натхнення: відбувся перший весняний День вступника НУХТ

08 березня 2025

Важлива інформація, яскраві емоції і натхнення: відбувся перший весняний День вступника НУХТ

Прийшла весна, що завжди символізує оновлення, і отже настав час рухатися вперед, підкорюючи нові життєві вершини. У чудовий святковий день наш колектив не тільки вітав жінок-колег, але й традиційно тепло зустрічав гостей – учасників першого весняного Дня вступника НУХТ.

На наш івент завітали чимало майбутніх вступників, що прагнуть до здобуття нових знань і відкриття нових можливостей. Молодь із віддалених куточків України та з-за кордону долучилася до live-трансляції на каналі YouTube.

Все про вступ у 2025 році наші гості дізналися від заступника відповідального секретаря Приймальної комісії Артема Ущаповського. Фахівець роз’яснив основну термінологію, що стосується вступної кампанії, розповів про варіанти вступу, умови вступу у 2025 році, які предмети необхідно буде складати на НМТ-2025 та що підготуватися до його успішного складання можна на підготовчих курсах нашого університету, які стартують днями. Також учасники заходу дізналися, які документи потрібні для реєстрації на НМТ, як обраховується конкурсний бал і, звичайно, ознайомилися з повним переліком спеціальностей, за якими у нашому університеті здійснюється підготовка, в тому числі й тими, яким надається особлива підтримка держави. Крім того, гості отримали лайфхаки, як обрати четвертий предмет на НМТ, як підвищити конкурсний бал при вступі і, навіть, як полегшити собі життя на першому курсі.

Невелику музичну імпрезу майбутнім вступникам подарували здобувачки освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій Надія Магден і Вікторія та Ольга Орендарчук.

Неймовірні емоції викликав у присутніх наш традиційний розіграш брендованих подарунків. Щасливими власниками розкішних футболок та екошоперів сьогодні стали Вікторія Вереня, Вікторія Пишовець, Марія Музичук, Назар Левчук, Дар'я Наконечна, Нікіта Михальчук з Києва, Єлизавета Свередюк з Волинської та Анна Баркова з Київської областей.

День був насичений активним і плідним спілкуванням у форматі запитання-відповідь, під час якого гості отримували індивідуальні консультації, знайомилися з матеріально-технічною базою, дізнавалися про університетське життя, навчання й цікаве дозвілля, забезпеченість нашого вишу укриттями. Крім того, всі охочі могли зареєструватися на НМТ-2025 за допомогою наших консультантів.

А головною перлиною сьогоднішнього заходу став кулінарний майстер-клас «Солодка майстерність: створюй десерти як шеф!» від фіналіста проєкту МастерШеф-12 Руслана Батильчука, який транслювався у соцмережах університету Instagram і TikTok. Його учасники навчилися готувати неймовірно смачний зефір з пюре манго. Талант, професійна майстерність, закоханість у свою справу, готовність ділитися родзинками кулінарного мистецтва з оточуючими і харизма Руслана перетворили цей воркшоп на незабутнє дійство. Щиро вдячні зірковому гостю за участь у нашому Дні вступника!

Нагадаємо, детальна інформація щодо вступу оперативно оприлюднюється у меню «Вступнику» нашого сайту. Відповіді на всі свої запитання щодо вступу ви можете отримати від наших консультантів 24/7 на офіційному каналі Приймальної комісії та у чаті вступника

Сподіваємося, сьогоднішня зустріч допоможе нашим гостям підготуватися до вступу до нашого університету без зайвого стресу. Попереду – чимало можливостей, втілення сподівань і досягнень. Здійсни свою мрію разом із НУХТ! Здобувай якісну вищу освіту у рідній країні!

Опублікований: 08-03-2025
Читайте також:
Майстер-клас для ейчарів «Профіль посади рекрутера в міжнародних компаніях»

24 листопада 2022 року відбувся майстер-клас для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаврів і магістрів) із досвідченою рекрутеркою міжнародної компанії GoIT Анастасією Мірошниченко. Анастасія на прикладах із власного досвіду продемонструвала різницю між посадами ресечера, рекрутера та ейчара у міжнародній компанії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для ейчарів «Профіль посади рекрутера в міжнародних компаніях» 25 листопада 2022

Скіли крутого комунікатора від Корпорації «Артеріум»

У межах дисципліни «Ділова комунікативність» для студентів-біотехнологів третього курсу було проведено тренінг із побудови ефективної комунікації. Захід організували у співпраці з фармацевтичною компанією «Корпорація Артеріум». Тренінг провела керівниця навчальних проєктів компанії «Триглав Інтернешнл» (партнера АТ «Артеріум») Тетяна Ковтонюк. Лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Скіли крутого комунікатора від Корпорації «Артеріум» 31 жовтня 2022

Навчання – триває!

11 квітня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися успішні захисти курсових проєктів із дисципліни «Основи проєктування закладів ресторанного господарства» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» другого курсу спеціальності «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» скороченого терміну на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання – триває! 14 квітня 2022

Освітянський досвід європейських країн вивчали викладачі кафедри біотехнології та мікробіології

Викладачі кафедри біотехнології та мікробіології професор Віктор Стабніков, доценти Інна Лич, Олена Стабнікова та завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, старший науковий співробітник Андрій Маринін упродовж тижня проходили стажування на кафедрі біотехнології, а також на кафедрі водного господарства факультету прикладних наук Delft...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітянський досвід європейських країн вивчали викладачі кафедри біотехнології та мікробіології 08 жовтня 2019