Н У Х Т

Професійний внесок наших студентів і викладачів в організацію та проведення WorldSkills Ukraine отримав високу оцінку

26 жовтня 2020

Професійний внесок наших студентів і викладачів в організацію та проведення WorldSkills Ukraine отримав високу оцінку

23 жовтня 2020 року в залі засідань колегії МОН України відбулося засідання оргкомітету WorldSkills Ukraine під головуванням заступника міністра освіти і науки Ігоря Гарбарука, де були підведенні підсумки національних змагань 2020 року.

Цьогоріч національні змагання WorldSkills Ukraine відбувалися в екстремальних умовах – через пандемію COVID-19 фінал був перенесений на кілька місяців, а кількість компетенцій скорочена майже вдвічі. 

«Попри складну ситуацію, спричинену поширенням коронавірусної хвороби в Україні та світі, нам вдалося провести конкурс у безпечних, комфортних умовах. Безперечно, таким результатом завдячуємо підтримці Федерації роботодавців і представників бізнесу, які вболівають за WorldSkills Ukraine і конкретними справами вкладають у розвиток профосвіти. Зі свого боку можу засвідчити, що проведення цього масштабного заходу і надалі залишатиметься пріоритетом для Міністерства. Адже українська економіка як ніколи потребує робочих рук і професійна освіта здатна відповісти на цей виклик», – підкреслив Ігор Гарбарук.

Оргкомітетом конкурсу був високо оцінений професійний внесок в організацію та проведення змагань у компетенції «Мехатроніка» здобувачів освіти нашого університету, членів гуртка «Мехатроніка» Анни Харкевич, Марії Аліпатової, Дмитра Данюка та професора кафедри мехатроніки і пакувальної техніки Миколи Якимчука, який  отримав подяку від т.в.о. міністра освіти і науки Сергія Шкарлета за активну участь в організації та проведенні конкурсу.

Вітаємо членів гуртка «Мехатроніка» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та його керівника, професора Миколу Якимчука із високою оцінкою організації та проведення змагань WorldSkills Ukraine 2020 в компетенції «Мехатроніка» та зичимо нових здобутків і перемог!

Опублікований: 26-10-2020
Читайте також:
Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри  технології м'яса і м'ясних продуктів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах проводиться підсумкова конференція студентів по результатах проходження технологічної практики на  виробництві. Ось і в цьому році 4 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенко була організована конференція за резу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 04 жовтня 2019

Високий викладацький рівень демонструють викладачі кафедри туристичного і готельного бізнесу

29 жовтня 2019 року відбулася відкрита лекція «Природно-антропогенні рекреаційно-туристичні ресурси» к.г.н., доцента кафедри туристичного і готельного бізнесу Олени Харченко з дисципліни «Туристичне краєзнавство» для здобувачів 2 курсу спеціальності 242 «Туризм». Основні питання, розглянуті під час лекції – поняття про об’єкти природно-заповідного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий викладацький рівень демонструють викладачі кафедри туристичного і готельного бізнесу 30 жовтня 2019

Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»

З 12 по 16 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості  НУХТ відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».Заходи, що відбулися в рамках тижня, були спрямовані на розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму майбутніх фахівців-к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» 19 листопада 2018

Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася науково-практична студентська конференція «Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства». На конференцію були запрошені представники провідних закладів ресторанного господарства області – адміністратор готельно-ресторанного комплексу «Галицька сад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 лютого 2019