Н У Х Т

Вітаємо здобувачів освіти з Днем студента!

17 листопада 2025

Вітаємо здобувачів освіти з Днем студента!

вітання

Опублікований: 17-11-2025
Читайте також:
Науково-практична студентська конференція

13 лютого 2017 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася студентська конференція "Сучасні напрями та формати ресторанного господарства", яку організували та провели студенти і викладачі циклової комісії ресторанного напряму Галина Лилак та Марія Намурована. Зокрема, на конференції були заслухані доповіді Олек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-практична студентська конференція "Сучасні напрями та формати ресторанного господарства" 14 лютого 2017

Свято попереднього захисту: четвертокурсники готові до «бою»

На кафедрі біотехнології і мікробіології в рамках підготовки до захистів випускових кваліфікаційних робіт за освітнім ступенем «Бакалавр» відбулося свято попереднього захисту четвертокурсників. Для виконання кваліфікаційної роботи здобувачам було необхідно проаналізувати чималий обсяг інформації, написати кілька курсових, розібратися в супутніх те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято попереднього захисту: четвертокурсники готові до «бою» 13 червня 2023

Вступникам варто завчасно перевірити свої дані в ЄДЕБО

Цьогорічним вступникам до закладів вищої освіти пропонують завчасно звірити правильність своїх даних в Єдиній державній електронній базі з питань освіти з даними у документі про повну загальну середню освіту (до 2019 року була назва «атестат», з 2019 року – «свідоцтво») і сертифікаті ЗНО (прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, стать, громадя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам варто завчасно перевірити свої дані в ЄДЕБО 23 липня 2020

Ейчари відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки

Здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» разом із доценткою кафедри економіки праці та менеджменту Ліаною Мазник також побували на Міжнародному форумі харчової промисловості та упаковки. Вони ознайомилися із сучасними трендами щодо пакування, маркування та обладнання для харчової промисловості, прогресивними рецептурами хлібо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ейчари відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки 22 квітня 2024