Н У Х Т

Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

27 лютого 2023

Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Захистили магістерські кваліфікаційні роботи здобувачі вищої освіти денної та заочної форм навчання, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Роботу екзаменаційної комісії очолила кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії виробничих цехів №7-8 ТОВ «Київхліб» Тетяна Васильченко. До складу комісії увійшли завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, професорка Юлія Камбулова та гарантка освітньої програми, доцентка Олена Білик.

У представлених до захисту кваліфікаційних роботах здобувачі навели результати досліджень і розробки нових рецептур кондитерських, хлібобулочних виробів і харчоконцентратів. Використовуючи різні види сировини та застосовуючи технологічні заходи, магістранти розробили багато удосконалених, корисних виробів високої якості, які сприятимуть не лише розширенню асортименту, але й покращенню раціону харчування людей. Частиною кожної роботи було обґрунтування впровадження нових рецептур виробів на підприємствах галузі, розроблення технологій, підбір технологічних параметрів виробництва, підбір необхідного обладнання тощо. Додамо, що апробація результатів досліджень магістрантів підтверджена публікаціями у збірниках тез конференцій і наукових фахових виданнях.

Здобувачі впевнено презентували свої роботи й ґрунтовно відповідали на поставлені комісією запитання.

Голова екзаменаційної комісії Тетяна Васильченко відзначила практичну цінність представлених робіт, що вирішують актуальні проблеми підприємств галузей. За результатами захистів усім здобувачам присвоєно освітній ступінь «Магістр».

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вітає здобувачів із захистом і бажає успіхів та наснаги у професійній діяльності.

Опублікований: 27-02-2023
Читайте також:
Запрошуємо здобувачів і співробітників НУХТ на зустрічі з кандидатами на посаду ректора

2 листопада 2020 року о 12:00 – зустріч кандидата на посаду ректора Національного університету харчових технологій доктора сільськогосподарських наук, професора ПЕШУК ЛЮДМИЛИ ВАСИЛІВНИзі здобувачами вищої освіти 4 листопада 2020 року о 12:40 – зустріч кандидата на посаду ректора Національного університету харчових технологій кандидата фізико-матем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо здобувачів і співробітників НУХТ на зустрічі з кандидатами на посаду ректора 27 жовтня 2020

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

12 березня 2024 р. у актовій залі університету зібралася сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, щоб привітати своїх випускників – бакалаврів і магістрів. На жаль, не всі випускники спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм» змогли бути присутні цього дн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 15 березня 2024

Нові досягнення студентського гуртка «Мехатроніка та робототехніка»

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки під керівництвом професора Миколи Якимчука активно працює студентський гурток «Мехатроніка та робототехніка».  Новим напрямком функціонування студентського гуртка є розвиток та створення керованих робототехнічних платформ. Цей напрямок очолює магістр Олексій Корсун, що має великий досвід у створенні і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові досягнення студентського гуртка «Мехатроніка та робототехніка» 12 листопада 2019

Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі

21 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка спільно з Навчально-науковим інститутом харчових технологій відбувся захист міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійних програм «Технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі 22 лютого 2022