Н У Х Т

Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

27 лютого 2023

Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Захистили магістерські кваліфікаційні роботи здобувачі вищої освіти денної та заочної форм навчання, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Роботу екзаменаційної комісії очолила кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії виробничих цехів №7-8 ТОВ «Київхліб» Тетяна Васильченко. До складу комісії увійшли завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, професорка Юлія Камбулова та гарантка освітньої програми, доцентка Олена Білик.

У представлених до захисту кваліфікаційних роботах здобувачі навели результати досліджень і розробки нових рецептур кондитерських, хлібобулочних виробів і харчоконцентратів. Використовуючи різні види сировини та застосовуючи технологічні заходи, магістранти розробили багато удосконалених, корисних виробів високої якості, які сприятимуть не лише розширенню асортименту, але й покращенню раціону харчування людей. Частиною кожної роботи було обґрунтування впровадження нових рецептур виробів на підприємствах галузі, розроблення технологій, підбір технологічних параметрів виробництва, підбір необхідного обладнання тощо. Додамо, що апробація результатів досліджень магістрантів підтверджена публікаціями у збірниках тез конференцій і наукових фахових виданнях.

Здобувачі впевнено презентували свої роботи й ґрунтовно відповідали на поставлені комісією запитання.

Голова екзаменаційної комісії Тетяна Васильченко відзначила практичну цінність представлених робіт, що вирішують актуальні проблеми підприємств галузей. За результатами захистів усім здобувачам присвоєно освітній ступінь «Магістр».

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вітає здобувачів із захистом і бажає успіхів та наснаги у професійній діяльності.

Опублікований: 27-02-2023
Читайте також:
Черговий круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків» на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся черговий традиційний круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків». Окрім гарантів освітніх програм усіх освітніх рівнів і викладачів кафедри захід відвідали представники бізнесу, фахових коледжів та Громадської Спілки «Холодильна Асоціація України», зокрема Т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків» на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки 31 жовтня 2022

Фінішна пряма магістрантів освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

13 грудня 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний захист кваліфікаційних робіт магістрантів освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» денної форми здобуття вищої освіти. Науковий доробок здобувачів оцінювала екзаменаційна комісія у складі: голови ЕК, голови пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішна пряма магістрантів освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 17 грудня 2024

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування отримав запрошення 3-А класу школи І-ІІІ ступенів №27 Шевченківського району м. Києва щодо проведення спільного заходу в рамках Року Французької Весни. Було прийняте рішення скористатися цим запрошенням, враховуючи той факт, що наразі всі навчальні заклади України святкують Французьку Весну, т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 квітня 2019

Онлайн семінар-дискусія науковців кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв з болгарськими колегами

З нагоди Дня слов'янської писемності партнери НУХТ із Русенського університету спільно з асоціацією «Європейський напрям» (Болгарія) проводять цікаві наукові та просвітницькі заходи (нагадаємо, що легендарні особи – Кирило і Мефодій за походженням були болгарами). Одна з останніх подій, до участі в якій були запрошені наші фахівці – онлайн семінар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн семінар-дискусія науковців кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв з болгарськими колегами 28 травня 2020