Н У Х Т

Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

27 лютого 2023

Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Захистили магістерські кваліфікаційні роботи здобувачі вищої освіти денної та заочної форм навчання, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Роботу екзаменаційної комісії очолила кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії виробничих цехів №7-8 ТОВ «Київхліб» Тетяна Васильченко. До складу комісії увійшли завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, професорка Юлія Камбулова та гарантка освітньої програми, доцентка Олена Білик.

У представлених до захисту кваліфікаційних роботах здобувачі навели результати досліджень і розробки нових рецептур кондитерських, хлібобулочних виробів і харчоконцентратів. Використовуючи різні види сировини та застосовуючи технологічні заходи, магістранти розробили багато удосконалених, корисних виробів високої якості, які сприятимуть не лише розширенню асортименту, але й покращенню раціону харчування людей. Частиною кожної роботи було обґрунтування впровадження нових рецептур виробів на підприємствах галузі, розроблення технологій, підбір технологічних параметрів виробництва, підбір необхідного обладнання тощо. Додамо, що апробація результатів досліджень магістрантів підтверджена публікаціями у збірниках тез конференцій і наукових фахових виданнях.

Здобувачі впевнено презентували свої роботи й ґрунтовно відповідали на поставлені комісією запитання.

Голова екзаменаційної комісії Тетяна Васильченко відзначила практичну цінність представлених робіт, що вирішують актуальні проблеми підприємств галузей. За результатами захистів усім здобувачам присвоєно освітній ступінь «Магістр».

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вітає здобувачів із захистом і бажає успіхів та наснаги у професійній діяльності.

Опублікований: 27-02-2023
Читайте також:
День вишиванки у НУХТ

17 травня 2018 р. українці всього світу відзначають Всесвітній день вишиванки. Цього року свято проходить під гаслом «Дізнайся, звідки твоя». Задля популяризації етнічної культури та інформування студентської молоді кафедра гуманітарних дисциплін Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого протягом цього тижня проводит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки у НУХТ 17 травня 2018

«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води

Кожний день протягом тижня на кафедрі технології цукру і підготовки води невпинно проходили захисти – магістранти представляли свої дипломні роботи на розгляд Екзаменаційній комісії. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води 26 лютого 2020

У гостях у магістрантів-автоматників компанія Viravix Group OU

20 травня 2024 р. на кафедрі автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління відбулася онлайн-зустріч магістрантів з представниками компанії «Viravix Group OU», яка надає комплексні рішення для харчової промисловості. Здобувачі освіти познайомилися з деякими кейсами компанії, а також дізналися, де використовуються сучасні технології Інд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гостях у магістрантів-автоматників компанія Viravix Group OU 21 травня 2024

Майже фініш – переддипломна практика магістрів

Для здобувачів-біотехнологів другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» навчальний рік розпочався з переддипломної практики. Анастасія Охмакевич, Анна Воробей, Дар’я Благодир, Ростислав Коваль, Олена Доценко і Тетяна Сліпчук проходять її на кафедрі біотехнології і мікробіології. Магістранти глибше занурилися у практичні аспекти своєї спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже фініш – переддипломна практика магістрів 12 вересня 2024