Н У Х Т

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка профорієнтує учнівську молодь

19 квітня 2024

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка профорієнтує учнівську молодь

Злагоджена командна робота здобувачів освіти і адміністрації факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка з профорієнтації учнівської молоді триває.

Місце нової профорієнтаційної зустрічі – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №255 з поглибленим вивченням природничо-математичних предметів Дарницького району м. Києва.

Заступниця декана факультету по роботі зі студентами і відповідальна за профорієнтаційну роботу Олена Тищенко презентувала спеціальності та освітні програми нашого університету, розповіла про навчальний процес, практичну підготовку, зокрема закордонну, освітні івенти за участю роботодавців, фахівців-практиків, експертів галузі й успішних випускників, чиї неймовірні історії професійного та особистісного становлення захоплюють, надихають, мотивують.

Голова культурно-мистецького сектору студентської ради факультету Оксана Кибиш і староста групи ХЧ-2-2 Олена Шепелєва розповіли про різноманітне цікаве студентське життя з професійно-творчим розвитком, культурно-мистецькими івентами, спортивними змаганнями, благодійною та волонтерською діяльністю, активним дозвіллям.

Профорієнтаційна команда факультету запросила учнів 11-го класу на День вступника, який відбудеться уже завтра, 20 квітня, тому чекає на гостей у нашому університеті та продовжує професійно консультувати учнівську молодь для успішної кар’єрної й особистісної реалізації у вітчизняній та міжнародній індустрії гостинності.

Опублікований: 19-04-2024
Читайте також:
Професійні івенти індустрії гостинності відвідують магістранти у рамках грантового навчання

26-27 березня 2024 р. на базі Міжнародного виставкового центру відбулася масштабна подія сфери HoReCa – WorldFood GastroDays. За ініціювання керівниці проєкту WorldFood GastroDays Олени Улещенко у рамках грантового навчання до івенту мали змогу долучитися здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні івенти індустрії гостинності відвідують магістранти у рамках грантового навчання 29 березня 2024

Апробація наукових досліджень студентів кафедри маркетингу в умовах сьогодення

Всесвітня пандемія вносить свої корективи в діяльність усіх підприємств та організацій, незалежно від їх підпорядкування, розмірів, форми власності, організаційних особливостей, а також чисельності працівників. Не стали винятком і заклади вищої освіти. В умовах сьогодення студенти вимушені не лише навчатися в дистанційному режимі, але й апробовуват...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Апробація наукових досліджень студентів кафедри маркетингу в умовах сьогодення 24 квітня 2020

Студентський театр «Асорті» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ – переможець обласного конкурсу

В Івано-Франківську відбувся обласний конкурс театрів фольклору та драматичних колективів серед студентів закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку молодших спеціалістів. У заході взяв участь студентський театр «Асорті» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ під керівництвом режисера та керівника театру Любові Турчин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський театр «Асорті» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ – переможець обласного конкурсу 20 грудня 2018

Інтернет речей і квадрокоптер у кваліфікаційних роботах четвертокурсників

На кафедрі автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління відбулися захисти здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія відзначила високою оцінкою кілька захистів, які виділялися своєю інноваційністю. Цього року здобувачі у своїх кваліфікаційних роботах почали презентувати рішення з використанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет речей і квадрокоптер у кваліфікаційних роботах четвертокурсників 18 червня 2021