Н У Х Т

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка профорієнтує учнівську молодь

19 квітня 2024

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка профорієнтує учнівську молодь

Злагоджена командна робота здобувачів освіти і адміністрації факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка з профорієнтації учнівської молоді триває.

Місце нової профорієнтаційної зустрічі – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №255 з поглибленим вивченням природничо-математичних предметів Дарницького району м. Києва.

Заступниця декана факультету по роботі зі студентами і відповідальна за профорієнтаційну роботу Олена Тищенко презентувала спеціальності та освітні програми нашого університету, розповіла про навчальний процес, практичну підготовку, зокрема закордонну, освітні івенти за участю роботодавців, фахівців-практиків, експертів галузі й успішних випускників, чиї неймовірні історії професійного та особистісного становлення захоплюють, надихають, мотивують.

Голова культурно-мистецького сектору студентської ради факультету Оксана Кибиш і староста групи ХЧ-2-2 Олена Шепелєва розповіли про різноманітне цікаве студентське життя з професійно-творчим розвитком, культурно-мистецькими івентами, спортивними змаганнями, благодійною та волонтерською діяльністю, активним дозвіллям.

Профорієнтаційна команда факультету запросила учнів 11-го класу на День вступника, який відбудеться уже завтра, 20 квітня, тому чекає на гостей у нашому університеті та продовжує професійно консультувати учнівську молодь для успішної кар’єрної й особистісної реалізації у вітчизняній та міжнародній індустрії гостинності.

Опублікований: 19-04-2024
Читайте також:
Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, заступниця директора з навчальної роботи Анастасія Пухляк і доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та Юлія Бондаренко на запрошення викладачки Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ Ольги Дем’яненко взяли ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про всі нюанси вступу і навчання в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ дізналися здобувачі Смілянського коледжу 19 січня 2021

У світ сучасної науки поринули студенти-хімтехнологи

18 жовтня студенти груп ХТ-3-6 і ХТ-3-7 кафедри хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів разом із доцентом названої кафедри Галиною Білою і доцентом кафедри харчової хімії Олександром Макаренком відвідали XI Міжнародну виставку LABComplEX. На виставкових стендах вони мали можливість ознайомитися з останніми новинками аналітичного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У світ сучасної науки поринули студенти-хімтехнологи 19 жовтня 2018

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН

6 листопада 2020 року доцент кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олег Галенко, в якості експерта Експертної ради Міністерства освіти і науки України, узяв участь у засіданні секції №10 Експертної ради Міністерства освіти і науки України. Засідання в зв'язку з епідеміологічною ситуацією в державі вперше відбулося в онлайн-режимі. У засідан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН 06 листопада 2020

Магістранти опановують методи оптимізації управління енергоресурсами у сфері ресторанного та готельного бізнесу

У межах дисципліни «Інжинірінг у ресторанному бізнесі» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) магістранти, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві», відвідали вебінар «Покращення енергоефекти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують методи оптимізації управління енергоресурсами у сфері ресторанного та готельного бізнесу 15 вересня 2025