Н У Х Т

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка профорієнтує учнівську молодь

19 квітня 2024

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка профорієнтує учнівську молодь

Злагоджена командна робота здобувачів освіти і адміністрації факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка з профорієнтації учнівської молоді триває.

Місце нової профорієнтаційної зустрічі – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №255 з поглибленим вивченням природничо-математичних предметів Дарницького району м. Києва.

Заступниця декана факультету по роботі зі студентами і відповідальна за профорієнтаційну роботу Олена Тищенко презентувала спеціальності та освітні програми нашого університету, розповіла про навчальний процес, практичну підготовку, зокрема закордонну, освітні івенти за участю роботодавців, фахівців-практиків, експертів галузі й успішних випускників, чиї неймовірні історії професійного та особистісного становлення захоплюють, надихають, мотивують.

Голова культурно-мистецького сектору студентської ради факультету Оксана Кибиш і староста групи ХЧ-2-2 Олена Шепелєва розповіли про різноманітне цікаве студентське життя з професійно-творчим розвитком, культурно-мистецькими івентами, спортивними змаганнями, благодійною та волонтерською діяльністю, активним дозвіллям.

Профорієнтаційна команда факультету запросила учнів 11-го класу на День вступника, який відбудеться уже завтра, 20 квітня, тому чекає на гостей у нашому університеті та продовжує професійно консультувати учнівську молодь для успішної кар’єрної й особистісної реалізації у вітчизняній та міжнародній індустрії гостинності.

Опублікований: 19-04-2024
Читайте також:
Ще два успішних захисти кандидатських дисертацій у спецраді Д 26.058.06

26 квітня 202021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 в онлайн-режимі відбулися захисти двох кандидатських дисертацій. Очолив роботу спеціалізованої ради її голова, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. Дисертаційну роботу «Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще два успішних захисти кандидатських дисертацій у спецраді Д 26.058.06 28 квітня 2021

Профорієнтаційна подорож столичними освітніми закладами

Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко відвідала навчальні заклади Деснянського району міста Києва, де зустрілася з заступниками директорів з виховної роботи гімназій «Троєщина», «Козацька» та шкіл № 276, 277, 301, 306, 307. Під час зустрічей викладачка ознайомила керівництво освітніх закладів із іст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна подорож столичними освітніми закладами 15 травня 2023

Творчість митців епохи Відродження обговорили студенти із гостем зі Сполучених Штатів Америки

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок та іноземний гість зі Сполучених Штатів Америки Stuart Snuggs провели зі студентами-менеджерами 1 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління святковий захід «Renaissance poets». Епоха Відродження дала цілу когорту визначних авторів, імена яких ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчість митців епохи Відродження обговорили студенти із гостем зі Сполучених Штатів Америки 20 травня 2019

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства

У рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Стукальська провела виїзне лабораторне заняття для здобувачі 4 курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у ресторані «Брускетта». Із дотриманням усіх карантинних обмежень,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства 03 листопада 2021