Н У Х Т

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка профорієнтує учнівську молодь

19 квітня 2024

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка профорієнтує учнівську молодь

Злагоджена командна робота здобувачів освіти і адміністрації факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка з профорієнтації учнівської молоді триває.

Місце нової профорієнтаційної зустрічі – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №255 з поглибленим вивченням природничо-математичних предметів Дарницького району м. Києва.

Заступниця декана факультету по роботі зі студентами і відповідальна за профорієнтаційну роботу Олена Тищенко презентувала спеціальності та освітні програми нашого університету, розповіла про навчальний процес, практичну підготовку, зокрема закордонну, освітні івенти за участю роботодавців, фахівців-практиків, експертів галузі й успішних випускників, чиї неймовірні історії професійного та особистісного становлення захоплюють, надихають, мотивують.

Голова культурно-мистецького сектору студентської ради факультету Оксана Кибиш і староста групи ХЧ-2-2 Олена Шепелєва розповіли про різноманітне цікаве студентське життя з професійно-творчим розвитком, культурно-мистецькими івентами, спортивними змаганнями, благодійною та волонтерською діяльністю, активним дозвіллям.

Профорієнтаційна команда факультету запросила учнів 11-го класу на День вступника, який відбудеться уже завтра, 20 квітня, тому чекає на гостей у нашому університеті та продовжує професійно консультувати учнівську молодь для успішної кар’єрної й особистісної реалізації у вітчизняній та міжнародній індустрії гостинності.

Опублікований: 19-04-2024
Читайте також:
У вирі вакцин побували четвертокурсники-біотехнологи

Наближається завершення останнього навчального семестру для наших здобувачів 4 року навчання, а отже і вичитуються останні лекції. На кафедрі біотехнології і мікробіології доцентка Світлана Старовойтова прочитала чергову лекцію з дисципліни «Технології пробіотиків і вакцин», під час якої  здобувачі мали змогу ознайомитись із найактуальнішою темою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У вирі вакцин побували четвертокурсники-біотехнологи 20 квітня 2021

Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі!

Неймовірний результат продемонстрували здобувачки освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – третьокурсниця Надія Бризгалова (група ТБ-3-8) і четвертокурсниця Анастасія Похиленко (група ТБ-4-8) на конкурсі молодих виноробів у Парижі! Надія виборола шосте місце, а Анастасія – чотирнадцяте з 70 конкурсантів,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі! 01 березня 2024

Лекторську майстерність колеги оцінили викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцента кафедри Романа Кириленка з дисципліни «Інтелектуальна власність» для здобувачів-магістрантів 2 курсу збірної групи Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого. Тема лекційного заняття – «Ліцензійні угоди». Говорили про ліцензії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторську майстерність колеги оцінили викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 03 жовтня 2022

Козацькому роду нема переводу!

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін протягом тижня (7-11 жовтня) проводили на потоках і в академічних групах заходи до Дня українського козацтва, Дня захисника України та свята Пресвятої Покрови, що відзначаються в Україні 14 жовтня. Кожний викладач обрав власну тематику проведення заходу, до якого були залучені й студенти. Викладачі розповіда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Козацькому роду нема переводу! 11 жовтня 2019