Н У Х Т

Ще одна здобувачка ступеня «Доктор філософії» готова до захисту!

19 лютого 2025

Ще одна здобувачка ступеня «Доктор філософії» готова до захисту!

18 лютого 2025 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся міжкафедральний науковий семінар щодо попереднього розгляду дисертаційної роботи на тему «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки насіння конопель» здобувачки освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» Марії Блаженко. Робота виконана під керівництвом доцентки кафедри Наталії Фалендиш.

На семінарі також були присутні директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професорка Оксана Кочубей-Литвиненко, викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, професорка Тетяна Сильчук і доцентка Тетяна Іщенко, голова циклової комісії інженерно-технологічних дисциплін Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ, доцентка Тетяна Федорова, фахівчині Інституту продовольчих ресурсів – завідувачка відділу технологій хліба та біотрансформації зернових продуктів, докторка Оксана Науменко та старша наукова співробітниця цього відділу, докторка філософії Інна Гетьман.

Рецензували роботу професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та доцентка Юлія Бондаренко. Рецензентки дали позитивні відгуки на представлену роботу, висловили свої зауваження та побажання. Враховуючи наукову новизну і практичну цінність представлених у роботі результатів наукових досліджень, рецензентки рекомендували дисертаційну роботу до захисту у спеціалізованій вченій раді, усі присутні одноголосно підтримали таке рішення.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів бажає Марії Блаженко успішного захисту!

Опублікований: 19-02-2025
Читайте також:
До боротьби з фальсифікацію продуктів докладають зусилля науковці кафедри фізики

У період дистанційного навчання кафедра фізики працює на повну потужність. Зокрема, завідувач кафедри Світлана Літвинчук і старший викладач Володимир Вишняк взяли участь у роботі круглого столу «СТОП Фальсифікат. Мед. Державний контроль за якістю та безпечністю меду», організованого ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» і присвяченого б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До боротьби з фальсифікацію продуктів докладають зусилля науковці кафедри фізики 27 січня 2020

Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано!

У перший тиждень нового навчального року традиційно відбулася онлайн-зустріч здобувачів першого курсу магістерського рівня освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з гаранткою освітньої програми та викладачами кафедри експертизи харчових продуктів. Гарантка, доцентка Світлана Усатюк ознайомила здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано! 15 вересня 2025

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв вдячний Бердичівському коледжу за підготовку молоді

Випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права Ярослав Косюченко, Роман Супруненко і Богдан Чашківський, які нині навчаються в НУХТ за освітніми програмами «Інжиніринг харчових виробництв» та «Інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв», днями відвідали рідний навчальний заклад, де поділилися враженнями про навчання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв вдячний Бердичівському коледжу за підготовку молоді 20 травня 2019

Як успішно впроваджувати проєкти Еразмус+ дізнавалися наші фахівці

Національний Еразмус+ офіс в Україні в межах серії вебінарів для виконавців проєктів Програми ЄС Еразмус+ провів онлайн-захід «День переможців програми ЄС Еразмус+ напрям ЖАН МОНЕ: як успішно впроваджувати проєкт». Захід був організований спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. До в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як успішно впроваджувати проєкти Еразмус+ дізнавалися наші фахівці 08 січня 2021