Н У Х Т

Ще одна здобувачка ступеня «Доктор філософії» готова до захисту!

19 лютого 2025

Ще одна здобувачка ступеня «Доктор філософії» готова до захисту!

18 лютого 2025 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся міжкафедральний науковий семінар щодо попереднього розгляду дисертаційної роботи на тему «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки насіння конопель» здобувачки освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» Марії Блаженко. Робота виконана під керівництвом доцентки кафедри Наталії Фалендиш.

На семінарі також були присутні директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професорка Оксана Кочубей-Литвиненко, викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, професорка Тетяна Сильчук і доцентка Тетяна Іщенко, голова циклової комісії інженерно-технологічних дисциплін Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ, доцентка Тетяна Федорова, фахівчині Інституту продовольчих ресурсів – завідувачка відділу технологій хліба та біотрансформації зернових продуктів, докторка Оксана Науменко та старша наукова співробітниця цього відділу, докторка філософії Інна Гетьман.

Рецензували роботу професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та доцентка Юлія Бондаренко. Рецензентки дали позитивні відгуки на представлену роботу, висловили свої зауваження та побажання. Враховуючи наукову новизну і практичну цінність представлених у роботі результатів наукових досліджень, рецензентки рекомендували дисертаційну роботу до захисту у спеціалізованій вченій раді, усі присутні одноголосно підтримали таке рішення.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів бажає Марії Блаженко успішного захисту!

Опублікований: 19-02-2025
Читайте також:
Початок навчального процесу після завершення практики

1 жовтня, після завершення технологічної практики у здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів відновився навчальний процес. Сповнені вражень після проходження довготривалого високооплачуваного стажування на найсучасніших підприємст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Початок навчального процесу після завершення практики 04 жовтня 2021

Про сучасні світові тенденції в технології житнього хліба на гостьовій лекції технолога компанії «Лейпурін Україна»

Програмою підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», передбачено вивчення дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів». У рамках вивчення дисципліни відбулася лекція головного технолога компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні світові тенденції в технології житнього хліба на гостьовій лекції технолога компанії «Лейпурін Україна» 20 березня 2023

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету взяли участь в онлайн-вікторині для студентів

Представництво ЄС в Україні та Посольство Республіки Хорватії проводили онлайн-вікторину про Хорватію, присвячену її головуванню у Європейській Раді. Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету на чолі з керівником Оксаною Харковською теж взяли у ній активну участь. Учасники вікторини відповідали на запитання про Хорватію, її географічні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Євроклубівці Волинського коледжу нашого університету взяли участь в онлайн-вікторині для студентів 02 квітня 2020

Актуальність академічної доброчесності – на часі

Кожному науково-педагогічному працівникові протягом своєї викладацької діяльності доводиться писати чимало наукових статей. Існує велика кількість наукових видань: журналів (як вітчизняних, так і міжнародних), збірників статей, матеріалів конференцій тощо. Останнім часом в освіті велика увага приділяється дотриманню правил академічної доброчесност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність академічної доброчесності – на часі 27 квітня 2020