Н У Х Т

Ще одна здобувачка ступеня «Доктор філософії» готова до захисту!

19 лютого 2025

Ще одна здобувачка ступеня «Доктор філософії» готова до захисту!

18 лютого 2025 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся міжкафедральний науковий семінар щодо попереднього розгляду дисертаційної роботи на тему «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки насіння конопель» здобувачки освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» Марії Блаженко. Робота виконана під керівництвом доцентки кафедри Наталії Фалендиш.

На семінарі також були присутні директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професорка Оксана Кочубей-Литвиненко, викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, професорка Тетяна Сильчук і доцентка Тетяна Іщенко, голова циклової комісії інженерно-технологічних дисциплін Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ, доцентка Тетяна Федорова, фахівчині Інституту продовольчих ресурсів – завідувачка відділу технологій хліба та біотрансформації зернових продуктів, докторка Оксана Науменко та старша наукова співробітниця цього відділу, докторка філософії Інна Гетьман.

Рецензували роботу професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та доцентка Юлія Бондаренко. Рецензентки дали позитивні відгуки на представлену роботу, висловили свої зауваження та побажання. Враховуючи наукову новизну і практичну цінність представлених у роботі результатів наукових досліджень, рецензентки рекомендували дисертаційну роботу до захисту у спеціалізованій вченій раді, усі присутні одноголосно підтримали таке рішення.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів бажає Марії Блаженко успішного захисту!

Опублікований: 19-02-2025
Читайте також:
Особливості виробництва лікарських засобів на гостьовій лекції від експерта з питань GxP

У рамках дисципліни «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв» за ініціативи лекторки Світлани Старовойтової з метою поглиблення та прокачування навичок hard skills бакалаврів третього курсу освітньої програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» відбулася гостьова лекція від фахівчині-практика з багаторіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості виробництва лікарських засобів на гостьовій лекції від експерта з питань GxP 26 лютого 2024

Студрада факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка просуває освітній бренд університету

Профорієнтаційна діяльність – один зі стратегічних напрямків для студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, яка активно долучається до просування освітнього бренду університету і факультету, розробляє популяризаційний медіаконтент, допомагає у організації профорієнтаційних івентів і відвідує...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студрада факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка просуває освітній бренд університету 20 вересня 2024

Перші охоронні документи – хвилююча мить для науковця!

Наукові дослідження й винаходи, що їх вінчають, давно стали візитівкою нашого колективу. Не припиняється ця діяльність і під час карантину. Наш університет протягом останніх десятиліть впевнено лідирує серед закладів вищої освіти країни за кількістю отриманих охоронних документів – патентів на винаходи та корисні моделі. І ось до винахідницької ск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші охоронні документи – хвилююча мить для науковця! 12 травня 2020

ІІ етап (обласної) X Всеукраїнської олімпіади з української мови відбувся на базі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

20 лютого на базі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ відбувся ІІ етап (обласної) X Всеукраїнської олімпіади з української мови та методичне об’єднання викладачів гуманітарних дисциплін ЗФПО Сумської області. Учасників заходу вітали директор коледжу Юрій Барилюк, голова журі, кандидат педагогічних наук, викладач Полтавського кооперативно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ етап (обласної) X Всеукраїнської олімпіади з української мови відбувся на базі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 21 лютого 2020