Н У Х Т

Ще одна здобувачка ступеня «Доктор філософії» готова до захисту!

19 february 2025

Ще одна здобувачка ступеня «Доктор філософії» готова до захисту!

18 лютого 2025 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся міжкафедральний науковий семінар щодо попереднього розгляду дисертаційної роботи на тему «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки насіння конопель» здобувачки освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» Марії Блаженко. Робота виконана під керівництвом доцентки кафедри Наталії Фалендиш.

На семінарі також були присутні директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професорка Оксана Кочубей-Литвиненко, викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, професорка Тетяна Сильчук і доцентка Тетяна Іщенко, голова циклової комісії інженерно-технологічних дисциплін Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ, доцентка Тетяна Федорова, фахівчині Інституту продовольчих ресурсів – завідувачка відділу технологій хліба та біотрансформації зернових продуктів, докторка Оксана Науменко та старша наукова співробітниця цього відділу, докторка філософії Інна Гетьман.

Рецензували роботу професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та доцентка Юлія Бондаренко. Рецензентки дали позитивні відгуки на представлену роботу, висловили свої зауваження та побажання. Враховуючи наукову новизну і практичну цінність представлених у роботі результатів наукових досліджень, рецензентки рекомендували дисертаційну роботу до захисту у спеціалізованій вченій раді, усі присутні одноголосно підтримали таке рішення.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів бажає Марії Блаженко успішного захисту!

Published on: 19-02-2025
Read also:
Обмін досвідом у рамках сертифікатних програм

У рамках реалізації сертифікатних програм «Традиції і тренди промислового та крафтового виробництва ковбас» і «М'ясні делікатеси: крафтові традиції та промислові інновації» кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів у весняному семестрі, під керівництвом завідувача кафедри Василя Пасічного відбулися два майстер-класи за участю директора ТОВ «Пріо...

READ YOURSELF

Обмін досвідом у рамках сертифікатних програм 28 april 2025

НУХТ – сьомий серед столичних вишів за цитуванням у Google Scholar

За даними чергового випуску Webometrics 2023 року наш університет став 7-м серед закладів вищої освіти Києва, 25-м в Україні і 2297-м у світі у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 38622 цитування (для порівнян...

READ YOURSELF

НУХТ – сьомий серед столичних вишів за цитуванням у Google Scholar 16 august 2023

Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0!

Ще одна команда здобувачів освіти нашого університету у числі переможців Всеукраїнських змагань хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів» 4.0! Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: ...

READ YOURSELF

Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0! 03 may 2023

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

            Наші випускники неодноразово давали підстави своїм викладачам пишатися ними. І ще один привід для невимовної гордості дали нам випускники кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів, сім’я Возняк. Христина і Тарас подарували автомобіль українськимм військовим. Машина поїхала на передову напакована необхідними речами та смаколиками д...

READ YOURSELF

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 march 2022