Н У Х Т

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

30 march 2021

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. наш університет призначений базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» у 2020/2021 навчальному році.

Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 59 робіт із 26 закладів вищої освіти.

З 15 лютого по 18 березня тривав перший етап ІІ туру – рецензування студентських наукових робіт членами Галузевої конкурсної комісії. Кожну роботу рецензували два незалежних рецензенти. Наукові роботи не подавались на рецензування до закладів вищої освіти, в яких навчаються їх автори. За результатами рецензування сформований рейтинговий список наукових робіт.

Наступний ІІ етап ІІ туру – захист робіт на підсумковій науково-практичній конференції – відбудеться 15 квітня у режимі відеоконференції з використанням сервісу Zoom. Для участі у ІІ етапі ІІ туру Конкурсу запрошуються автори наукових робіт, які були оцінені рецензентами у 55 і вище балів. Запрошені учасники повинні підготувати доповідь за поданою на Конкурс роботою та її презентацію у програмі PowerPoint. На першому слайді презентації вказується лише шифр роботи і її назва. Назва закладу вищої освіти та відомості про наукового керівника не наводяться. Регламент доповіді – не більше 5 хв.

Програма ІІ етапу ІІ туру Конкурсу (15 квітня 2021 р.):

10.00-11.00 – відкриття підсумкової науково-практичної конференції Конкурсу. 
Посилання на відеоконференцію:
https://us04web.zoom.us/j/9318308613?pwd=YVhkSkN0V2pHUDUzMzhsRFVDYkdvZz09
Ідентифікатор конференції: 931 830 8613
Код доступу: 12345

11.00-13.00 – проведення підсумкової науково-практичної конференції для захисту робіт в режимі відеоконференцій на секційних засіданнях:

1. Секція «Технології хлібопекарських,  кондитерських виробів і переробки зерна»
 посилання на відеоконференцію:
https://us02web.zoom.us/j/87141907582?pwd=OWpyYmV3RUxRWXhNU1p3REd5UEQwQT09
Ідентифікатор конференції: 871 4190 7582
Код доступу: 457645

2.Секція «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів»
посилання на відеоконференцію:
https://us05web.zoom.us/j/87117481988?pwd=UkZMeElqK202ZzBZcEprOVpnTU5mZz09
Ідентифікатор конференції: 871 1748 1988
Код доступу: 5ax1KU

3.Секція «Технології бродильних виробництв і консервування»
 посилання на відеоконференцію:
https://zoom.us/j/98714984014?pwd=R2g3bktlRGEvM0VlMUtIRC9NK1REUT09
Ідентифікатор конференції: 987 1498 4014
Код доступу: g9X5H3

4.Секція «Технології харчування та оздоровчих продуктів»
посилання на відеоконференцію:
https://zoom.us/j/92047457298?pwd=VU5YcHpueTJMZFp6ajlZeXhhbk45QT09
Ідентифікатор конференції: 920 4745 7298
Код доступу: r42qRM

5.Секція «Процеси та обладнання  харчових виробництв»
посилання на відеоконференцію:
https://us02web.zoom.us/j/84450271156?pwd=eXRnNFByUCtSK3pUVmRTaTRnNjRBZz09
Ідентифікатор конференції: 844 5027 1156
Код доступу: HZh1k5

13.00-14.00 – обідня перерва;

14.00-15.00 – робота Галузевої комісії Конкурсу. Підведення підсумків науково-практичної конференції (посилання на відеоконференцію отримують лише члени Галузевої конкурсної комісії);

16.00 – оголошення переможців Конкурсу та закриття конференції. Посилання на відеоконференцію:
https://us04web.zoom.us/j/9318308613?pwd=YVhkSkN0V2pHUDUzMzhsRFVDYkdvZz09
Ідентифікатор конференції: 931 830 8613
Код доступу: 12345

До зустрічі на підсумковій науково-практичній конференції Конкурсу!

Published on: 30-03-2021
Read also:
Знайомство майбутніх експертів з Оlkom

Академічна група ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали провідне харчове підприємство України – ПрАТ «Київський маргариновий завод» Оlkom. Студенти на практиці побачили технологію виготовлення рафінованої олії, зміну органолептичних по...

READ YOURSELF

Знайомство майбутніх експертів з Оlkom 08 may 2024

У НУХТ відбулися Міжнародна осіння школа та конференція щодо використання харчових добавок

У рамках реалізації проєкту програми Еразмус+ Модуль Жана Моне «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції» (№#620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE) освітнього процесу за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоко...

READ YOURSELF

У НУХТ відбулися Міжнародна осіння школа та конференція щодо використання харчових добавок 02 december 2021

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах

Традиційно другий семестр для першокурсників спеціальності 242 «Туризм» розпочався із зимової практики з активного туризму у … Карпатах! 13 січня 2020 року під керівництвом доцента Юрія Сологуба та асистента Ольги Дмитрієвської студенти помандрували у с. Верхній Студенний Закарпатської області, де їх тепло і по-дружньому зустріли досвідченні інстр...

READ YOURSELF

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах 17 january 2020

Учні втілюють плани Вчителя: вийшла монографія «Системи використання вторинних енергоматеріальних ресурсів підприємств АПК»

Щойно з друку у видавничому домі «Кондор» вийшла монографія «Системи використання вторинних енергоматеріальних ресурсів підприємств АПК». Книжка була у планах видатного вченого, завідувача кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анатолія Соколенка, який, на превеликий жаль, не встиг втілити ці плани. Його учні і співавтори Олександр Шевченко, К...

READ YOURSELF

Учні втілюють плани Вчителя: вийшла монографія «Системи використання вторинних енергоматеріальних ресурсів підприємств АПК» 05 june 2023